• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenilir mi böyle biriyle yardım edinnn

Ben böyle adamı değil 4 yıl 4 dk hayatımda tutmam. Mecaz değil tutmamışlığım da var çünkü. Evliliği geç ilişki bile yaşanmaz siz evlilik düşünüyormuşsunuz. Kızıyorum çünkü kızılması gerekiyor. 4 yıl tahammül etmişsiniz bi 0 ekler yanına bu bencil yaratığa 40 yılda tahammül edersiniz

Tam tersi adam evlenir cunku adamin istedigi sey donlarim yikansin , yemegim yapilsin , canim sevismek istediginde yatakta hazir kadin olsun vs vs , adamin konu sahibini sevdigi falan yok sadece bulmus saf bir hatun kendine bedava hizmetci yapacak
Konu sahibi bu adamla evlenilmez , tonlarca boyle konu var bdv de acin okiyun , boyleleriyle evlenenler gelip burda konu aciyor bosaniyim mi diye
Bile bile lades yapmayin , adam sizi sevmiyor ,bedava hizmetci fikrini seviyor
Çok haklısınız inanın ben de böyle düşündüm. Bir bana genel de saf iyi niyetli derler yani harfi harfine bilmişsiniz. Lütfen buna fa cevap verir misiniz müsaitseniz.. Ben de öyle düşünüyordum fakat hep arıyor gün içinde 50 kere falan ben kapatmaya calısıncs trip atıyor.. Seni seviyorum diyor dk da bir evlilik konusunu fs kendi açıyor ama tatilde kötüydü cidden mutlu olmadım yüzüne de söyledim. Evlilikle ilgili sorular soruyorum hep benim istedigim gibi cevaplar veriyor ama yanındayken bazen aşırı odun gibi çözemiyorum mutlu olur muyum emin olamıyorum bazen bulusunca mutlu degilim bazen de mutluyum anlayamadım..

Arkadaslarda kalmak normal bence hatta arada bekar hayatı gibi takılmak eğlenceli olur. Ama diğerleri cok garip.
İnsan asıl tatilde mutlu olmalı eğlenmeli romantiklik gerekmez ama güleryüz kahkaha bol olmalı. Eğer xinsellik varsa gecesi de ayri bir hos olmalı

Tatilde elini bile tutmayınca fevri davranınca, oradan hemen bavulunu toplayıp bana bu sekilde davranmanı kabul edemem deyip cekip gitmediğin için , yaptıgı tavırlara bir bedel ödetmediğin, kaybetme korkusu bile yaşatmadığın için cozutma dozunu gittikçe arttıracak ve sana saygısı kalmayacak....Nasılolsa sana nasıl davranırsa davransın sen kabul ediyorsun, sınırlarını çizmiyorsun...

Böyle yaptığın sürece bu ilişkiden ne mutluluk ne de evlilik bekle..

Ve sözlere değil davranışlara bak

Ben böyle adamı değil 4 yıl 4 dk hayatımda tutmam. Mecaz değil tutmamışlığım da var çünkü. Evliliği geç ilişki bile yaşanmaz siz evlilik düşünüyormuşsunuz. Kızıyorum çünkü kızılması gerekiyor. 4 yıl tahammül etmişsiniz bi 0 ekler yanına bu bencil yaratığa 40 yılda tahammül edersiniz
Bazen de çok iui oluyor.. Çözemedim kafayı yicem yani
4 yılda karar veremediysen oyalama artik adamı sal gitsin
İlk 2 yıl emindim cok seviyordum o ayrıldıktan sonra gözüme batmaya basladı bazı hareketleri danışmak istedim ama haklısınız..

Biz bilemeyiz ki evlendikten sonra nasıl olur tanıyan kişi sizsiniz. Tatil ciddi bir mesele, birkaç kere daha tatile gidip gözlem yapın derim. Yatıya kalma meselesine gelince bunun da belli bir kuralı yok. Ben arada kalırım arkadaşlarımda eşim de aynı şekilde ama ayda bir iki vs diye belli bir zamanlamamız yok, birbirimizden bağımsız arkadaşlarımızla da tatile gitmişliğimiz var. 4 sene az bir zaman değil, eğer aklınızda soru işareti varsa evlenmeyin derim

Arkadaslarda kalmak normal bence hatta arada bekar hayatı gibi takılmak eğlenceli olur. Ama diğerleri cok garip.
İnsan asıl tatilde mutlu olmalı eğlenmeli romantiklik gerekmez ama güleryüz kahkaha bol olmalı. Eğer xinsellik varsa gecesi de ayri bir hos olmalı
Hayır arkadaşlarında kalabilir gerekirse mesele bu değil ama bunu evlenmeden evvel belirtiyor olması kendine yol yapıyor gibi geldi bana

Çok haklısınız inanın ben de böyle düşündüm. Bir bana genel de saf iyi niyetli derler yani harfi harfine bilmişsiniz. Lütfen buna fa cevap verir misiniz müsaitseniz.. Ben de öyle düşünüyordum fakat hep arıyor gün içinde 50 kere falan ben kapatmaya calısıncs trip atıyor.. Seni seviyorum diyor dk da bir evlilik konusunu fs kendi açıyor ama tatilde kötüydü cidden mutlu olmadım yüzüne de söyledim. Evlilikle ilgili sorular soruyorum hep benim istedigim gibi cevaplar veriyor ama yanındayken bazen aşırı odun gibi çözemiyorum mutlu olur muyum emin olamıyorum bazen bulusunca mutlu degilim bazen de mutluyum anlayamadım..
Evlilik için bu kadar baski yapmasi bile soyledigim neden yuzunden
Gercekten seven ve asik olan adam evlenmek istedigini sozlerle degil davranislariyla gosterir , bulutlarin ustundeymis gibi hissettirir sevdigine kendini
Sizin ki siz ikna olun diye israr ediyor , boyle tonlarca adam var , toplumda evli insan olacak , evinde her isi gorulecek ama ozgur olup hayatina bakacak , zaten saf oldugunuz icin size yapiyor bu baskiyi , kanmayin

Hahha valla o açıyor konuyu hatta söz nişan yapalım dedi ben erteledim
Bacım 4 yıldır olmamıs evlenince sihirli değnek deyip adam iyi yönde gelişmeyecek emin ol evlenince genelde kötüye gidiyorlar :)
Aklını basına al uzak dur adamdan baskasında kalırım falan normal bişey değil

Onlar doğulu ben değilim bu arada diye son anda araya sıkıştırdığınız bu cümleyi anlayamadım ben olayla bağlantısını kuramadım ?
Ailesi bir kaç kere kapanmamı istedi ondsn o da kafamı kurcaladı erkek arkadssım kapanma sana kalmış sadece giyinişine dikkat edersin dedi de ayrıntılı yazmadım saçma olmuş kusura bakmayın

Bazen de çok iui oluyor.. Çözemedim kafayı yicem yani

İlk 2 yıl emindim cok seviyordum o ayrıldıktan sonra gözüme batmaya basladı bazı hareketleri danışmak istedim ama haklısınız..
tavsiye istersen sevgilin sana yeterince değer vermiyor gibi, sanki biseyleri zorluyor icinde, çikar gozetiyor olma ihtimali var, bu çıkar nedir allah bilir? ama aşık degil....kültur farkı da var anladiğim kadariyla, üstelik 4 yıldır henüz sizi ailesiyle bile tanistirmamiş, bence bunu da sorgulayin, bence sizin açınızdan hiçbir avantajı olmayacak sanki bu evliligin...

Ben böyle biriyle evlenmezdim. İyice emin olmak istiyorsaniz önüne engeller çıkarıp onu deneyebilirsiniz. Sizi gerçekten istiyorsa mücadele edecektir, sevmiyorsa vazgeçecek tır. Erkekleri denemek lazım hep derim.

Bununla evlenilir mi ? Diye düşünebildiğin kişiyle hiç o yola Girne.
Zaten ailesini bile tanımamışsın.
Biraz daha gözlemle ya da yapamayacak gibiysen ayrıl.
Ama iyice emin olmadan kimseyle evlenme.

Arkadaşlar merhaba,
4 senelik bi ilişkim var evlilik düşünüyoruz yakında ama soru işaretleri var sormak istiyorum çoğunuz tecrübelisiniz evlenmek için evlenmek istemem, teşekkür ediyorum olumlu veya olumsuz yorumlar için
Erkek arkadaşımla ilgili aklıma takılanlar:
Erkek arkadaşım evlendikten sonrada şimdi ki gibi olur yaşantımız birbirimize baskı yapmayız ben yine ayda 1, 2 kere arkadaşlarımda kalırım sen de kalırsın ben bir şey demem buna dedi. Bu normal mi gerçekten bilmediğimden soruyorum evliysenix başka birinde kalır mı siz veya eşiniz???
Ayrıca 2 kere tatile gittik ilkinde bana çok kötü davrandı toplu gitmiştik kötü derken hiç ilgilenmedi herkes el ele gezerken o ayrı yürüyordu para yok diyedir vs dedim ondan morali bozuktur diye tatilden döndükten 2 hafta sonra ayrıldı zaten birden bire 2 ay hiç aramadı sonra yalvardı falan barıştım oyle 2 yıl geçti 2 içinde hep ayrıldığıma pişmanım diyerek geçti hep.. 2.sinde beraber gittik tatile o zaman ds garipti hiç romantiklik yok yol çekmekten sinirlenmişti otelde yan gelip yattı sonra gezdik falan ama genel olarak mutlu olmadım yani bilmiyorum ayrıyken cok iyi telefonda konuşur güldürür fslan ama görüşünce keyfi yerinde olmazsa fevri davranıyor küfür hakaret yok tabiki ama çıkışları var.. Zaten önceki konumds bahsetmiştim ayrılssm mı kararsızım ama sadıktır mesleği falan ds iyi, evlendikten sonrs iyice odun mu olur bilemiyorum. Evlenince nasıl olursın mersk ediyorum diye sordum seni çok mutlu ederim hiç üzmem hep güldürürüm falan diyor evlenmeyi de istiyor ama kafsm karıştı. Yani bazen bir şey anlatırım dinlemez bazen çok çok iyidir üzülürüm ayrılsam mı diye düşündüğüme yani çözemedim ben
Onlar doğulu ben değilim bu arada. Ailesiyle daha tanışmadım onu da merak ediyorum
Üzmem hep güldürürüm ne demek ya gülmek istesem arkadaşlarımla da çok güzel gülerim. Oldu sen her şeyi yap sonra da bir şey olmamış gibi yalvar ve barış . 3yıllık evliyiz 1 sene başka şehirde okudum onun dışında asla ne o bensiz bir yerde kaldı ne de ben onsuz mesleği gereği sabahladığı olmuştur ama ailesine bile bensiz gitmez bende onsuz .bir gece kuzenimin düğününe gittim annemde kaldım içim içimi yedi sabahın köründe evime geldim. Arkadaş kimmiş evli adamın evli kadının kocası karısı evdeyken arkadaşında kalması tuhaf yani . Bilemedim belki de ben geri kafalıyım. Sen buraya yazdığına göre kafan karışık canım tabi bu kararı sen verirsin ama şimdiden bu kadar düşüncesiz bir adamken ilerisini düşünemiyorum 🤷‍♀️
Bu söylediklerimin asla doğuyla alakası yok bir sürü doğulu arkadaşım var ki hemşehrilerimle o kadar iyi anlaşamam. İnsanın memleketi önemli değil karakterdir onu adam yapan

Back