- 12 Eylül 2014
- 3.790
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Patavatsiz, düşünmeden konuşup insani sinirlendirmekte üstüne yok.Evet size böyle söylemesi hoş değil. Sonuçta yarın bir gün gebe kalıp evde kalmak zorunda kalacaksınız. Ya da başka bir sorun olacak. Bu işler belli olmaz ki.
Ben de olsam sanırım tiksinirdim. Tabiki hayat müşterek iki kişi çalışarak daha iyi bir yaşam sürdürülür ama bunu bu şekilde dile getirmek hoş değil.
Ya tabikide öyle, bende belli basli noktalar kafama uydugu icin onunla birlikte olma yoluna çıktım ama bu hayatta her sey olabilir. Sagligim bozulsa evde otursam sanki basima kakacak gibi soyledi:)Herkesin kişisel tercihi. Kimi çalışan istemez kimi evde oturan.
Evde otursaydım beni sevmeyecekti düşüncesi de abartılı. E yani hepimiz kendi dünya görüşümüz ve tercihlerimize uygun birini seçeriz. Normali de bu değil mi?
Kızlar merhaba iyi akşamlar
Hayatımda birisi var, suanlik iyi gidiyor iliskiyi oturtmaya çalışıyoruz ağır ve sağlam gidiyor diyebilirim.
Ikimizde isinde gücünde insanlarız.
Geçen evlilik ile ilgili muhabbet açıldı. Ona göre kadin da çalışmalıymış o istemezmis evde oturan kadın hayat müşterek çalışsın parasını kazansın diye bahsetti. Bende böyle oldugunu düşünüyorum fakat bir erkegin direkt boyle dile getirmesi beni acayip rahatsiz ediyor ki bu rahatsizligimida dile getirdim. Ben biraz sert çıkışınca geri yaptı. Aksi bi durum oldugunda ya da çocuk oldugunda tabiki de tolerans gösterilir ama bunlarin haricinde ev hanımı benim tercihim değil dedi. Benimde ister istemez aklımda evde otursam demek ki benle birlikte olmayacakmis dedim. Direkt üstüme alinmadim kendi uzerimden konuşmadım. Yani kendi kendime gelin guvey olmak istemedim açıkçası.
Dert edindigim nokta eski iliskilerimde cok mutsuz oldum hep kirildim. Artik yoğurdu ufleyerek yiyorum. Suan görüştüğüm kişi bu dusunceleriyle ilgili tehlike yaratır mı bana ? Tekrar tekrar dusunmem gereken noktalar var mi ? Yorumlarinizi bekliyorum. Tişkürler:)
Tabikide öyle, yaklaşık 15 yasimdan beri hep kendim bi seyler yapmaya çalıştım. Yaz tatillerinden çalıştım, stajimi uzattim çalıştım v.s bunun bilincindeyim. O evde otur istersen dese bile ben zaten çalışmak isterim ki ev hayati bana gore değil ama direkt dile getirilmesi biraz kafami bulandirmadi degil. Bide biraz kabalasti daha tatli dille dusuncelerini belli edebilirdi diye düşünüyorum.noclearmind merhaba..
"Erkek çalışmalı" dendiğinde rahatsız olunmuyorsa, "kadın çalışmalı" dendiğinde neden rahatsız olunuyor?
Demek istediğim hayat müşterek, ve imkanlar varsa kadın da erkek de çalışmalı, üretken olmalı.
Hayatımda birisi var, suanlik iyi gidiyor iliskiyi oturtmaya çalışıyoruz ağır ve sağlam gidiyor diyebilirim.
Geçen evlilik ile ilgili muhabbet açıldı. Ona göre kadin da çalışmalıymış o istemezmis evde oturan kadın hayat müşterek çalışsın parasını kazansın diye bahsetti. Bende böyle oldugunu düşünüyorum fakat bir erkegin direkt boyle dile getirmesi beni acayip rahatsiz ediyor ki bu rahatsizligimida dile getirdim. Ben biraz sert çıkışınca geri yaptı. Aksi bi durum oldugunda ya da çocuk oldugunda tabiki de tolerans gösterilir ama bunlarin haricinde ev hanımı benim tercihim değil dedi. Benimde ister istemez aklımda evde otursam demek ki benle birlikte olmayacakmis dedim. Direkt üstüme alinmadim kendi uzerimden konuşmadım. Yani kendi kendime gelin guvey olmak istemedim açıkçası.
Dert edindigim nokta eski iliskilerimde cok mutsuz oldum hep kirildim. Artik yoğurdu ufleyerek yiyorum. Suan görüştüğüm kişi bu dusunceleriyle ilgili tehlike yaratır mı bana ? Tekrar tekrar dusunmem gereken noktalar var mi ? Yorumlarinizi bekliyorum. Tişkürler:)
Soyleme tarzini sevmedim:) koca parasi yemek olmaz, kadin dedigin parasini kendi kazanir esine destek olur. Ama bunun yani sira her sey ortak diye konustu. Temizlikte yemekte beraber yapilir bla blaBence sorun yok ya. Düşüncesini söylemiş ki haklı bence. Ben de ne kadar zengin olursam olayım evde oturmak istemem, eşimin de oturmasını istemem. Boş duranı kimse sevmez :)
Söyleme tarzı çok iticiyse sadece o konuya takılırdım ben. Yoksa bu fikrini dile getirmesi size gelecekte bi sorun çıkarmaz bence.
koca parasi yemek olmaz, kadin dedigin parasini kendi kazanir esine destek olur
Onu ayni evin icine girene kadar anlayamam sanirim. Istemem der ister. Kim isterim der ki ? :)Çalışmak iyidir insan kendisi için çalışmalı. Kafama takılan şu oldu eşi çalışsın istiyor tamam olabilir herkesin isteği beklentisi oluyo ilişkilerden. Ama senin maaşını direk ister mi ki????
Ayrintiya vurdugumda herkesin maasi kendi cebinde kalir odemeleri yaptiktan sonra dedi. Her seyi incik cincik ettimvazgeçtim :)
Onu ayni evin icine girene kadar anlayamam sanirim. Istemem der ister. Kim isterim der ki ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?