- 27 Nisan 2019
- 91
- -40
- 32
-
- Konu Sahibi Snaptotagmin
Boşanmayı düşündüm ama ailem arkamda durmaz ve onların gözlerindeki bak nasıl haklı çıktık bakışları beni iyice dibe vuracak. Şuan KPSSye hazırlanıyorum. Ama kafam çok dolu Çalıştım eşimden çok para getirdim eve düğün borçları kapandı Keşke kendime ayırsaymışım biraz diyorum. Hiç kıymetim yokmuş. Öyle millet ne derci biriyle evlenmişim ki boşanma da bile bizim sülalede öyle şeyler olmadı olmaz diyo çıkıyor işin içinden. Allah’a inancım olmasa atıcam kendimi bir yerden
İstediği kadar 'millet ne derci bir tip' olsun... Evlilik tek taraflı çabayla yürümez. Mutsuzsanız ve boşanmak isterseniz fikrini almak zorunda değilsiniz.Boşanmayı düşündüm ama ailem arkamda durmaz ve onların gözlerindeki bak nasıl haklı çıktık bakışları beni iyice dibe vuracak. Şuan KPSSye hazırlanıyorum. Ama kafam çok dolu Çalıştım eşimden çok para getirdim eve düğün borçları kapandı Keşke kendime ayırsaymışım biraz diyorum. Hiç kıymetim yokmuş. Öyle millet ne derci biriyle evlenmişim ki boşanma da bile bizim sülalede öyle şeyler olmadı olmaz diyo çıkıyor işin içinden. Allah’a inancım olmasa atıcam kendimi bir yerden
Saçmalamayın,niye atacakmışsınız kendinizi?Ailem ne der başkası ne der diye düşünmeyin.Eşiniz sizi hiç düşünmüyor söylediğiniz kadarıyla.Neden birinin yanında mutsuz olmak için,ömrünüzü hiç için heba edesiniz ki?Aileniz de en fazla ne kadar biz haklı çıktık bakışı atabilir ki?Hadi bir yıl?Yıllarca mutsuz olmaktan iyidir.Bence her şey unutulur yoluna girer su akar yolunu bulur.Tabi ki boşanmak zordur bunu söylemekte.Sadece kendinize değer verin ona göre karar verin bence.Boşanmayı düşündüm ama ailem arkamda durmaz ve onların gözlerindeki bak nasıl haklı çıktık bakışları beni iyice dibe vuracak. Şuan KPSSye hazırlanıyorum. Ama kafam çok dolu Çalıştım eşimden çok para getirdim eve düğün borçları kapandı Keşke kendime ayırsaymışım biraz diyorum. Hiç kıymetim yokmuş. Öyle millet ne derci biriyle evlenmişim ki boşanma da bile bizim sülalede öyle şeyler olmadı olmaz diyo çıkıyor işin içinden. Allah’a inancım olmasa atıcam kendimi bir yerden