- 8 Mart 2016
- 252
- 150
- 18
- 36
- Konu Sahibi kelebek0788
EvetResimdeki sizmisiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EvetResimdeki sizmisiniz?
bu dip çok önemli bi detay sanırımBirde sunu anlatmayi unuttim. Evlenmeden uc ay once birde bilikte ev begendik sattin aldik daha dogrusu 250.000 euro kredi cekip borc yuklendik. Baktigimiz ilk evdi yuzume bakti benim begendin mi dedi. Tam hayalimdeki ev dedim dondu ailemizde vardi bitanem begendi biz bu evi aliyoruz dedi. Bu nasil bir insan ?
Üzülmeyin lütfen. İsteyen inansın isteyen inanmasın..Hatta şöyle söyleyim keşke bu konu fake olsa.Yaşananlar yalan olsa da,bir kadının canı yanmamış olsa..Hiç değilse bir kadının..Aferim hissedin ozaman. Ama bence okadar buyuk konusmayin allah basiniza verince anlarsiniz. Her adamin altina yatmaktansa yesilmaci tercih ederim, kisilik meselesi.
Evet borcunu ustlemdim, ama soyle izah edeyim evi biz degerin altinda aldik, ve ben suan evi satsam borclarimi kapatip yaklsik 90 bin euro kaar ile saticam.kendim mimarim ayriyeten eve deger bictirdim. Sizinlisi Härteantrag miydi? Almanyanin kanunu bu en az bir sene ayri yasaman lazim.Malesef yabanci kadinlar bu konuda cok rahatlar cocuk dogurma 2.kadin olma gibi....
Ama kafami kurcalayan sey yurt disinda asla pesin parayla kredisiz ev alinmaz kredi cekip almissiniz az once belirtmissiniz ama evi kendime aldim demissiniz evi degil krediyi yuklemissiniz kendinize...birde bosanilmaz 1 sene dolmadan demissiniz kuzenim 1 ay dolmadan bosandi almanyada esinden sizi neden bosamiyorlar...
KeskeÜzülmeyin lütfen. İsteyen inansın isteyen inanmasın..Hatta şöyle söyleyim keşke bu konu fake olsa.Yaşananlar yalan olsa da,bir kadının canı yanmamış olsa..Hiç değilse bir kadının..
Önemli olan ne ben anlayamadım dabu dip çok önemli bi detay sanırım
Ben avrupada yasamis biri olarak evet var.. ama turkiyedede var.. beterin beteri varmis dedim konunuzu okuyunca.. benim eski esim benden bosanmadan baska birinden cocugu oldu ve mahkemeden gizledi bunu sonra hersey ortaya cikti.. bakalim simdi napicak..Almanyada cok. Cogu erkegin yabanci kadinlardan var burda
evet haklisin benim arkadasimda bosanmak icin bi seneyi doldurmasi lazimdi.Evet borcunu ustlemdim, ama soyle izah edeyim evi biz degerin altinda aldik, ve ben suan evi satsam borclarimi kapatip yaklsik 90 bin euro kaar ile saticam.kendim mimarim ayriyeten eve deger bictirdim. Sizinlisi Härteantrag miydi? Almanyanin kanunu bu en az bir sene ayri yasaman lazim.
aldıkları evle ilgili dip not geçmiş arkadaş onu dedim bilmem kaç euroÖnemli olan ne ben anlayamadım da
Yoo bence tam tersi siz kadini alcaltiyorunuz. Sizin icin bir kadin daldan dala konmali ki erkekleri tanisin ?sizin gibi olmayan her adamın altına mı yatıyor?
sanki evleneceğiniz adam yataklarda gezmemiş olacak ne bu erkeği yüceltip kadını aşağılama merakı?
Bu guzel yorumunuz icin cok tsk ederim. Beni anlayan insanlarin bu guzel dilerkleri beni cok motive ediyor. Allah kimseye yasatmasin.hayallerin hala seninle. Sadece baş rol oyuncunu yanlış seçmişsin ki bunda senin hiç suçun yok. Şimdi ya olumlu düşünüp hayatına devam edeceksin yada bu yaşadığın acının içinde yitip gideceksin. Silkelen arkadaşım ayağa kalk, bu adamdan hamile kalmadığın için çok geç olmadan öğrendiğin için şükret ve yoluna devam. Ne hissettiğini sadece tahmin edebilirim. Çok acı çok zor ama geçecek. En kötü günlerini düşün geçmedi mi? Bu dünyada hala iyi insanlar var inan bana..
Degisik yazarsam inanirmisin ?
Hayir tam tersi allahin bir sinavi diyerek, yildirim iki kere ayni yere dusmez diye dusunerek hayallerimden vaz gecmeyecem. Ben bu hayata istedigim cogu seye ulastim cok sukur. Tek dilegim allhim nasip ederse birgun anne olmak. Genc anne olamadim ama hayallerimi cope atmadim. Insalah birgun gerceklesir. Ben sadece yasadiklarimi atlatmak istyiorum.Ne yapacaksın başka bir erkeği
sevmeyecekmisin bu alçak yüzünden
Evet yazma stilini kabul ediyorum, ama oglen gercekten icimden gecerek anlattim. Derler ya hayatim film seridi gibi gecti gozumun onunden oylebenim kimseyle bir sorunum yok ancak 2 sene boyunca anlamamış olmanız ve roman tarzı anlatım beni şüphelendirdi o kadar gerçekse de bir dahakine dikkatli olun. beyaz atlı prens hayallerine dalmayın.
tabikki anne olacaksın ama bunu değen bir insanla inş.Hayir tam tersi allahin bir sinavi diyerek, yildirim iki kere ayni yere dusmez diye dusunerek hayallerimden vaz gecmeyecem. Ben bu hayata istedigim cogu seye ulastim cok sukur. Tek dilegim allhim nasip ederse birgun anne olmak. Genc anne olamadim ama hayallerimi cope atmadim. Insalah birgun gerceklesir. Ben sadece yasadiklarimi atlatmak istyiorum.