Birakin tatile gotmeyi, Bizcok parasiz gezdik esimle sevgili iken. Ogrenciydik. 50 krs verip su alamazdik bazen. Biryerde birseyler yiyip icemezdik. Otobuse binemezdik. Yazin sicaginda da kisin ayazinda da. Salep sozu vardi bana. Turkiye ye yeni gelmistim. Hic icmemistim. Aylarca salep sozunu bekledim..
Sahile gider efendi efendi oturur piknik yapardik evden getirdiklerimizle. Termosa cay yapardik onu icerdik. Saatlerce yol yururduk. Ama hep el eleydik. Hediye alamazdik, bizde birbirimize mektup yazardik. Romantik olmak için ne para gerekir ne tatil.
10 yildir hayatima. 5 yillik kocam ve kizimin babasi. Geldik 30 yasina, hala benimle bile evde saklamac oynar. Kizimin kutu oyunlarini oynariz beraber. Sirtina alir halilari ucura ucura kosturur beni. Birseye boyum yetmese (160 boyum), kendi uzanmak yerine beni kucagina alir (195 boyu),bana aldirir. Ellerimi avuclarimi ayaklarimi oper..
Ani cikisi mi? Aksine bana sonsuz hurmeti vardir. Hi ama bana asik oldugunu dusunmuyorum. Bunlari yaptiran ask degil. Onun kalbinin guzelligi. Saygisi merhameti. Ben dunya ya birdaha gelecek olsam, evlenecegim kisi de, ask aramam. Saygi hurmet merhamet alcak ses tonu ve empati ararim. Size de boyke tecrube ettigim icin, boylesinj tavsiye ederim.
Not hala tatile gitedik
bizde kuveti dolsururuz