• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenilir mi böyle biriyle yardım edinnn

Size bir haberim var.
O 2 ay habersiz döneminde başkalarıyla gezip tozmuştur. Umduğunu bulamayınca size dönmüştür..

Ayrıca uzakta iyi ama yanınızda kötü oluyorsa nerede iyi insan vasıfları???
Sizi bir istemiyor bir istiyor.

Ben olsam evlenmeyi bin kez daha düşünürdüm.

Arkadaşlar merhaba,
4 senelik bi ilişkim var evlilik düşünüyoruz yakında ama soru işaretleri var sormak istiyorum çoğunuz tecrübelisiniz evlenmek için evlenmek istemem, teşekkür ediyorum olumlu veya olumsuz yorumlar için
Erkek arkadaşımla ilgili aklıma takılanlar:
Erkek arkadaşım evlendikten sonrada şimdi ki gibi olur yaşantımız birbirimize baskı yapmayız ben yine ayda 1, 2 kere arkadaşlarımda kalırım sen de kalırsın ben bir şey demem buna dedi. Bu normal mi gerçekten bilmediğimden soruyorum evliysenix başka birinde kalır mı siz veya eşiniz???
Ayrıca 2 kere tatile gittik ilkinde bana çok kötü davrandı toplu gitmiştik kötü derken hiç ilgilenmedi herkes el ele gezerken o ayrı yürüyordu para yok diyedir vs dedim ondan morali bozuktur diye tatilden döndükten 2 hafta sonra ayrıldı zaten birden bire 2 ay hiç aramadı sonra yalvardı falan barıştım oyle 2 yıl geçti 2 içinde hep ayrıldığıma pişmanım diyerek geçti hep.. 2.sinde beraber gittik tatile o zaman ds garipti hiç romantiklik yok yol çekmekten sinirlenmişti otelde yan gelip yattı sonra gezdik falan ama genel olarak mutlu olmadım yani bilmiyorum ayrıyken cok iyi telefonda konuşur güldürür fslan ama görüşünce keyfi yerinde olmazsa fevri davranıyor küfür hakaret yok tabiki ama çıkışları var.. Zaten önceki konumds bahsetmiştim ayrılssm mı kararsızım ama sadıktır mesleği falan ds iyi, evlendikten sonrs iyice odun mu olur bilemiyorum. Evlenince nasıl olursın mersk ediyorum diye sordum seni çok mutlu ederim hiç üzmem hep güldürürüm falan diyor evlenmeyi de istiyor ama kafsm karıştı. Yani bazen bir şey anlatırım dinlemez bazen çok çok iyidir üzülürüm ayrılsam mı diye düşündüğüme yani çözemedim ben
Onlar doğulu ben değilim bu arada. Ailesiyle daha tanışmadım onu da merak ediyorum
arkadaşta kalmaya falan bişey demem de yazdıklarının geri kalanına sahip birini hayatımda arkadaş olarak bile tutmam değil evlenmek.niye kendinizie bunu yapıyorsunuz? evlenmek için evlenmeyin.

Arkadaşlar merhaba,
4 senelik bi ilişkim var evlilik düşünüyoruz yakında ama soru işaretleri var sormak istiyorum çoğunuz tecrübelisiniz evlenmek için evlenmek istemem, teşekkür ediyorum olumlu veya olumsuz yorumlar için
Erkek arkadaşımla ilgili aklıma takılanlar:
Erkek arkadaşım evlendikten sonrada şimdi ki gibi olur yaşantımız birbirimize baskı yapmayız ben yine ayda 1, 2 kere arkadaşlarımda kalırım sen de kalırsın ben bir şey demem buna dedi. Bu normal mi gerçekten bilmediğimden soruyorum evliysenix başka birinde kalır mı siz veya eşiniz???
Ayrıca 2 kere tatile gittik ilkinde bana çok kötü davrandı toplu gitmiştik kötü derken hiç ilgilenmedi herkes el ele gezerken o ayrı yürüyordu para yok diyedir vs dedim ondan morali bozuktur diye tatilden döndükten 2 hafta sonra ayrıldı zaten birden bire 2 ay hiç aramadı sonra yalvardı falan barıştım oyle 2 yıl geçti 2 içinde hep ayrıldığıma pişmanım diyerek geçti hep.. 2.sinde beraber gittik tatile o zaman ds garipti hiç romantiklik yok yol çekmekten sinirlenmişti otelde yan gelip yattı sonra gezdik falan ama genel olarak mutlu olmadım yani bilmiyorum ayrıyken cok iyi telefonda konuşur güldürür fslan ama görüşünce keyfi yerinde olmazsa fevri davranıyor küfür hakaret yok tabiki ama çıkışları var.. Zaten önceki konumds bahsetmiştim ayrılssm mı kararsızım ama sadıktır mesleği falan ds iyi, evlendikten sonrs iyice odun mu olur bilemiyorum. Evlenince nasıl olursın mersk ediyorum diye sordum seni çok mutlu ederim hiç üzmem hep güldürürüm falan diyor evlenmeyi de istiyor ama kafsm karıştı. Yani bazen bir şey anlatırım dinlemez bazen çok çok iyidir üzülürüm ayrılsam mı diye düşündüğüme yani çözemedim ben
Onlar doğulu ben değilim bu arada. Ailesiyle daha tanışmadım onu da merak ediyorum
Sevgiyken gidilen tatil hayatınızın ennn romantik tatilidir ki sizin romantiklik ortada. Gördüğünüz göreceğiniz o olur ona görw ölçüp biçin derim.

Ailesi bir kaç kere kapanmamı istedi ondsn o da kafamı kurcaladı erkek arkadssım kapanma sana kalmış sadece giyinişine dikkat edersin dedi de ayrıntılı yazmadım saçma olmuş kusura bakmayın
Doğulu olmayıp gelinin kapanmasını isteyenler de olabiliyor ama. Sizin kafanıza takılan şeyler ciddi şeyler bu arada yani içinize sinmeyen şeylerin üstünü örtmeyin sonra düzelir diye de düsünmeyin tutarsız davranışları var gibi karşı tarafın çok yorulabilirsiniz evliliğinizde hakkınızda hayırlısı olsun

Ben olsam evlenmem. Daha evli değilken beni bulutların üzerinde gezdirmeyen adam evlenince yerin dibine sokar.

Ben olsam evlenmem bu adamla. Sizinde kafanızda soru işareti varsa bu yolagirmeyin lütfen

Senin erkek arkadaşın şu malum fetoculara üye olmasın onlar halen buluşmalar tertipliyorlar, evlerde kalıyorlar bence sen onun hakkında iyice araştırıp, soruştur
Mahalle bakalına, komşulara sen yapamıyorsan, babanı görevlendir o anlatıkların normal değil, bilesin

Seni mutlu ederim güldürürüm diyen insan samimi olamaz böyle ciddi bir soru karşısında
Muhakkak iniş çıkışlar olacaktır 4 4 lük hayat sunulamaz kimseye birbirimize sevgi saygı duydukça yuvamız da mutlu oluruz tarzı vb şeyler söylese amenna

Ortaokul çocuğu gibi seni güldürüm mutlu ederin pembe panjurlu evimiz asdfgj deseydi bari.

Açıkcası bana samimi gelmedi 36. Yaşında adam evli olmasın o iyice gözlemle bakalım

evlenmek için evlenmek istemem
Zaten bu adamla evlenirseniz, evlenmek için evlenmiş olmazsınız.

Çekecek çileniz varmış diye evlenmiş olursunuz.

Ya cidden merak ediyorum. Sizi bulmuşken sorayim.

Sizi sevmediğini gerçekten anlayamıyor musunuz?

Adamin sadakatinden nasil bu kadar eminsin ben onu anlamadim Tatilde sanki birisi gorecek korkusuyla senden ayri yuruyor, arada ayrilip iki ay aramayip sormuyor sonra her bosta kaldiginda sana donuyor. Sen bu adamin sadik olduguna emin misin? Ayda 1-2 kez arkadasimda kalirim diye simdiden pazarlik yapiyor. Hangi arkadasmis bu? Arkadasinda mi kalacak yoksa baskasiyla mi olacak?

Kesinlikle böyle biriyle evlenmeyin zaten içinizde şüphe varsa o.dogru insan değil demektir.boyle biriyle yıllarca nasıl sevgili oldunuz ona bile şaşırdım dogrusu

Back