• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenince kadın çalışmalı fikri.

E sorun ne ozaman ?
Siz dediniz başıma kalkar gibi hissediyorum patavatsız konuşuyor dediniz şimdi de üyeler böyle böyle diyor diye bize sesleniyorsunuz
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Sorun ne ozaman ?
Saldiracak baskasini bulun bence. Gidin reelde insan icine karisin. Gun icinde ki enerjinizi evde oturmaktan atamayip gelip burda ki insanlara harliyosunuz. Kk nin %90 hayati burası olmuş. Burda ki herkesi her seyide bu kadar ciddiye almayin.

Saldiracak baskasini bulun bence. Gidin reelde insan icine karisin. Gun icinde ki enerjinizi evde oturmaktan atamayip gelip burda ki insanlara harliyosunuz. Kk nin %90 hayati burası olmuş. Burda ki herkesi her seyide bu kadar ciddiye almayin.

Tamam almayız aklımızda olsun senin konular

Ya hanımefendi iyi misiniz ? Nerde koruyucu bi sey yazdım ? Burda adamin dusuncesi mide bulandirici ay cok tiksindirici ay yok soyle b.ktan derler ise tabiki de zoruma gider ! Adamin ne pislikligi kaldi ne igrencligi. Sanki beni dovdu de 3 cocukla kapinin onune koydu. Tepkiler aynen böyle.
Abartiyorsunuz

Görüştüğünuz beyin ozellikle üslubunu kullanarak onun hakkında düşüncesini belirten bir kaç üye oldu sadece bunda da bozulacak alınacak birşey yok

Yaşayıp göreceksiniz bazı şeyler tecrübeyle sabittir . Bı insan herşeyi söyleyebilir ama üslubu önemlidir . Sevgilinizin üslubu bozuk ve ilerde bu aranızda ciddi sorunlara sebep olacak

Kk nin hayatı burası olmuş burayı ciddiye almayın deyip burdan yazmak ? :D
Size saldırmak ? :D

Sizi anlayışla karşılıyorum hayırlı günler

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. 2 gundur etiketleme yapıyorum lütfen kapatir misiniz

Sanırım bilmiyorsunuz, etiketlemeler gözden kaçar, beni etiketlersiniz sitede olmayabilirim, Kazen de bana yapılan etiketi bilmez, bu yüzden de konularınız açık kalabilir, konularınızın kapatılmasını istediğinizde şikayet et butonuna basarak bildirirseniz online olan yönetici kimse o görür ve kapatır, böylesi daha sağlıklıdır.

Back