- 18 Temmuz 2016
- 4.576
- 12.650
- 208
Değerli hanımlar merhaba. Ben 34 yaşında, daha önce bir evlilik yapmış, çocuğu olmayan, meslek sahibi bir kadınım. 5 yıl geçti boşanmanın üzerinden. İki yıldır görüştüğüm biri var. Hiç evlenmemiş. Küçük yaşta babasını kaybetmiş ve iki kız kardeşi var( biri evli). Babasını erken yaşta kaybettiği için annesi çalışmış etmiş( yeri gelmiş temizliğe gitmiş) okutmuş, yetiştirmiş çocuklarını. Üçü de meslek sahibi. Erkek arkadaşım da annesi ile yaşamak istediğini, onu yalnız bırakamayacağını söyledi. Açıkçası benim içim de el vermiyor kadını yalnız bırakmaya. Annesi ile tanıştım sakin bir insan.Beni çok sevmiş evlenmemizi istiyor. Erkek arkadaşımın akrabaları ile görüşüyorum. Kuzenleri, amcası ( amcası benden iki yaş büyük) vs ile arkadaş ortamında tanışmıştık. Yani genel olarak yaşantıları, kültürleri vs hakkında fikrim var ve açıkçası yakın hissediyorum. Erkek arkadaşım olgun bir insan asla arada kalmak istemiyor. Annem okumamış etmemiş cahil bir insan sen yeri gelir olgun davranmalısın ufak tefek şeyleri problem etmemelisin, ben yaşadığım müddetçe kimse seni üzemez izin vermem( zaten yapmazlar) diyor.
Fakat ben korkuyorum. eylülde isteme vs olacak. Fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
Altlı üstlü oturun karşılıklı dairelerde oturun ama aynı evde yaşama durumunu ancak annelerimiz anneanne babaannelerimiz başarabilmiş kino da çaresizlikten. Bence iyiyken kötü olmanın anlamı yok. Amerika bir kere keşf edildi tekrar keşf etmenin anlamı yok. Onlarca binlerce hatta milyonlarca kadın erkek bunu denemiş ve olmamış bi sistem. Bugün hala acaba denecek bir durum değilDeğerli hanımlar merhaba. Ben 34 yaşında, daha önce bir evlilik yapmış, çocuğu olmayan, meslek sahibi bir kadınım. 5 yıl geçti boşanmanın üzerinden. İki yıldır görüştüğüm biri var. Hiç evlenmemiş. Küçük yaşta babasını kaybetmiş ve iki kız kardeşi var( biri evli). Babasını erken yaşta kaybettiği için annesi çalışmış etmiş( yeri gelmiş temizliğe gitmiş) okutmuş, yetiştirmiş çocuklarını. Üçü de meslek sahibi. Erkek arkadaşım da annesi ile yaşamak istediğini, onu yalnız bırakamayacağını söyledi. Açıkçası benim içim de el vermiyor kadını yalnız bırakmaya. Annesi ile tanıştım sakin bir insan.Beni çok sevmiş evlenmemizi istiyor. Erkek arkadaşımın akrabaları ile görüşüyorum. Kuzenleri, amcası ( amcası benden iki yaş büyük) vs ile arkadaş ortamında tanışmıştık. Yani genel olarak yaşantıları, kültürleri vs hakkında fikrim var ve açıkçası yakın hissediyorum. Erkek arkadaşım olgun bir insan asla arada kalmak istemiyor. Annem okumamış etmemiş cahil bir insan sen yeri gelir olgun davranmalısın ufak tefek şeyleri problem etmemelisin, ben yaşadığım müddetçe kimse seni üzemez izin vermem( zaten yapmazlar) diyor.
Fakat ben korkuyorum. eylülde isteme vs olacak. Fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
Kadin kor degil topal degil ayni durumda filan diye sizin beyninizi cok guzel yikamis bu adam ya icinize islemiş. Bekar kizi ile otursunlar ana kiz iste ay sistim cidden. Bir kere agziniz yanmis ikinci kere kasiniyorsunuz. Burda bir hanim vardi o da ikinci evliligini kaynanasıyla ayni eve yapmisti. Adam kadinin iligine kadar somuruyordu kaynana surekli olay cikariyordu. Ustune bir suru kredi borcu yapmislardi gelinin ve ailesi de iki kere evlendin bosandin laf olur diye arkasinda durmuyordu. Siz bilirsiniz yine de hayat sizin.Annemi yalnız bırakamam diyen erkekten ziyade benim de annem aynı durumda olsa diye düşünüyorum. Çok mu duygusalım acaba?
Kesinlikle katılıyorum.bence bosuna bu yorumlar, evlenecek konu sahibi.
bunlar hep aman kocam olsunda ne olursa olsun düsüncesi. yeter ki evlenim kafasi. yoksa hangi akli selim bir insan hele ki ilk evliligi kv yüzünden bitmis bir insan böyle bi hayati düsünebilir ki.
adam daha fikrini aciklamasina izin vermiyor. sen idare edeceksin annemi diyor. daha ne desin ki, ana ogul hayati sana dar edicez, bana eglence anama hizmetci olacan diye bir tek acik acik dememis.....
kesinlikle evlenmemelisin. 2.evliliğinde heba olur. çünkü; olmuyor aileyle bir. kendin daha emin olamazken sevdiğin için bu yola girme. pişman olursun.Değerli hanımlar merhaba. Ben 34 yaşında, daha önce bir evlilik yapmış, çocuğu olmayan, meslek sahibi bir kadınım. 5 yıl geçti boşanmanın üzerinden. İki yıldır görüştüğüm biri var. Hiç evlenmemiş. Küçük yaşta babasını kaybetmiş ve iki kız kardeşi var( biri evli). Babasını erken yaşta kaybettiği için annesi çalışmış etmiş( yeri gelmiş temizliğe gitmiş) okutmuş, yetiştirmiş çocuklarını. Üçü de meslek sahibi. Erkek arkadaşım da annesi ile yaşamak istediğini, onu yalnız bırakamayacağını söyledi. Açıkçası benim içim de el vermiyor kadını yalnız bırakmaya. Annesi ile tanıştım sakin bir insan.Beni çok sevmiş evlenmemizi istiyor. Erkek arkadaşımın akrabaları ile görüşüyorum. Kuzenleri, amcası ( amcası benden iki yaş büyük) vs ile arkadaş ortamında tanışmıştık. Yani genel olarak yaşantıları, kültürleri vs hakkında fikrim var ve açıkçası yakın hissediyorum. Erkek arkadaşım olgun bir insan asla arada kalmak istemiyor. Annem okumamış etmemiş cahil bir insan sen yeri gelir olgun davranmalısın ufak tefek şeyleri problem etmemelisin, ben yaşadığım müddetçe kimse seni üzemez izin vermem( zaten yapmazlar) diyor.
Evet çok olgunmus. Mesela adaleti sağlarım dememiş, sen alttan al demiş.Erkek arkadaşım olgun bir insan asla arada kalmak istemiyor. Annem okumamış etmemiş cahil bir insan sen yeri gelir olgun davranmalısın ufak tefek şeyleri problem etmemelisin
Ek olarak hiç-bir yere yalnız gidemeyecek arkadaşının düğünü olcak kayınvalide görümce peşine takılcak. Yazık o da yalniz gezmiş olur olcak. Arkadaşımdan biliyorum kayinvalidesiyle yaşıyor.Bunlara ek olarak;
Kv. Orada diye gelen gidenin haddi hesabı olmayacak.
Kendi odası olsa bile, aynı evde yaşayalım diyen insanların özele saygısı da olmayacak, yatak odasına da girp çıkacaklar.
Size sormadan misafir çağıracaklar, çalışan sizden o misafire hizmet etmeniz beklenecek.
Ohooo.... öyle uzar gider bu liste. Dertsiz başınızadert aramayın
İnsan yeri geliyor kendi annesi ile geriliyor ev işi konusunda falan. Kv ile hiç anne gibi olunacağını sanmam.Haklısınız. İlk evliliğimde kayınvalidem 1500 km uzaktaydı ama evde huzur bırakmıyordu. Günde 5 kez oğluyla konuşurdu sayelerinde boşandık. Acaba iyi niyetle mi yaklaşıyorum yapan uzak da olsa yapar diye düşünüyorum hep. Annesi annem gibi olsa evde birbirimize destek olsak, ben çalışıyorum çocuğuma baksa ne bileyim. İyi şeyleri düşünüyorum ama bazen de korkular sarıyor. İki ucu çoklu denklem
Bekar görümceniz de sizle yaşayacak sanırım.İkimiz öğretmeniz fakat ayrı ev bir seçenek dahi değil.
O adam niye daha önce evlilik yapmamış ben söyleyim. Eminim görüştüğü kişiler aynı evi kabul etmediği için kimseyi alamadı hayatınaİkimiz öğretmeniz fakat ayrı ev bir seçenek dahi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?