selamlar üzgün ve yorgunum dertleşmek hukuki açıdan Bilgi almak için konu açmak istedim
Daha öncede sorularımda vardır eşimle uyumsuz iki insanız görücü evlendik(kendi deyimiyle dört dörtlük kadınlık yaptım) borç yaptı karşı çıkınca şiddet gördüm şikayet ettim büyü dediler üstünü kapadılar , bu süreçte işleri kapandı işsiz şuan , zaten babasıyla çalışan Bi asalaktı adam batınca Buda onca borcuyla üstüme kaldı , ben çalışmıyorum çünkü bizde kadın çalışmaz hoş görmüyorlar başta eşimde karşı çıktı istemiyorum diye , şiddetten sonra ben arabasını sattırıp düğün takılarıma karşılık araba aldırdım üstüme bu araba da yasal hakkı nedir ? Onca borcu var hala akıllanmak yerine dün borsa oynadığını öğrendim telefonunu karıştırınca , bunların dışında ayrı yatıyor manuel takılıyor , aramızda cinsel problemler var ve ailelerimiz de konuya fazlasıyla hakim malum büyücüler kocamın şeyini de bağlamışta çözene kadar para döktüler

çözülmedi de neyse

şimdi karantina bitince ben dava açmaya karar verdim aileme rağmen çünkü onlar hala Bırak batırsın parayı da modundalar , dilekçemi nasıl hangi konu üzerine yazmalıyım bunların hepsi ayrı ayrı elbet kusur ama hakim ikna olur mu ? Borsa için yüzlemedim çünkü ekran kaydını resmetmem gerek daha işime yarar mı bunlar ,zamanındq stres kaynaklı aldığım fizik tedavileri raporlasam,zorla götürdüğüm terapist kayıtlarını toplasam bunlar işime yarar mı hakimler neye bakar , kredili ev var üstüne o bu durumda ne olur , işsiz adamı nasıl nafakaya bağlarım ? Teşekkürler herkese sağlıklı günler dilerim ❤
Şimdi şunu eklemek istiyorum altınlarımı ben hiç görmedim ilk geceden kv m aldı saymışlar yarısını bana verdi yarısını kendisi almış (altın ödünçlerine karşılık dedi) sonra eşim sana araba alacağım dedi kabul ettim verdim , o dönem arabalar vergiden düşsün diye şirket adına alınırdı şirkette kp in olduğu için (Eşim yeni Bi araba alınca kendisine ) oda kızının üstüne geçirmiş arabayı altınlarla aldığımızı bilmiyormuş sözde bende itiraz ettim o benim hakkımdı diye şimdi kabıl ettiler senin doğru dediler ona karşılık olan para ile iki sene evin kredisini ödeyeceklermiş , ama ben bu sürede kimseye güvenmediğim için eşimin araba satılınca altınlarıma karşılık arabayı kendime aldırdım , hukuken bu altın mevzu ispatının vicdanına kalırsa kv m en büyük şahidi hem en başta yarısını verdi bana zaten hem kızına geçirdi altınları hem de borcunu iki seneye yaymış oldu ama tabi boşanırken vicdan falan kalmıyo , yani demek istediğiniz ben hem arabada yarı hak sahibiyim hem de altınlara ayrıdan dava açabilirim? Peki evin kredi ödemesini yaptklwrında eşimde yarı hak sahibi iken bu benim zararıma olur değil mi ? Arabayı getirin yada altın karşılığı altın diye baskı yaptım ama alamadım eve ikna oldum mecburen . Derdim mal sahibi olmak değil tabi li ama sonuçta boşanınca çocuklarıma bakabilmem için Bi iş dükkan kuracak paranın da elimde olması önemli