• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenince kadın çalışmalı fikri.

Ben istemediği için zorla tutularak bu şekilde davrandıklarını düşünüyorum karşılıklı rızayla olduğu sürece sorun olmaz ama neyse çok uzadı laf anlatamayacağım artık ben dinimizin bana bahşettiği güzellikleri kullanıyorum, kendimi köle gibi görmüyorum dışarıda kaç saat çalışanlar düşünsün.

nedense arabistan dedikçe bir kaçma ihtiyacı hissediyorsun. işine gelmiyor herhalde.

o dışarıda kaç saat çalışanlar sayesinde şu an kullandığın telefonu bilgisayarı interneti kullanıyorsun.
senin kafaya kalsa memleket sürünüyorduk şimdiye.
dinimizin bize bahşettiği güzelliği, onu bırakıp kafire kaçanlara anlatın da öğrensinler madem. :)

Misal suudiler gizli erkek eşcinselliğinin en yüksek olduğu ülkelerden biri. Hanımefendinin dediği gibi kadınların kıymetlerinin(!) bilinip, araba bile kullanamadıkları bir ülke olur.
Ortada kadın yok ama libidolar daha tavan birbirlerine hallenecek hale gelmişler.

çarşaflı peçeli yüzünü bile görmediği kadınlara yanaşıp 3. karım olurmusun diye soruyorlar. kadın ben zaten evliyim deyincede benim için farketmez bırak gel diyorlar..
yaşanmış bir olay bu arkadaşımın başına geldi..

çarşaflı peçeli yüzünü bile görmediği kadınlara yanaşıp 3. karım olurmusun diye soruyorlar. kadın ben zaten evliyim deyincede benim için farketmez bırak gel diyorlar..

aaa kadın çalışmayınca fitne olmaz olmamalıydı yani lütfen çok büyük üstad var burda o söyledi :)))))))

Olaya bir de şu açıdan bakalım,
"kadın dediğin evde oturacak, kocası zaten ona bakar" zihniyetindeki gibi kadının gücünü saf dışı bırakmaya çalışmaktansa, hayatında kendi parasını kazanabilen dolayısıyla kendi ayakları üstünde durabilen, güçlü birini istiyor. Bence onure edici.

İş hayatında yaşayacağınız olası sorunlar karşısında,
çalışma diyen koca size destek değil köstek olacakken; bahsettiğiniz kişi destek olacaktır muhtemelen.

Başka bir açıdan bakarsak,
kadın doğumudur, hastalığıdır çalışamayabilir; bunu hesaba katarız genelde ama neden erkeğin de çalışmasına engel olacak olası bir sağlık sorununu göz önünde bulundurmayız?

Eşiniz çalışamayacak duruma gelirse şayet, evi geçindirmek zorunuza mı gider?

Ortadoğu gerçekleri şaşıramıyorum artık. Ve biz de bu ortadoğu çukurundayız maalesef.

O kadar banal ve komik ki yorumlarınız bunlar hep böyle yetiştirilmemekten üzülüyorum aslında , islamiyet yaşanmıyor ki hiç her şey oraya çıkıyor yine, erkek çalışıp eve para getirmekle yükümlü kadın ise ev işlerinden sorumlu bu böyledir, kadının fıtratı yapısı dahi farklı daha güçsüz olduğu için ev işleri onu ancak paklıyor, Allah her şeyi kararında belirlemiş, erkekler yorgun geliyor ama kadınlar gibi güçsüz değil ona göre o normal bir zahmet gelince de evinde huzur bulmalı yemeği, güler yüzü, temizliği eksik olmamalı bunlar huzur aslında diğer türlü bir huzur göremiyorum ben kadın diyor param var niye çekeyim ben bu adamı diyor evlilik boşanma üzerine kurulmuyor, fedakarlık istiyor herkes rollerini bilse hatta değişmeseydi bugün bu boşanmalar olmazdı.

Ahh ahh diğer üyeliğin ile açtığın konuları şuraya koysam da öyle yazsan ah.....

Kızlar merhaba iyi akşamlar
Hayatımda birisi var, suanlik iyi gidiyor iliskiyi oturtmaya çalışıyoruz ağır ve sağlam gidiyor diyebilirim.
Ikimizde isinde gücünde insanlarız.
Geçen evlilik ile ilgili muhabbet açıldı. Ona göre kadin da çalışmalıymış o istemezmis evde oturan kadın hayat müşterek çalışsın parasını kazansın diye bahsetti. Bende böyle oldugunu düşünüyorum fakat bir erkegin direkt boyle dile getirmesi beni acayip rahatsiz ediyor ki bu rahatsizligimida dile getirdim. Ben biraz sert çıkışınca geri yaptı. Aksi bi durum oldugunda ya da çocuk oldugunda tabiki de tolerans gösterilir ama bunlarin haricinde ev hanımı benim tercihim değil dedi. Benimde ister istemez aklımda evde otursam demek ki benle birlikte olmayacakmis dedim. Direkt üstüme alinmadim kendi uzerimden konuşmadım. Yani kendi kendime gelin guvey olmak istemedim açıkçası.

Dert edindigim nokta eski iliskilerimde cok mutsuz oldum hep kirildim. Artik yoğurdu ufleyerek yiyorum. Suan görüştüğüm kişi bu dusunceleriyle ilgili tehlike yaratır mı bana ? Tekrar tekrar dusunmem gereken noktalar var mi ? Yorumlarinizi bekliyorum. Tişkürler:)
çocuk kısmını geçiyorum hastalanıp tamamen istirahate çekilmeniz gerekse ...ne olacak?

O üyeliğini iptal ettirmiş bu sebeple açıklayamam ama abla sağlam sanal sex yapıyor... ben öyle demiyorum kendi cümlesi...

Bu arada Erkek değil bayan bilginiz olsun .....

vay vaaay. dışarıda fitne oluyor diye sanala bağlamış demek ki ne diyelim kolay gelsin :D

Back