Evlenip aynı evde yaşamayı kabul ettim ama ayrı oda olmayacakmış öyle evlilik mi olur?

burda tek saf var o da sensin. adam saf falan değil, seni manipüle ediyor.

artık diğer erkek kardeşlerden biri evlenirse odayı dönüşümlü kullanırsınız
yorumlarına bakınca sana üzülemedim valla bile bile ateşe yürüyorsan yapacak bişey yok da ailene yazık valla, düşman başına..

Allah akıl fikir versin diyeceğim ama oda sende yok gibi duruyor. Bunları söyleyen insandan hayır mı gelir yarın abileri tarafından tecavüze uğrarsan bunun yükünü kaldırabilecek misin? Nasıl hep beraber yatacağız onlar sizi görüp kendilerini tatmin etmeyecek mi hiç mi kafanız basmıyor.

Sakın sakin kaç..Nerede sevişecekmişsiniz..şaka gibi ayrı oda bile olsa 4 erkekle yaşamak ne demek

Allah aşkına evlenmeyin rica ediyorum çok pişman olursunuz. adam size önem vermiyor ki. annesine hizmetçi alıyor besbelli. önem verse daha ortada bişey yokken benim annem bir tane flean demezdi yani. herkesin annesi bir tane ama sonuç olarak evleneceğin kadını da mutlu etmelisin baş üstünde tutmalısın. aynı evde yaşamak bana göre ters bişey zaten sadece anne babası olsa da ters. her şeye karışan hiçbir şekilde özeliniz olmayan bir evde yaşamak zor olmaz mı sizin için. hele ki bir de erkek kardeşleri var. lütfen arkanıza bakmadan kaçın kendinizi kurtarın. Evlenmek öyle dizi filmlerde sandığınız gibi her gün romantik geçen bişey değil. evlenince anlıyor insan ama iş işten geçiyor. çocuklarınızın babası olacak adamı iyi seçin derim !!!

Ovvv grup fantezi kokusu alıyorum.
Birde anacı erkek ve asla vazgeçmeyecek seni satıp anasını satmayacak bir erkek....

Abileri imkansızlık yüzünden evlenememiş de bir sizinki mi akıllı bu şartlarda evleneceğim diye tutturuyor? İmkanı yoksa evlenmesin, abilerinden de mi anlamıyorsunuz durumu yapsa onlar yapardı. Neymiş evlenince hep çalışacakmış da birikim yapacakmış. Olacak iş mi Allah aşkına? Ayrı ev dert değilse, mesele sadece bir araya gelmekse sizin ailenizin evinde bir araya gelin madem, en azından rahat edersiniz.

Nasıl sevişeceksiniz bunu da sordunuz mu? Çok merak ettim?
Bunun adı evlilik değil hizmetçilik yani.
Manipüle ediyor sizi paragözlükle alakası yok bu durumun, kazık kadar heriflerle aynı evde yaşamak sorunken bir de ayrı odanızın olmamasının nesi normal olabilir ki?

Valla şu devirde sizin gibi enayi bulamaz sakin böyle bir saçmalık yapma aynı evi bile kimse istemiyor adam aynı odada yatacaz diyor bulabiliyorsa başka birini bulsun d

Ben sizin trol olduğunuzu düşünüyorum çünkü bu saydıklarınızı en aptal insanlar bile kabul etmez ama siz ayrılmak istemiyorum diyorsunuz hala.

Onu da geçtim durumları nasıl kötü olabiliyor? Evde bir sürü erkek var, hepsi en az asgari ücret alsa büyük bir evde yaşayabilirler. Şuan konunuz çok saçma geldi bana.

Ayrılın.
Neden devam etme geregi duyuyorsunuz?
Hayır yani ayrı odanız olsa ne değişecek,anne/baba 4 bekar erkek kardeşle koloni misali nasıl yaşayacaksınız?
Eve hizmetçi arıyorlar sakın kabul etmeyin ki bence aileniz de müsade etmez bu duruma.

Aklımda deli sorular nerede sevişeceksiniz?yada nasıl sevişeceksiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…