Evlenip aynı evde yaşamayı kabul ettim ama ayrı oda olmayacakmış öyle evlilik mi olur?

İyi bari aklınız başınızdaymış da bunları kabul etmemişiniz.Ayrı oda olsa ne olur kabile gibi evlilik mi olur? Bir de genişliğe bak ayrı oda olmayacakmış? Ne olacak peki salonda herkes koyun koyuna mı uyuyacak? Özeliniz ? Bi adı var bunun da ban yemeyim diye yazmıcam.Kibarcası GENİŞLİK diyim siz argosunu düşünün.Geleceğinizi heba etmeyecek kadar akıllısınızdır diye düşünüyorum.

Kendini, ı d
Kendinizi neden değersizlestiriyorsunuz öyle diyen bir adama nasıl güveniyorsunuz ömür boyu mutsuz bir hayat rezil mahremiyet olmayan bir hayat kocanizla ayrı bir odanız bile yok neden kendinizi buna mahkum etmek istiyorsunuz diğer normalliklerddn neyiniz eksik bakın ben kaçarak evlendim ailemden bunaldım izin vermediler beni ezmeye Çalıştilat ama. Yinede ben kaçtım diye boyun egmedim mesafeliyimdir çünkü kendime kıymet verdiğimi biliyorlar kendinize kıymet verin tabiri caiz biraz burnumuz havada olsun kıymetınız olur

Ömür boyu ailesiyle yaşamayacağız birikim yapıp ayrılacakmışız bu yüzden katlanılabilir ama kendimize ait oda olmaması sorun

Ömür boyu ailesiyle yaşamayacağız birikim yapıp ayrılacakmışız bu yüzden katlanılabilir ama kendimize ait oda olmaması sorun
Adamın çulsuz, ev açamayacak durumda bir adamken bu kadar sevilesi yapan ne? Ne gibi bir özelliği var.
Kıvanç Tatlıtuğ gelse bana dese ben çulsuzum ev açamam, annemler de çulsuz altı kişi iki artı bir de yaşıyoruz. Bize açacak oda yok. Abilerimin eşyaları da odada olacak. Hadi ordan derim. Bak kıvanç gelse derim diyorum.
Nasıl bir sevgi anlayışınız var. Şu şartlar altındaki kimseye saygı da duymam sevmem de.

Saf mısınız dalga mı geçiyorsunuz anlamadım ki..

Şu an o evde 30 üzeri evlenmemiş 4 erkek var. Üstelik doğulular diyorsunuz ki onlar genelde erkenden evlenir, bir düşünün bakalım neden kazık kadar 4 herif hala bekar? Ben söyliyim öyle berbat rezil bir aile ki kimse bunlara kız vermedi. Sizi de uzaktan bi şekilde saf salak buldu kafalamaya çalışıyor en küçükleri.

Birikim yapacak durumu olsa o kadar insanın çalıştığı evde çoktan yapardı.

Sende bunu yedinAdamlar bu kıt zekalariyla iyi tavliyorlar,Demekki bunlara inanacak bir tür var.
Yil olmuş 2024 siz hâlâ anamla babamla ma aile yaşarız diyen adamın ağzına bakıyorsunuz.Hic mi sizi seven,değer veren yok ????bu saçma ilişkilere bodoslama daliyorsunuz

Kız ayrıl evlendin sandım çok korktum ayrıl kaç kurtar kendini

Kaç kurtul inanma ne biçim şey bu bırak Allah aşkına

bu durumun maddi imkansızlıkla ilgisi yok.Ayrı oda olmaması demek ya ailecek sapıklar ya da çok değer verdiğin adam seni kadın olarak bile görmüyor ve seninle karı koca hayatı yaşamayı düşünmüyor,eve sadece hizmet etmen amacı güdüyor

Daha neler okuyacağız, çok mu aradın bu adamı ya def et gitsin

Evde kaç tane kişi var. Yaşları da epey var. Hepsi asgari ücretli bir yerde 7-8 sene çalışmış olsa şimdiye her birinin bir evi olurdu büyük ihtimalle. Ha belki her birinin iki evi, bir arabası da olabilirdi. Ama ben en düşük ihtimalden bahsettim.

Ülkede bu ekonomik kriz varken bu saatten sonra asgari ücretle kiraya çıkmak bile hayal.

Ben batılıyım o doğulu ben okumadım o lise mezunu işi yok buldukça çalışıyor ama genelde evde evlenince durmadan çalışacağını söylüyor yani şimdi ki gibi evde durmam diyor

Onlara kalsa diğerleride evlenip o evde yaşayacak normal geliyor onlara çocuk olursa odayı ben alırım zaten o kadar sessiz kalmam
Diğerleri evlenince o evde nasıl yaşacayacak anlamadım? oda mı var(bu dünyanın belki de en saçma olayı ama gözardı ettim hadi)
Ayrı odada uyuyacağız zaten sadece geceleri tek kalırız ilişkiye girip sabahında duş alırım diye düşünüyorum

Ben Türküm onlar Kürt onlarda da öyle oluyor bizde böyle dediğine göre

Sormadım ama tabii ki kabul etmezler ben ailemi ikna ederim diye düşünüyorum ayrı oda olursa sorun çıkarmam

Seviyorum birbirimize uyuyoruz bırakamam

Neden hala evlenmek istiyorsun demiş bende baştan sona nedenini anlatmayacağım kısaca söyledim gerçekten dört dörtlük biri o da böyle olsun istemiyor imkansızlıktan hep

Allah size AKIL , FİKİR versin. inşallah gerçek değilsinizdir

niyetinin ailesine hizmetçi olarak almak olduğunu söylediğimde
Konuyu okuyunca tek niyetinin bu olmadığını düşündüm istemsizce...

öyle yaşamayı kabul eden kızlar var diyor
O yüzden mi 30lu yaşlarda 4 erkek hâlâ bekarmış sormadınız mı?

aynı evde yaşamakla hata mı yaparım ne düşünüyorsunuz?
Bunu ciddi mi soruyorsunuz? Ciddi ciddi böyle birşeyi sormak/bu evliliği kabul etmek için akıldan bayaa noksan olmak lazım konu sahibi, öyle biri misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…