Evlenip aynı evde yaşamayı kabul ettim ama ayrı oda olmayacakmış öyle evlilik mi olur?

1 buçuk yıldır konuştuğum var çok iyi biri aileside anlattığı kadarıyla iyi tanıştığımızdan beri evlilik konuşuyoruz aynı evde yaşamak istiyor imkansızlıktan bende kabul ettim başından evde 4 tane bekar erkek kardeşi var hepsi 30lu yaşlarında ben sevdiğim için kabul ettim yine de aynı evde yaşamayı ama yeni öğrendim ki ayrı odamızda olmayacakmış bizde böyle deyip duruyor öyle evlilik mi olur sizce hiçbir özelimiz olmadan ben öğrenince kabul etmedim suçlu ben oldum ben ona ümit vermişim hayaller kurmuş ailesiyle yaşayacağım diye sonuçta ev o kadar kalabalık olduğu halde kabul ediyorum aynı evi ayrı oda olmadan olur mu nasıl evlilik niyetinin ailesine hizmetçi olarak almak olduğunu söylediğimde de eş bulunur ama anne bir tane diyor, öyle yaşamayı kabul eden kızlar var diyor ben zorlamadım seni istemiyorsan ayrıl diyor yani bana göre beni sevse böyle demek yerine çözüm arar değil mi sonuçta erkek var evde ben iç çamaşırlarımı nerede saklayayım nerede giyineyim bakım yapayım bunları hiç düşünmüyor tek anne babası olsa rahat oluruz bence ayrı odada olur ama o evde imkansız bunu bildiği halde benimle ne için evlenmek istiyor olabilir aynı evde yaşamakla hata mı yaparım ne düşünüyorsunuz?
Saçmalama kuzum yaa kabul eden kızlar varsa başka kapıya deyiverin... Bulunmaz Hint kumaşı değil heralde bu adam... Ayy nedir 4 bekar erkek aynı evde ayrı oda olmadan bumu layık gördüğünuz hayat kendinize... Baya hizmetçi arıyor ailesine baktiracak..lütfen biraz mantık devreye girsin....

Saçmalama kuzum yaa kabul eden kızlar varsa başka kapıya deyiverin... Bulunmaz Hint kumaşı değil heralde bu adam... Ayy nedir 4 bekar erkek aynı evde ayrı oda olmadan bumu layık gördüğünuz hayat kendinize... Baya hizmetçi arıyor ailesine baktiracak..lütfen biraz mantık devreye girsin....
Ayrı oda olursa normal mi

Maddi olarak tabii ki sevmez kadınlar genelde paraya bakıyor ama karakteri beğenilmeyecek gibi değil o yüzden dedim öyle

Bir erkek, bir kadının güzelliğine gençliğine bakıyorsa tabi ki de kadın paraya bakabilir.

Erkeklerin kriterleri var da kadınların olamaz mı ?

O senin ailenle oturmaz ama sen onun ailesiyle..

Allah anne babana sabırlar versin. Sen onları çok üzeceksin.

Ne demek karakteri beğenilmeyecek gibi değil! Hangi erkek karısını 4 bekar erkek kardeşinin arasına sokar ?

Bacım sen saf mısın dalga mı geçiyorsun?

Çocukken ateşli hastalık havale felan mı geçirdin ?

Annene babana söyle de kalpten tansiyondan gitsinler.

Tarih yazmaz ya 4 erkek kardeş ve ayrı oda bile olmayabilir ?!

Erkek kardeşlerinin yanında mı giyinip soyunacaksın? Sapık mu bu adam !!

Diğerleri evlenince o evde nasıl yaşacayacak anlamadım? oda mı var(bu dünyanın belki de en saçma olayı ama gözardı ettim hadi)

Allah size AKIL , FİKİR versin. inşallah gerçek değilsinizdir

Benim Kürt asıllı arkadaşlarım var. Ben göçmenim, kafa yapım pek uymasa az görüşsem de asla bu söyledikleriniz gibi insanlar değiller.

Bir evde 4 bekar erkek olacak..üstelik ayrı odalar olmayacak

Bu hiçbir kültürde yok !!

Babana söyleme kalpten gider adamcağız

Sen hayatımda gördüğüm en saf en manipüle edilmiş saftirik kızsın

Ailene acıyorum

Hiçbir açıklama yapmadan direkt ayrıl bas engeli

Anneni babanı seviyorsan ışık hızında kaç bu adamdan

Maddi olarak tabii ki sevmez kadınlar genelde paraya bakıyor ama karakteri beğenilmeyecek gibi değil o yüzden dedim öyle
Ay hangi karakteri acaba😂😂
Ayranı yok içmeye (!) diyen kafası mı😂😂
Adamın dötünde don yok ama odası olmayan ana baba evine gelin sokacak kadar boş özgüveni var. Ona mı?
Erkek yüzü görmeyen, kimsenin beğenmediği bir insan değilseniz bu adamı beğenmezsiniz. Yokluktan başka ihtimal gelmiyor aklıma.
Zira ben bekar ölürüm yine de kimsenin evine gidip gelincik olmam.

şimdi her şey tozpembe geliyor ama çok kısa sürede kapkaranlık olur. Asla aynı evi de kabul etmeyin. ne münasebet hangi çağda yaşıyoruz? ayrı eve çıkacak maddi manevi bağımsızlığıa ulaşamamış adamlar evlenmeye kalkmasın yaa..

Benim Kürt asıllı arkadaşlarım var. Ben göçmenim, kafa yapım pek uymasa az görüşsem de asla bu söyledikleriniz gibi insanlar değiller.

Bir evde 4 bekar erkek olacak..üstelik ayrı odalar olmayacak

Bu hiçbir kültürde yok !!

Babana söyleme kalpten gider adamcağız

Sen hayatımda gördüğüm en saf en manipüle edilmiş saftirik kızsın

Ailene acıyorum

Hiçbir açıklama yapmadan direkt ayrıl bas engeli

Anneni babanı seviyorsan ışık hızında kaç bu adamdan
Saf değil aslında başka bir şey ama işte ban yememek için kimse yazmıyor. 😁

Annesi babası da evde ben bakmayacağım abilerine
He sen bakmayacaksın evet o eve gir de gör sen bakıyor musun bakmıyor musun hizmetçi olacaksın neyse bir şey demeyeceğim
Ben batılıyım o doğulu ben okumadım o lise mezunu işi yok buldukça çalışıyor ama genelde evde evlenince durmadan çalışacağını söylüyor yani şimdi ki gibi evde durmam diyor
Sen de inandın mı buna gerçekten

iyi biri deyip durmussunuz adama tam olarak nesi iyi tembelliği mi,ayrı evi geçtim ayrı oda dahi acamamasi mi, mahremiyet duygusunun gelişmemiş olması mi (Allah bilir anası babası bunların duymasını umursamadan cima eylemiştir zamanında )sizi sevmediği zaten cepte daha çok şey sıralarım bu şekilde adamı anladık anasına danasına hizmetli arıyor peki siz bu kadar şeyi kabul edecek kadar yoklukta misiniz

Hiç böyle bir şey duymadım hayatımda.En fakirinin bile bir odası olur çifte açacak.Orgi mi yapıyorlar ne? Ne anarmol insanlar var.Ne saf insanlar buluyorlar.Bunu teklif edene mi şaşsam ,yoksa olur mu diye danışana mı bilemedim.

“Eş bulunur ama anne bir tane” diyen adamdan hayır mayır gelmez. Çok net söylemiş bak bunu sana. Sen şu an tamam desen dahi zannediyor musun ki mutlu olacaksın ? Sen ilgi beklerken o annesine yönelecek. Her şeyi annesiyle paylaşacak. Bir odanız , bir özeliniz zaten yok. Sen senle iki kelam etsin diye beklerken o dönüp annesiyle dertleşecek. İkinci sınıf insan muamelesi göreceksin evin içinde. Ki yanındaki insanlar da onunla aynı zihniyetteki insanlar. Sen bu yaptığını fedakarlık olarak görüp el üstünde tutulmayı beklerken, kendinden ödün verdiğin için değer kaybedeceksin aslında

X