Evlenicem mutlu evlilik için öneriler nelerdir?

ays46000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2018
590
274
35
Kısa bi süre sonra evlenicem İnşAllah..Aileme uzak nişanlımın ailesiyle aynı şehirde olucam.Mutlu evlilik için var mı önerileriniz ablalarım ve kardeşlerim.Ev düzen,giyim,maddiyat vss

Kısa bi süre sonra evlenicem İnşAllah..Aileme uzak nişanlımın ailesiyle aynı şehirde olucam.Mutlu evlilik için var mı önerileriniz ablalarım ve kardeşlerim.Ev düzen,giyim,maddiyat vss

Hiçbir detayı bilmeden öneri biraz zor ama,
Evlenmeyi düşündüğün kişiden ve kendinden emin değilsen evlenme.

Anlayışlı, adil, çalışkan, hesabını kitabını bilen, sorumluluk sahibi, sevgisini gösteren ve ahlaklı bir eş adayı... Aynı özellikler sizde de olmalı elbette. Bunlara sahipseniz, etrafınızdaki herkes manyak olsa da, önünüze bir sürü sorun çıksa da atlatırsınız, çözersiniz.

Bazı şeylerin sevgi,saygı vs.karşılıklı olması gerekir,yani eşinizin de sizin kadar hassas olması gerekir size karşı.
Yoksa tek taraflı çırpınmayla malesef olmuyor.
Diğer faktörlerden bahsetmiyorum arkadaşlar zaten tüyo vermiş :)
Mutluluklar.

+ 100 En çok seks
Seks varsa o yuva çok mutludur
Keşke öyle olsa ya. Tavşanlar gibi sevişip duran ve kadınların toplandığı ortamlarda sürekli bununla böbürlenen bir akrabamız vardı. 5 çocuk yaptılar, o kadar sevişmeye 50 filan olmalıydı aslında. Sonuç; adam denize karşı çektiği arabasının içinde bir kadınla basıldı.

Kendi ailene uzak eşin ailesine yakınsa zaten baştan hata yapılmış olunuyor,kendimden biliyorum şimdiki aklım olsa asla.....

Kafanızda soru işareti varsa çok iyi düşünün.
Evlenince değişir demeyin.
Saygıyı asla yitirmeyin. Kötü söz söylemeyin söyletmeyin.
Önce kendinizi mutlu etmenin yollarını bulun, hayatınızı eşinize göre değiştirmeyin.
Kendinizi sevip mutlu olduğunuz sürece eşinizi sever ve mutlu edersiniz.
Tabi bunlar soyut olarak yapılması gerekenler. Ne giyeceğiniz, ne pişireceğiniz, nereyi gezeceğiniz vs karşılıklı olarak anlaşılıp çözülür zaten.

Evlilikteki sorun veya mutluluk tek tarafli olmaz. Bunun oyle bir formulu yok. Sevgi, saygi bilmem neyi siralamayi herkes ezbere bilir ama o kadar basit degil.

Hatta evlilikte mutsuz olmak icin taraflardan birinin yada ikisinin illa kotu olmasina bile gerek yok. Ayri ayri cok iyi insanlar olduklari halde evliligi besleyemeyebiliyorlar, birlikte yurutemeyebiliyorlar.
Cok degisken bisey yani. Kimse " bunu yaparsam omur boyu mutlu olurum" diyemez.

Herkes farkli farkli. Benim evliligimde sorun olarak gorecegim seyler baskalarina gore sorun bile degil ya da bana sorun olmayan baskasina sorundur.

Tekrar yazmaya üsendim :)

Eş adayın anlayışlıysa.Evlendikten sonra değişen tiplerden olmazsa çok şanslı olursun zaten.Her durumda sana sahip çıkması lazım ailesi nasıl bilemiyorum ama evlendikten sonra melek kaynanalar bi tuhaf oluyo gelip gitme mevzuları filan Kocan sana karşı iyi olduktan sonra zaten sende onu üzmemek için elinden geleni yaparsın.Dışarıya kulaklarınızı kapatın.

Adam gibi adamla evlenirsen cok mutlu olursun. Kv kp mesafeli ol. Gorumce kv nin sag koludur bunuda unutma esine karsi saygili ol. Bosa kiskanclik yapma. Kendine guven. Her derdini dinle. Her zaman onun yaninda ol. Bitti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…