- 12 Mart 2016
- 1.250
- 1.036
- 133
- 39
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
bizdede aynı sizin gibi eşimde aynen böyle düşünüyordu ama biz yapmasaydık ailesi kim bilir nasıl yapardı ne alırdı tezgahtan bana don seçmiş bir kaynanaya sahibim bence ne yapacaksanız ikiniz yapın içinize sinen olduğu kadar olsun ben eşimin ailesine güvendim hata ettim herkes bir değil ama iyisini yapanda övünüp duruyor aaah aaah geriye dönsem neleri değiştirirdim ama malesef zaman makinam yok.Yani merak ediyorum
daha 4 aydır sevgiliyiz ama mart gibi isteme, söz düşünüyoruz
erkek arkadaşım da sürekli beyaz eşya bakalım, yatak odası bakalım, gelinlik bakalım bilmem ne deyip duruyor
şimdiden ödeyip rahat edecekmişiz, bana da mantıklı geldi.
normalde biz de beyaz eşyayı, yatak odasını ve mutfak eşyalarını kız alır
gerisini erkek
erkek arkadaşım kızın aldığı şey çok değil mi erkeğe ne kalıyor diyor
sizce de öyle mi?
kız kardeşimin de önümüzdeki ay nişanı var ona da fikir olsun
normalde nasıl olur ?
Helal olsun vallaYatak odası takımı aldı ailem; halısı, perdesi. Mutfak eşyaları, küçük ev aletleri ve mutfağın halı perdesini aldık. Çamaşır makinesi ve bulaşık makinesini aldık. Nevresim yorgan tarzı çeyizlerim vardı. Kınayı da biz üstlendik komple.
Eşimin ailesine gelirsek, kayınpederim ev verdi, tadilatını yaptırdı. Misafir salonu için yemek odası ve koltuklarını aldı. Oturma odasını aldı. Misafir yatak odasını düzdü. Şuan boş olan kısmetse, çocuk odasına kitaplık falan aldılar. Halılar perdeler ne gerekiyorsa erkek tarafı aldı. Düğün mekanını da onlar ödeyecekti,öyle anlaşılmıştı. Çünkü benim ailem de kına mekanını ödedi. Düğünden sonra eve geldiğimizde baktım ki düğün mekanını takılardan ödemişler.Kendimi ve ailemi enayi gibi hissettim. Düğün mekanı ne kadarsa takılardan aldım aileme götürdüm babam kabul etmedi tabi, canım babam. Bende kardeşimin arabasının modelini yükselttim o parayla. Eşimin tarafına da açık açık söyledim. Madem mekanlar takı parasıyla ödenecekti kına da ödenmeliydi. Özür dilediler ve konu kapandı.
Helal olsun vallakeske bende oyle yapsaydim size ozendim. Benim ailemde kinayi komple ustlendi takilan takilari bize verdi. Esimin ailesi ise takilardan para aldilar salon icin ustelik bize esya yada ev alma gibi en ufak bir yardimlari olmamisken..
Sormadılar bile, kasla göz arasinda almislar. O yine neysede zamaninda esimin adina kredi cekip odememisler onuda ustumuze yiktilar cok zoruma gidiyor
Hem yardım etmemişler hem de takılarınızdan almışlar ne kadar ayıp.
Sormadılar bile, kasla göz arasinda almislar. O yine neysede zamaninda esimin adina kredi cekip odememisler onuda ustumuze yiktilar cok zoruma gidiyor
Yani merak ediyorum
daha 4 aydır sevgiliyiz ama mart gibi isteme, söz düşünüyoruz
erkek arkadaşım da sürekli beyaz eşya bakalım, yatak odası bakalım, gelinlik bakalım bilmem ne deyip duruyor
şimdiden ödeyip rahat edecekmişiz, bana da mantıklı geldi.
normalde biz de beyaz eşyayı, yatak odasını ve mutfak eşyalarını kız alır
gerisini erkek
erkek arkadaşım kızın aldığı şey çok değil mi erkeğe ne kalıyor diyor
sizce de öyle mi?
kız kardeşimin de önümüzdeki ay nişanı var ona da fikir olsun
normalde nasıl olur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?