Evlenip aynı evde yaşamayı kabul ettim ama ayrı oda olmayacakmış öyle evlilik mi olur?

Hepsi zaten aynı odada kalıyor abileri diğerinde anne babası birinde de biz kalacağız benim takıldığım bana ait odanın olmaması
Sen böyle geniş bir ailenin içinde ( ki kv hariç hepsi erkek bir de) mutlu mesut, bol özel hayatlı bir ömür geçireceğine inaniyorsun da benim "koridorda uyursunuz" yorumumu beğenmiyorsun. Ne kadar saçma!

Kayinlarinin kiyafeti bile sizin odanızda olacakmış, o odanın koridordan ne farkı olacak ki!?

Evlenince dikkat et de sutyenlerin vs kayinlarin cekmecesine karismasin. Pedini, jartiyerini iyi sakla.

Çekmecelerin, dolapların üstüne herkes ismini yazsın.

Ayrıca unutma , o evde iç çamaşırlarını rahat rahat kurutamazsın. Üstüne bir şeyler koyman gerekir. Ee öyle olunca da bir çamaşır 2-3 günde ancak kurur . O yüzden çeyizine bolca iç çamaşırı koy, birinin kurumasını beklemeden kuru olanı giyersin.

Muhtemelen o evde duş bile alman zor olur. 7 kişiden ve ev işlerinden sana sıra gelirse şöyle 10 dk duş alabilirsin şükretn.

Adam sizden ayrilmak istiyor ama beceremiyor, sizin birakmaniz icin turlu bahaneler uyduruyor anladim ben. Ayni evde yasamaya bile oksunuz o da bari ayri odan olmayacak diyeyim demis :KK70:

Neden hala evlenmek istiyorsun demiş bende baştan sona nedenini anlatmayacağım kısaca söyledim gerçekten dört dörtlük biri o da böyle olsun istemiyor imkansızlıktan hep
Bu kadar “imkanı olmayan “ birine nasıl seviyorsunuz? Kimse bu kadar fasfakir düzgün işi olmayan bir tipi çekici bulmaz. Kafanız uçmuş sizin.

Seviyorum birbirimize uyuyoruz bırakamam

E bırakmayacaksan sorun da etmeyeceksin. Nedir yani sorun, öyle de böyle de o eve girmeye kararlısın artık helada birbirinizi kıstırır sevişirsiniz. Gece karanlığında elini attığın yere de dikkat edersin, yanlış dalı tutmayasın.

Daha neler yazılır da işte inandırıcı gelse biraz daha şöyle bi yükseleceğim ama bu şartları kabul edebilecek zeka seviyesinde insan olması da çok az, ender yani. İnanmak zor.

İmkanları olmamış evlenememişler tanımadığınız kişilere niye manyak diyorsunuz ki
Şöyle bence sizin gibi bir yarım akıllı bulamamışlar bu koşulları kabul edicek o yüzden bekarlar.
Çok iyi biri o yüzden bırakamıyorum o da böyle olsun istemiyor imkanı yok ne yapsın bende çalışmıyorum
İyi biri olsaydı sizi böyle bir duruma sokmaya çalışmazdı, iyi biri olsaydı kız bulunur anne bulunmaz diyip sizin kalbinizi kırmazdı. Siz de diyememişsiniz adam da bulunur diye…
Bir süre birikim yapıp ayrılacağımızı söylüyor ömür boyu kalacağız demiyor birikimi yok şu an
Evlenmeden birikim yapsın sonra evlenin? Siz de çalışın niye evde boş boş oturuyorsunuz?
Ben söyledim öyle tacizler yaşanabilir aynı ev içinde diye başka erkeğe söylesen bunu seni bırakır diyor yani ben suçlu oluyorum gözünde
Başka bir kadına şu teklifi yapsan onlar da seni bırakır niye demiyorsunuz?
Masum saf biri sadece yaşanacakların farkında değil kaynana gelin anlaşamaz dediğimde gelinlik taslıyorsun şimdiden diyor daha önce gelinleri olmamış görmemiş bu yüzden yaşananları
Çok saf ama böyle fesat düşünebiliyor.
İkimizde safız zaten bu yüzden anlaşıyoruz ama tanısanız gerçekten anlarsınız bendende saf
Bence birbirinize göresiniz bu arada insanlar kabul etmeyin demiş ama siz ikiniz bu hayat için yaratılmışsınız.
Ben batılıyım o doğulu ben okumadım o lise mezunu işi yok buldukça çalışıyor ama genelde evde evlenince durmadan çalışacağını söylüyor yani şimdi ki gibi evde durmam diyor
Çalışacak adam her türlü çalışır. Evlenince karakteri değişmez. Tembel işte, siz de tembelsiniz. Ben anlıyorum siz neden bu koşulları kabul ediyorsunuz. Çünkü siz de çalışıp para kazanıp düzen kurabilecek bir insan değilsiniz. Siz bunları yapamazken karşı taraftan da talep etmeniz manasız olur.
Ben söyledim onu çoktan zaten ama uzun sürer diyor biz hemen kavuşmak istiyoruz
Bir an önce sevişmek istiyorsunuz yani? Bir şey söyleyeceğim. Hiç hayal ettiğiniz gibi olmayacak, iki dakikada bitecek her şey hiçbir zevk alamayacaksınız. Tam bir hayal kırıklığı olacak ve bunun için mi evlenmişim diyeceksiniz.
Üstüne sürekli sessiz gizlice yakalanma korkusu ile endişe içinde yapacaksınız bu işi ve iyiye gitmeyecek. İlk geceden sonra pişman olacaksınız. Şu münasebete çok anlam yüklemeyin, filmlerdeki gibi olmuyor hiçbir şey, özellikle bu koşullar altında ve bu tip bir erkekle.
Seviyorum birbirimize uyuyoruz bırakamam
Bence de tam birbiriniz için yaratılmışsınız.
Onu tanıyıpta sevmeyecek kız yok
Bu kadar idolize etmeyin, eli daha ekmek tutamayan anne baba parasına muhtaç, kendi düzenini kurmaktan aciz sorumsuz bir erkeği.
Neden hala evlenmek istiyorsun demiş bende baştan sona nedenini anlatmayacağım kısaca söyledim gerçekten dört dörtlük biri o da böyle olsun istemiyor imkansızlıktan hep
  • işte dikiş tutturamama ✅
  • kendi düzenini kuramama✅
  • canım anamcılık✅
  • kabile hayatı sevgisi✅
Bahsettiğiniz dört dörtlük bu dört galiba.

Konu gerçekse ki sanmıyorum işin içinde başka şeyler var kesin,aile sapık büyük ihtimalle! Normal şartlarda kazık kadar adamların olduğu odada sadece belli bir süre oturulur,o bile bir süre sonra rahatsız edici olur.

Hepsi zaten aynı odada kalıyor abileri diğerinde anne babası birinde de biz kalacağız benim takıldığım bana ait odanın olmaması
Yani herşeye okeysin tek sorun sana ait oda olmaması mı. Ya adamın düzenli bir işi mesleği yok diyosun iş oldukca gidiyor evlenince de aynısı olucak çalışcak adam her türlü işe girer düzenli maaşlı gelir edebileceği. Hadi gitsin girsin bi işe seninle evlilik muhabbeti yapmayı biliyor şuan tutuşması lazım ben evlenicem masrafım olucak gideyim iş bulayım çalışayım para kazanayım der hani? Evde yatıyor. Bu insan iyi kalpli falan değil. Erkeklerin hepsi evlenmeden önce başka evlendikten sonra başka olur senin nasıl gözünü boyadı böyle bilmiyorum. Ama evlendikten sonra o adamdan eser kalmicak bunu bilesin

Sormadım ama tabii ki kabul etmezler ben ailemi ikna ederim diye düşünüyorum ayrı oda olursa sorun çıkarmam
İknamı edeceksin aileni,hayal dünyan çok geniş senin hangi aklı selim ana baba buna izin verir hiç düşündünmü.
Seni o eve hizmetçi gözüyle istiyorlar,6 tane herifin donunu yıkar durusun artık.

Evlenince çalışmicam evliliği anlamadım diyen kızlarımız ile konudaki sevgili yarışır
Kesin aklı dengesi tam yok aile iyi kötü evlensin diye bakıyor
Yada kv bunaldı çocuk anne delisi eve bir hizmetçi arıyorlar.

images.jpeg

X