- 26 Ekim 2015
- 8.400
- 20.249
- 348
- Konu Sahibi usuyenprenses
anlamadım :) hayır bizimkiler öyle yaptı da... adam taktıgı takıları bile söyledi
Vişşş...
Eşinmi söyledi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anlamadım :) hayır bizimkiler öyle yaptı da... adam taktıgı takıları bile söyledi
Hiç almiyaydılar bari o ne öyle. Sanki kiz veriyorlar
Gerizekalilar bende kardesime verecegi parayi esime vermistim. Esim benim verdigim parayi vermisti. Aklima geldikce sinirleniyorum. Gerizekalilar.
hayır takan ailesi.yaptıkları bi takı bi düğün salonu tutmaktı ztn.Vişşş...
Eşinmi söyledi?
Açık kapatan gelinler şimdi mutlu musunuz huzurunuz yerinde mi bari :)
bunu bildikleri için yapıyolar. maaşımız iyi diye enayi sanıyolar.Yok ozur diledi kizim oyle demek istemedim dedi gitti hemen odedi. Hicbirsey istememistim cunku ben aldikca birseyler yaptikca arkadaslarim bana gozde alma artik diyorlardi. Cok sukur maasimda iyi yoksa ailemden isteuemezdim.
Bizde bulaşık makinesi set üstü aldık çamaşır makinesini de kız alır ama karşı taraf önceden aldığı için almayın dedi. Küçük mutfak eşyaları mutfak masası vs vs kız alır. Oturma odasını da biz aldık ama tv yi karşı taraf aldı. Salon yatak odasını da erkek tarafı aldı. Halı perde ortak. Borçları da aileler ödedi. Biz sıfır borç ile evlendik. Takılara da göz koyan olmadı şükür. Burda bin tane insan varsa bin tane farklı usul olacaktır. Evlenirken herşey anlaşmaya bağlı. İlla sen bunu alacaksın demek saçma olur
İnşallah düzelir aranız canım yaa böyle fedakar gelinlerin kıymetinin bilindiğini daha hiç görmedim de ondan sordumValla esimle de problemlerimiz oldu konularimda var. Insallah duzeltmeye calisiyoruz. Suan icin cabaliyor.
İnşallah düzelir aranız canım yaa böyle fedakar gelinlerin kıymetinin bilindiğini daha hiç görmedim de ondan sordum
Yatak odası benim dediğim zaten sadece mobilyasını erkek alır. Örtü nevresim ıvır zıvır kıza ait oluyor. Borçların size kalması kötü olmuş.bizde de şöyle oldu
kız tarafının alması gereken butun mutfak eşyası ocak mıkro dalga k.ev aletleri robotlar yemek takımları aklına ne geldisye ,mısafır için yatagı bazası örtüsü 12 nevrasım takımı yatak örtüleri gene aklına ne gelirse
yani söyle söyleyim bir evin içinde olan yemek odası takımı koltuk takımı buzdolabı ve 1 tv erkek tarfı aldı
geri kalan herşşeyi biz yani kız tarfı aldık
ama erkek tarafının aldıgı herşeyi düğünden sonrada biz yani gelin damat ödedik .
anlayacagın olan bana ve eşime oldu
Yatak odası benim dediğim zaten sadece mobilyasını erkek alır. Örtü nevresim ıvır zıvır kıza ait oluyor. Borçların size kalması kötü olmuş.
Eşin seni ezdirmiyorsa gerisi boş. Bazıları eşler tarafından da şansız olabiliyor o daha da kötüeşim şimdilik kıymetimi biliyor. ailesinin bizi yolmaya calıştıgını anlayınca gördü gerçek yüzlerini..ailesi umrumda ble dgl.
Son zaman modası herhalde bu. Borçların çocukların üstüne yıkmaları. Biz evlenirken böyle bi konu aklımın ucuna bile gelmedi hiçneymiş oğlan evlendırmişler
böyle herkes evlendırır demi ama ,
12 yıl oldu canım ben evleneliSon zaman modası herhalde bu. Borçların çocukların üstüne yıkmaları. Biz evlenirken böyle bi konu aklımın ucuna bile gelmedi hiç
12 yıl oldu canım ben evleneli
Demek o modadan benim haberim yokmuş :)