İmkanları olmamış evlenememişler tanımadığınız kişilere niye manyak diyorsunuz ki
Şöyle bence sizin gibi bir yarım akıllı bulamamışlar bu koşulları kabul edicek o yüzden bekarlar.
Çok iyi biri o yüzden bırakamıyorum o da böyle olsun istemiyor imkanı yok ne yapsın bende çalışmıyorum
İyi biri olsaydı sizi böyle bir duruma sokmaya çalışmazdı, iyi biri olsaydı kız bulunur anne bulunmaz diyip sizin kalbinizi kırmazdı. Siz de diyememişsiniz adam da bulunur diye…
Bir süre birikim yapıp ayrılacağımızı söylüyor ömür boyu kalacağız demiyor birikimi yok şu an
Evlenmeden birikim yapsın sonra evlenin? Siz de çalışın niye evde boş boş oturuyorsunuz?
Ben söyledim öyle tacizler yaşanabilir aynı ev içinde diye başka erkeğe söylesen bunu seni bırakır diyor yani ben suçlu oluyorum gözünde
Başka bir kadına şu teklifi yapsan onlar da seni bırakır niye demiyorsunuz?
Masum saf biri sadece yaşanacakların farkında değil kaynana gelin anlaşamaz dediğimde gelinlik taslıyorsun şimdiden diyor daha önce gelinleri olmamış görmemiş bu yüzden yaşananları
Çok saf ama böyle fesat düşünebiliyor.
İkimizde safız zaten bu yüzden anlaşıyoruz ama tanısanız gerçekten anlarsınız bendende saf
Bence birbirinize göresiniz bu arada insanlar kabul etmeyin demiş ama siz ikiniz bu hayat için yaratılmışsınız.
Ben batılıyım o doğulu ben okumadım o lise mezunu işi yok buldukça çalışıyor ama genelde evde evlenince durmadan çalışacağını söylüyor yani şimdi ki gibi evde durmam diyor
Çalışacak adam her türlü çalışır. Evlenince karakteri değişmez. Tembel işte, siz de tembelsiniz. Ben anlıyorum siz neden bu koşulları kabul ediyorsunuz. Çünkü siz de çalışıp para kazanıp düzen kurabilecek bir insan değilsiniz. Siz bunları yapamazken karşı taraftan da talep etmeniz manasız olur.
Ben söyledim onu çoktan zaten ama uzun sürer diyor biz hemen kavuşmak istiyoruz
Bir an önce sevişmek istiyorsunuz yani? Bir şey söyleyeceğim. Hiç hayal ettiğiniz gibi olmayacak, iki dakikada bitecek her şey hiçbir zevk alamayacaksınız. Tam bir hayal kırıklığı olacak ve bunun için mi evlenmişim diyeceksiniz.
Üstüne sürekli sessiz gizlice yakalanma korkusu ile endişe içinde yapacaksınız bu işi ve iyiye gitmeyecek. İlk geceden sonra pişman olacaksınız. Şu münasebete çok anlam yüklemeyin, filmlerdeki gibi olmuyor hiçbir şey, özellikle bu koşullar altında ve bu tip bir erkekle.
Seviyorum birbirimize uyuyoruz bırakamam
Bence de tam birbiriniz için yaratılmışsınız.
Onu tanıyıpta sevmeyecek kız yok
Bu kadar idolize etmeyin, eli daha ekmek tutamayan anne baba parasına muhtaç, kendi düzenini kurmaktan aciz sorumsuz bir erkeği.
Neden hala evlenmek istiyorsun demiş bende baştan sona nedenini anlatmayacağım kısaca söyledim gerçekten dört dörtlük biri o da böyle olsun istemiyor imkansızlıktan hep
- işte dikiş tutturamama
- kendi düzenini kuramama
- canım anamcılık
- kabile hayatı sevgisi
Bahsettiğiniz dört dörtlük bu dört galiba.