Evlenip aynı evde yaşamayı kabul ettim ama ayrı oda olmayacakmış öyle evlilik mi olur?

Neden hala evlenmek istiyorsun demiş bende baştan sona nedenini anlatmayacağım kısaca söyledim gerçekten dört dörtlük biri o da böyle olsun istemiyor imkansızlıktan hep
Çalışmayan, işi olmayan 30larında birisi nasıl dört dörtlük olabilir. Bence sizin değerlendirmenizde hata var.

Konu sahibi sen fake bir konu açtın, çiğ karakterinle insanların sınırlarını zorlama.
Onu tanıyıpta sevmeyen insan olmazmış cevaba bak.
Bizim sitede 3 dairesi olan kadın var, bir dairesin de kedisi yaşıyor 150 m2 evde. Seninde bir odan olmayacak😂😂😂😂😂
Senin ben dalga geçmek için açtığın konunun iğrençliğine……….

bu ülkeye dair umutlarımı bir bir yıkıyorsunuz ya
ne hakkınız var buna kimsiniz sizler neler yaşıyorsunuz
yıl oldu 2024 hiç mi eğitim yok hiç mi vizyon yok hiç mi akıl yok ya
ben de bir köyün dağında fındık tarlasında doğdum arkadaş bu cehalet değil ya bu bambaşka bişi
bu ülkede hiç mi kimse bir dakika oturup düşünmüyor

Bu kişiyi seçmekle hata yaparsınız ne aynı evi yahu iyimisiniz.Bozim burada bu kadarmi kocasız kaldın da bula bula bunu buldun derler öyle yani kusura bakmayın alacakaranlık kuşağı gibi dinende toplumsal olarakda uygunsuz ayrıca anne bitane ise eş bin tanemi onlarda oyle heralde ....bu kadar çok çocukla aynı evde sıkıştırma yapacaklarına başka şeyler yapsalarmis aklınızı peynir ekmekle yemeyin başka saf yokmu afedersiniz yakınında.......ayrı oda da olsa olmaz valla ben nereye düştüm olursunuz o kalabalıkta odayı kitleseniz dert odaya gündüz tek girseniz dert ....gidin Kapalıçarşı'da o kalabalıkta yaşadığınızı hayal edin....komple silin bu kişiyi kolay kolay kabul ettmez kimse .....sokakta bulmadık biz kızımızı mesela......

Her önüne gelen evlenmesin her önüne gelen doğurmasın mendil yetmiyor sonra ajitasyon bitmiyor toplum önce bunu bı duzeltse gerisi gelecek mantık şart işte hayatta...... olmadimi araba hep çukurda ........

Sevgilin bal gibi de yokluğu bahane edip evlerine hizmetçi arıyor. Sen de saf gibi atlamışsın olur yaşarım diyerek. Kuytu köşede kıt kanaat s.vişmeye çalışır bir de çocuk yaparsın. Oturur ona da bakarsın 4 erkek kardeşin yanında. 30’lu yaşlar da hayatsız gibi 4ü aynı odada yaşıyormuş. Ve sen de gelin olarak o evde olacaksın. Tövbeler olsun aklıma neler geliyor da susayım en iyisi🤣

2 kişi asgari ücret alsanız gene ayrı ev açılır. En kötü ihtimal eşyalı apart daireler oluyor tayin edilen bekar memurların tercih ettiği. Yani bu kadar bir masrafı karşılayamayacak durumda olan iki yetişkin de evlenmesin artık.

Kusura bakmayın sizi kırmak istemem ama imkansızlık varsa evlenmeyin zaten. Hayat her zaman güllük gülistanlık olmuyor üzerine de maddi olumsuzluklar bindiğinde evlilikler bu noktada patlıyor. Ultra zengin olmaktan bahsetmiyorum ancak 2 kişi calısıp bir evde de kiraya çıkabiliyor, eşyalarınızı alabiliyor olmanız lazım. Yoksa zaten ne anladım evlilikten. Odanızın bile olmadıgı bir ortamda siz o eve hizmetçi mi olacaksınız? Nasıl duş alacaksınız? O adamların çamaşırlarını kim yıkayacak? Eşinizle nasıl vakit geçireceksiniz? Kaç yılındayız allah askına çıkın şöyle düşüncelerden ya. En basta sen kabul etmekle hata etmişsin.

X