- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
- Konu Sahibi usuyenprenses
Bizi sizi mi var ya? Bu zihniyet artık azalarak yok olsun lütfen..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geneli böyledir ama erkek tarafının harcaması daha cok olur düğünlerde...Yöreler değişiyor bu adetler cnm
eger doğluysalar tam tersi erkek tarafı alır herşeyıYok bizde söylemez elinizden ne gelirse denir. Bir iğne söylemedim. Ki zaten fikrimde bana bunu bunu yapın demek mantıklı gelmiyor. Almasinlarda karısmasınlarda dedim öylede oldu.
Ama kv tavrı sanki normali buymuş gibiydi ona şaşırıyorum sadece. Alacaksın tabi havasi vardı sürekli.
geneli böyledir ama erkek tarafının harcaması daha cok olur düğünlerde...
Kürtlerde mesela nil
eger doğluysalar tam tersi erkek tarafı alır herşeyı
herhalde bir tarafa yıkılmaz tüm masraf... ben arkdasa cevap verdimBen eşitlikten yanayım
herhalde bir tarafa yıkılmaz tüm masraf... ben arkdasa cevap verdim
doğulu arkdaşlarım var bizde mesela kız tarafı yatak odası alır. Onlarda öyle değil.. nişani kız tarafı yapar bizde kinayida onlarda ne var ne yok erkek tarafı:)) herkeste farklı işteYöreye göre
Anlaşmaya göre değişiyor
Demek istiyorum bende
doğulu arkdaşlarım var bizde mesela kız tarafı yatak odası alır. Onlarda öyle değil.. nişani kız tarafı yapar bizde kinayida onlarda ne var ne yok erkek tarafı:)) herkeste farklı işte
Adanalısınız sanırım :) Burada yatak odası yerine oturma odasını kız evi alıyor.bizim buralarda allahtan böyle bir adet yok
kız taafı oturma odası yada misafir yatak odası için baza falan alınır mobilya olarak ,
Yok zaten aile almıcak ona düşeni kendisi ödeyecek bana düşeni ben ödeyeceğim zaten ikimiz de çalışıyoruz ailelerden beklemiyoruzBu konularda "taraf" muhabbetini hiç sevmem. Bana göre evlenecek çift alır her şeyi. Yetişkin olmak bunu gerektirir diye düşünüyorum. Ha aile bir şeyler içinden gelir alır, yardım etmek ister alır, buna lafım yok. Ama bir mecburiyet durumu yok ailenin bence.
bilioyor :) 10 tane bilezik yapcak düğün için mekan da bi 15 000 gider diye söyledim :))Erkek arkadaşınız henüz düğün salonu, gelinlik, altın-bilezik vs tutarlarını pek bilmiyor galiba kız tarafına çok şey düşüyor dediğine göre
nerelisiniz ?Bana adaletsiz geliyor
Üstüne para verelim der gibi
İlginç ama böyle
Bazı yerlerde herşeyi erkek alıyor
Ben eşitlikten yanayım
Adanalısınız sanırım :) Burada yatak odası yerine oturma odasını kız evi alıyor.
Adananin her yerinde farkli o zamanevet bızım buralarda yatak odası takımını kız tarafı almaz[/QUO
Valla ben oyle blmiyorum.
10 bilezik kaç gramdan?bilioyor :) 10 tane bilezik yapcak düğün için mekan da bi 15 000 gider diye söyledim :))