- Konu Sahibi noclearmind
-
Kızlar merhaba iyi akşamlar
Hayatımda birisi var, suanlik iyi gidiyor iliskiyi oturtmaya çalışıyoruz ağır ve sağlam gidiyor diyebilirim.
Ikimizde isinde gücünde insanlarız.
Geçen evlilik ile ilgili muhabbet açıldı. Ona göre kadin da çalışmalıymış o istemezmis evde oturan kadın hayat müşterek çalışsın parasını kazansın diye bahsetti. Bende böyle oldugunu düşünüyorum fakat bir erkegin direkt boyle dile getirmesi beni acayip rahatsiz ediyor ki bu rahatsizligimida dile getirdim. Ben biraz sert çıkışınca geri yaptı. Aksi bi durum oldugunda ya da çocuk oldugunda tabiki de tolerans gösterilir ama bunlarin haricinde ev hanımı benim tercihim değil dedi. Benimde ister istemez aklımda evde otursam demek ki benle birlikte olmayacakmis dedim. Direkt üstüme alinmadim kendi uzerimden konuşmadım. Yani kendi kendime gelin guvey olmak istemedim açıkçası.
Dert edindigim nokta eski iliskilerimde cok mutsuz oldum hep kirildim. Artik yoğurdu ufleyerek yiyorum. Suan görüştüğüm kişi bu dusunceleriyle ilgili tehlike yaratır mı bana ? Tekrar tekrar dusunmem gereken noktalar var mi ? Yorumlarinizi bekliyorum. Tişkürler:)
O üyeliğini iptal ettirmiş bu sebeple açıklayamam ama abla sağlam sanal sex yapıyor... ben öyle demiyorum kendi cümlesi...
Bu arada Erkek değil bayan bilginiz olsun .....
Bu yorumların üzerine konuşmam cidden anlamsız hadisi yok sayan bir kafayla işim olamaz, siz çalışın devam edin ama yok kocam aldatıyor iş yerinden bir kadınla şu oldu bu oldu diye de ağlamayın buradaki tüm kadınların konularının baş sebebi bu, dışarıda fitne oluyor, bir tek onda bacak var ya açıyor da açıyor biz bile bakıyoruz kaldı ki erkeklerin nefsi bizden kaç kat daha kabarık, kadın erkeklerle çalışmasa bunlar olmayacak, aldatan erkeğin ya da kadının savunulacak bir tarafı olamaz ama bunca yaşanan olay da hayal ürünü değil, demek ki oluyor mu oluyor, dışarıda bu şekilde olmasa kadınlar bir sorun kalmayacak şimdi onu bunu taciz edenciler de çıkacak sapkın olanları tenzih ediyorum, istisnalar kaideyi bozmaz.
Gayet normal bir adammis. Siz olsaniz evde oturan adamla evlenmek ister misiniz mesela. Ayrica siz de ayni dusunuyorsaniz niye rahatsiz oldunuz. Adam gayet durust ve net.Kızlar merhaba iyi akşamlar
Hayatımda birisi var, suanlik iyi gidiyor iliskiyi oturtmaya çalışıyoruz ağır ve sağlam gidiyor diyebilirim.
Geçen evlilik ile ilgili muhabbet açıldı. Ona göre kadin da çalışmalıymış o istemezmis evde oturan kadın hayat müşterek çalışsın parasını kazansın diye bahsetti. Bende böyle oldugunu düşünüyorum fakat bir erkegin direkt boyle dile getirmesi beni acayip rahatsiz ediyor ki bu rahatsizligimida dile getirdim. Ben biraz sert çıkışınca geri yaptı. Aksi bi durum oldugunda ya da çocuk oldugunda tabiki de tolerans gösterilir ama bunlarin haricinde ev hanımı benim tercihim değil dedi. Benimde ister istemez aklımda evde otursam demek ki benle birlikte olmayacakmis dedim. Direkt üstüme alinmadim kendi uzerimden konuşmadım. Yani kendi kendime gelin guvey olmak istemedim açıkçası.
Dert edindigim nokta eski iliskilerimde cok mutsuz oldum hep kirildim. Artik yoğurdu ufleyerek yiyorum. Suan görüştüğüm kişi bu dusunceleriyle ilgili tehlike yaratır mı bana ? Tekrar tekrar dusunmem gereken noktalar var mi ? Yorumlarinizi bekliyorum. Tişkürler:)
hahahahah git ilerde nefes al derken nasıl da haklıymışım.. Polemik amaçlı geldiği apaçıktı zaten, yasak olduğunu bile bile o kadar sivri ve dik bi şekilde yazıyoduki -güya- fikirlerini.. Bi de cevap veriyosunuz cevap vererek pirim veriyosunuz ona yanıyorum.. Neyse gelmiş geçmi olsun :)
Neyse hadi inşallah öyle olur diyelim o zaman ne diyelim.. Ama ben bu kadar yani bak üstüne basa basa söylüyorum "bu kadar" örümcek kafalı birinin zaten buralarda işi olmaz diye düşünüyorum.. Yani evindeki örümcek ağlarını temizlemekten vakti kalmaz zannımcao geyik yapıyordu belki ama emin olun bu zihniyette insan çok. birisi okur da belki anlar diye yazdık :)
Soyleme tarzini sevmedim:) koca parasi yemek olmaz, kadin dedigin parasini kendi kazanir esine destek olur. Ama bunun yani sira her sey ortak diye konustu. Temizlikte yemekte beraber yapilir bla bla
Ahhaa cok iyiymis yaO üyeliğini iptal ettirmiş bu sebeple açıklayamam ama abla sağlam sanal sex yapıyor... ben öyle demiyorum kendi cümlesi...
Merhaba canım.Kızlar merhaba iyi akşamlar
^^Sagligim bozulsa evde otursam sanki basima kakacak gibi soyledi^^ diyen sizsiniz. iki lafın ikisini de siz diyorsunuz. Kendi içinizde çelişiyorsunuz.Nalaka onu anlamadim ? Hastalıkla çalışmamanin ne alakasi var ? Amma abartildi bu konuda, kadin milleti olarak bi konuyu başka yere cekmeye bayiliyoruz. Adam bana " ben calisan biriyle evlilik yapmak isterim, hayatta her sey ortak cocuk olunca zaten mecburi evde olmak zorunda kalicak " dedi. Yok efendim paranda gözü var kendine guvenmiyo evliligi kaldiramaz kadin şiddetine kadar gitti olay. Ben ne fikir istedim burdan bana neler dendi. Herkesin evliligi 10 numara 5 yildiz galiba. Kocalari pamuklara sariyo kose yastigi gibi oturtuyo bi yerde.
Aynen öyle.
Çocuk yokken çalıştım çünkü ev dağılmıyordu. Kirlisi azdı. Ev işi yok gibiydi.
Ama çocuk olunca tüm düzen bozuluyor. 5 yıldır kesintisiz uyku uyumadım. 2-3 saatte bir kalkıyorum mutlaka.
Ev zaten dandini. En derli toplu hali yarım saat sürüyor.
Eşim çok yoruluyor ama ben de yoruluyorum.
Akşamları çocuklar, iş güç onda. Ben de haftada 1-2 gün dizi keyfi yapıyorum.
Eşim bazen sinirleniyor, işten geldim yorgunum, sen evdesin diyor.
O zaman ben de işe gireyim, çocuklara bakıcı tutalım. Ya da sen evde kal, ben çalışayım.
Tabi hemen geri adım atıyor.
+1000 bura nereden tanisin adami kendi hissiyatim bu demis ona gore yorum yapmisiz sonra vay ne alaka e kendin demisin^^Sagligim bozulsa evde otursam sanki basima kakacak gibi soyledi^^ diyen sizsiniz. iki lafın ikisini de siz diyorsunuz. Kendi içinizde çelişiyorsunuz.
O üyeliğini iptal ettirmiş bu sebeple açıklayamam ama abla sağlam sanal sex yapıyor... ben öyle demiyorum kendi cümlesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?