Evlenince kadın çalışmalı fikri.

nedense arabistan dedikçe bir kaçma ihtiyacı hissediyorsun. işine gelmiyor herhalde.

o dışarıda kaç saat çalışanlar sayesinde şu an kullandığın telefonu bilgisayarı interneti kullanıyorsun.
senin kafaya kalsa memleket sürünüyorduk şimdiye.
dinimizin bize bahşettiği güzelliği, onu bırakıp kafire kaçanlara anlatın da öğrensinler madem. :)

çarşaflı peçeli yüzünü bile görmediği kadınlara yanaşıp 3. karım olurmusun diye soruyorlar. kadın ben zaten evliyim deyincede benim için farketmez bırak gel diyorlar..
yaşanmış bir olay bu arkadaşımın başına geldi..

aaa kadın çalışmayınca fitne olmaz olmamalıydı yani lütfen çok büyük üstad var burda o söyledi :)))))))

Olaya bir de şu açıdan bakalım,
"kadın dediğin evde oturacak, kocası zaten ona bakar" zihniyetindeki gibi kadının gücünü saf dışı bırakmaya çalışmaktansa, hayatında kendi parasını kazanabilen dolayısıyla kendi ayakları üstünde durabilen, güçlü birini istiyor. Bence onure edici.

İş hayatında yaşayacağınız olası sorunlar karşısında,
çalışma diyen koca size destek değil köstek olacakken; bahsettiğiniz kişi destek olacaktır muhtemelen.

Başka bir açıdan bakarsak,
kadın doğumudur, hastalığıdır çalışamayabilir; bunu hesaba katarız genelde ama neden erkeğin de çalışmasına engel olacak olası bir sağlık sorununu göz önünde bulundurmayız?

Eşiniz çalışamayacak duruma gelirse şayet, evi geçindirmek zorunuza mı gider?

Ortadoğu gerçekleri şaşıramıyorum artık. Ve biz de bu ortadoğu çukurundayız maalesef.

Ahh ahh diğer üyeliğin ile açtığın konuları şuraya koysam da öyle yazsan ah.....

çocuk kısmını geçiyorum hastalanıp tamamen istirahate çekilmeniz gerekse ...ne olacak?

O üyeliğini iptal ettirmiş bu sebeple açıklayamam ama abla sağlam sanal sex yapıyor... ben öyle demiyorum kendi cümlesi...

Bu arada Erkek değil bayan bilginiz olsun .....

vay vaaay. dışarıda fitne oluyor diye sanala bağlamış demek ki ne diyelim kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…