Evlenince evli kalmak gibi bi zorunluluğumuz olduğunu neden kimse söylemedi ?

Boyle tipler dinciyiz diye gecinir Allaha da hesabi nasil verecekler acaba. Senin hayatini karartmislar umarim bundan sonra mutlu olursun dua edicem size.
Aksine dini değer yargılarımı aşılayan annemdir babamın alakası yoktu dinle falan olsa oruçlu insana el kaldırır mı saygısız , Allah razı olsun et lütfen

Daha 18 yaşında ne acelesi vardi ki. Simdi iyi mi oldu böyle sanki. Cok Üzüldüm sizin adina
İç Anadolu da amma bazı yobaz bölgeler gibi bizim orası 16-18 de evlendiriyorlar kızları , başarılı bi öğrenci idim liseyi bile okutmak istemedi bursla okudum , dikey geçiş hakkıma bile mani oldu ne okuması kız okumaz diye eşim görücü geldi o arada isteidğin gibi okuyabilirsin dedi Allahım bana güneş gibi gelmişti bu söz sırf o sözüne nişanlandım nikah yapıldı ne okuması dedi oda engel oldu ölürken de babam diyo çok pişmanım okumana engel oldum diye neye yararsa , acelesi biran önce başımdan gitsin kız evladı paket bozulmasın anlatırken tiksiniyorum kendisinden

Arabayi yari yariya paylasirsiniz. Altinlari ayrica istersiniz. Kredili ev de yari yariya paylasilir. Evi satip kredisini kapatip kalani bölüşürsünüz

umarım kurtulur ve mutlu bir yaşam kurarsınız. Arabaya altın kattıığınızı ispat edebilir misiniz? altınlar tamamen kadına ait sayılıyor. O durumda Paranız kadar payınız olur ve bu ayrı bir dava çünkü araba sizin ya da eşinizin üstünde değil, bu boşanmadan ayrı bir konu yani. ikinizden birinde olsaydı yarısını alırdınız.
yukarıda bir arkadaşın söylediği gibi cinsel probleminizi bilenlerle sms üzerinden dertleşin, ss alın mutlaka. mümkünse onun ailesinden biriyle olsa daha iyi olur.

şiddet varsa darp raporu alın, bu arada çevrenizde dişli bir avukat araştırın, boşanma sonrası düzeninizi nasıl kuracağınızı planlayın. ne iş yapacaksınız, nerede yaşayacaksınız? ailenizin desteği nasıl olur? vb.

Büyüyle hocayla saçma sapan şeylerle ugrasanlarin senin karşında pek bi şansı olduğunu düşünmüyorum. Gayet mantıklı hareket ediyorsun anlatmana göre. Çocuğunuz var mı? Varsa bile bence çocuğunuza yetecek guctesiniz. Adama basın tekmeyi uçsun anasının babasına yanına

Hukuki boyutuyla ilgili uzmanı olmadığım konuda yorum yapmak istemem lan evlilik birliği içinde alınan mal %50 oluyor sanırım. Onun dışında çok güçlü göründünüz ama eminimki başaracaksınız.

Beni o ve ailesi ezerken herşey yolundaydı tabi ki isyan edince kötü olduk şaşırdık mı hayır hep böyledir zaten

Eğer düğün cdsi vs varsa yani düğünde takılanları belgeleyebilirsen onlar senin hakkın, hakim sana verir. Üstüne de evlilikten sonra edinilen malların yarısını alırsın. Eğer ev evlilikten önce alındıysa da evlilik süresince ödenilen kadarının yarısı senin diye biliyorum.

elini sağlam tut, donuna kadar al

Her şeyin delili varsa işini görücektir canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…