Evlenicem mutlu evlilik için öneriler nelerdir?

1-Karsindaki adamdan kesin emin misin? Bu cok onemli kafanda soru isaretleri olmadin.
2-Evlendiginde esine kv kp vs ile yasadigin her sorunu anlatma.Anne babasi cok kotu de olsa bunu bilse de sana hicbir zaman bende sevmiyorum hic davranislarini demez.Bi sure sonra dinlemez seni.Buyuk sorunlari paylas tabi ama abartili bi anlatim kullanma.
3-Tartisma yasadiginizda bunu uzatmamaya ozen gosterin cozmeden de iki sirnasmaya kanip hemen barisma.Once bu sorun cozulcek diye yaklas.
4-Ailelere dahi sorunlarinizi anlatmayin bu ikinizin sorunu baskalarini dahil etmeyin.
5-Hep verici taraf olma istemeyi de bil.Isteyen gercekten daha cok kiynetli oluyor.
6-Cinsellik onemli ama bu sadece erkek rahatlasin diye yapilan bi eylem degil.En bastan esine senin de isteklerinin oldugunu soyle ve yaptir.Yoksa bir seneye kalmaz cinsellik iskence hic zevk almiyorum demeye baslarsin.
7-Esine de evde isler ver.Emir vererek ya da rica ederek degil gayet normalmis gibi yaptir bunu ona isle.
8-Haftada bir iki gun herkesin kendi arkadaslariyla takildigi ya da kendisiyle basbasa takoldigi gun olsun.Buna karsi cikma.Evlendin diye de hicbir arkadasindan uzaklasma bunu bazi kadinlar yapiyor sonra kocasi arkadaslariyla gezince evde patliyor sorun cikariyor.
9-Senin ailen benim ailem muhabbetine hic girmeyin bi baslarsa oyle gidiyor.
10-Esini toplum icinde elestirme hatta pohpohla bu erkegin hosuna gidiyor zamanla o da sana karsi oyle olacaktir.Bazi kadinlar yerden yere vurur esini ama kendisine gelince arkamda durmuyor der.
11- Dugunde takilanlari kendi hesabina koy onlar senin hakkin ilerde ne olacagi belli olmaz.
12- Kirildiginda direk soyle kusup koseye cekilme bazen gercekten erkekler saf oluyor neye kirildigini anlamiyor.
13-Ozel gunleri kafanda cok buyutme cunku erkekler pek de zevk almiyor boyle seylerden gorev gibi yapiyorlar.Huzurunuz olursa zaten bunlar cok onemli olmayacak.
14-Kv nle mesafeni iyi ayarla ne cok annecim annecim ol ne de suratsiz ol.Ayni sehirdeyseniz genel olarak haftada bir gidip gelmek yeterli bence.
MUTLULUKLAR:KK200:

Birbirinizle konuşun, ten tene temas kurun. Asla birbirinize yalan söylemeyin ve her sorunu bağırmadan çözmeye çalışın :KK66:

Ocelikle kv kp mesafeli ol kotu olma ama cok yakin da olma, esinle de hep saygiyi koruyun gercekten cok onemli birbirinizi rencide edecek seylerden kacinin hem toplm icinde hem de basbasayken, ev isleri falan butun sorumlulugu ustune alma bastan alistir esini birseyler yapamaya sonra degistiremezsjn cocukda olunca ustunde cok fazla yuk olur, once kendine deger ver,kendine guven, kendine zaman ayir, daha ne deyim ki devami da zamanin ne getirecegi sizin neyle imtihan olacaginiza bagli...yok ne giyeyim ne pisireyim bunlar basir seyler,

Evliliği mutluluk kapısı ve mükemmellik olarak görmeyin. Kavga, tartışma, maddi sıkıntı, anlaşamamak vs. olabilir. İşi hakarete ve şiddete asla dökmeyin. En ufak tartışmayı ailesine anlatan insanlar olmayın. Kayınvalide ile sık sık görüşmeyin. Bugün iyi olursunuz yarın kötü olursunuz unutmayın. Evin içinde sevgi, sadakat ve saygı olursa yürür gidersiniz. Mümkün oldukça ortak karar almaya çalışın. Birikim yapın bunu es geçmeyin. Yatırımlar geleceğinizi kurar.

KADINLARI MUTLU ETMENİN YOLLARI...

01. Saçlarını okşa,
02. Yücelt,
03. Şımart,
04. Gözlerinin içine bak,
05. Geleceğe ait planlar yap,
06. Dil dök,
07. Yalvar,
08. Destek ol,
09. Yemeğe götür,
10. Alışverişe götür,
11. Tekneye bindir,
12. Güldür,
13.. Zeka oyunları yap,
14. Müzik dinlet,
15. Teşvik et,
16. Teskin et,
17. Affet,
18. Hayran kal,
19. Banyosunu hazırla,
20. Güven ver,
21. Kapıyı tut,
22. Asansörde kat düğmesine bas,
23. Arabasının kapısını aç,
24. Isıt,
25. Sarıl,
26. Öp,
27. Ona hasta ol,
28. Kulağına fısılda,
29. Ayaklarına masaj yap,
30. Konsere götür,
31. Onu her yerde ve her zaman bekle,
32. Tanrıçan yap,
33. Onunla birlikte rejim yap,
34. Onunla birlikte spor yap,
35. O uyumadan uyuma,
36. O uyanmadan uyanma,

..

1000. Ne istediğini önceden anla,
1001. Günde yedi kez özür dile,
1002. Sürekli onu dinle,
1003. Yorganı çekince ses etme,
1004. Yorganı titretme,

..
6789. Spor araba al,
6790. Saat al,
6791. Yüzük al,
6792. Küpe al,
6793. Traş ol,
6794. Saç seklini değiştir,
6795. Kareli gömlek giy,
6796. Yemin et,
6797. Dayan,
6798. Katlan.
...

ERKEKLERİ MUTLU ETMENİN YOLLARI :)

01. Karnını doyur.
02. Televizyonun kumandasını ver
03. Önünden çekil...

Alıntıdır.

Bence bırak da erkek düşünsün :))

Benim naçizane tavsiyelerim olacak kabul edersen.
1-Asla düğünden sonra takılarını evde tutma eşin sayı ve adetlerini bile bilmesin en baştan ona takıların senin olduğunu idrak ettir.
2-düğün alışverişinde eşimi seviyorum aman yorulmasın maddi manevi deme ne gerekiyorsa aldır,yaptır tatlı dille.çünkü bu günlerin geri dönüşü Yok
3-baştan kayınvalide kişisi ile çok sıkı fıkı olma.mesafeyi koy.eşinle aranda geçen kavga gürültü vb hiç birini onunla paylaşma çünkü o senin annen değil söylediklerini aranızı bozmak İçin kullanacaktır
4-Evlilik ilk zamanlar gerçekten çok zor.yeni ev yeni bir hayat iki kişi için adapte olmak zor alttan al asla geri dönüşü olmayan şeyler söyleme Sonra Emin’im karşı taraf normal biri ise bunun karşılığı sana olumlu dönecektir
5-Hiçbir erkek sevgili olduğunuz dönemdeki gibi kalmaz ve değişir bambaşka huyları ortaya çıkar.Onu iyice tanımadan ev içerisinde çocuk falan yapma
6-Hep bakımlı ol evlenince aşırı Abur cubur çok yeniliyor ve haliyle hep kilo alınıyor almamaya Özen göster çünkü erkeklerin hepsi sıkılgan gözü dışarıya alışmasın
Bu liste böyle uzar gider.Ben bazılarını yaptım bazılarını yapmayı beceremedim Ama inanılmaz tecrübeler edindim
ÇOK ÇOK Mutlu olmanızı dilerim

Kısa bi süre sonra evlenicem İnşAllah..Aileme uzak nişanlımın ailesiyle aynı şehirde olucam.Mutlu evlilik için var mı önerileriniz ablalarım ve kardeşlerim.Ev düzen,giyim,maddiyat vss

1- saygı
2- saygı
3- saygı
4- sevgi
5- beş düşünüp bir söylemek

Gerisi kolay

Evli değilim çevredeki sorunları göz önüne alırsam bence evliligi ayakta tutan en önemli şey gerçekten cinsellik. Bunun haricinde de eşler birbirine her zaman iltifat etmeli. Yaptığı bir işe iltifat etmeli fiziğine iltifat etmeli.
Son okuduğum bir yazıya göre işleri hatta en önemlisi de bulaşıklari beraber halletmek ilişkide doyum sağlıyormuş. Yani çalışan bı kadınsan ya da küçük bir cocugunuz varsa mutlaka işleri ortak yapmak gerekiyor. Kavgalar olur ama nasıl kavga edildiği çok önemli. Hakaret başladığı an ilişki lackalasiyor

Kısa bi süre sonra evlenicem İnşAllah..Aileme uzak nişanlımın ailesiyle aynı şehirde olucam.Mutlu evlilik için var mı önerileriniz ablalarım ve kardeşlerim.Ev düzen,giyim,maddiyat vss
1) sen kadınsın susacaksın.
2) o erkek her zaman haklı bunu kabul edeceksin.
3)Kaçta gelirse gelsin karşılayacak yemeğini vereceksin.
4)telefonuna bilgisayarına bakmayacaksın, o seninkilere bakacak
5) konuşmanı istemedikleriyle konuşmayacaksın
6) ailesine hürmet sonsuz hlzmet saygı göstereceksin.
7) o senin ailene canı isterse gelir asla eleştirmeyecksin
8) dayak , alkol, kumar gibi huyları varsa ağzını açmayacaksın.
9) aldatıyorsa başımızda deyip şükredeceksin.

Mutlu olabilir misin bilmiyorum. Ama bunları yaparsan kavga gürültü olmaz.

Evlilik tahammül ve sabır

Ailesiyle başbaşa kalma kesinlikle , hataları olursa kesinlikle kocana anlatma bildiğini oku.

Evlilik gerçekten de insanın hayatını başlı başına etkileyen bir olgu. Bu etkilenme iyi yönde de olabiliyor ki dünyadaki cennetin gerçekten de mutlu evlilik olduğunu düşünüyorum. Kötüsü ise Allah korusun tam tersi.

Her şeyden önce aşık olmak gerek ki bunu geçiyorum, evlilik aşamasındasınız nitekim. Saygı gerçekten çok önemli, bazı değerlerin ele ayağa düşmemesi gerek. Gerginlik olduğu anda dilinizin ne kadar ucuna gelirse gelsin eşinizi kıracak kelimeler sarfetmeyin, dil yarası gerçekten çok can yakabiliyor. Sorununuz ve derdiniz neyse açık bir şekilde konuşun, erkekler malum daha düz düşünen varlıklardır. Eşinizle aranızda geçenleri kesinlikle iki tarafın da ailesinden kimseye anlatmayın; siz unutursunuz ama onlar unutmaz ve ilişkiniz onların gözünde öyle damgalanır. Eşinizin ailesini de mümkün mertebe kendi aileniz gibi görün, ayrım yapmayın; tabii belli bir mesafe olabilir ister istemez. Eşinizi kesinlikle topluluk içinde terbiye etmeyin, aksine hep yanında durun; 4 duvar arasında diyin diyeceklerinizi. İki taraftan da kimsenin ilişkinize ve ailenize müdahale etmesine izin vermeyin. Karşılıklı anlayış ve hoşgörü olmazsa olmaz. Ailenizin eşinizle ilgişi negatif düşünce vb şeylerini eşinize yansıtmayın. Eşinizle 7/24 birlikte olmak değilsiniz, kendi alanlarınız ve zamanlarınız da olsun; spor, arkadaşlarla buluşmak, hobi vs gibi. Ve son olarak cinsellik: Hiçbir zaman o tutku ve istek bitmesin. Cinsellik gerçekten çok önemli. Bu konuda birbirinizi ve isteklerinizi tanıyıp ona göre ilerlemeniz daha iyi olacaktır.

Mutlu olmanız dileklerimle.

KADINLARI MUTLU ETMENİN YOLLARI...

01. Saçlarını okşa,
02. Yücelt,
03. Şımart,
04. Gözlerinin içine bak,
05. Geleceğe ait planlar yap,
06. Dil dök,
07. Yalvar,
08. Destek ol,
09. Yemeğe götür,
10. Alışverişe götür,
11. Tekneye bindir,
12. Güldür,
13.. Zeka oyunları yap,
14. Müzik dinlet,
15. Teşvik et,
16. Teskin et,
17. Affet,
18. Hayran kal,
19. Banyosunu hazırla,
20. Güven ver,
21. Kapıyı tut,
22. Asansörde kat düğmesine bas,
23. Arabasının kapısını aç,
24. Isıt,
25. Sarıl,
26. Öp,
27. Ona hasta ol,
28. Kulağına fısılda,
29. Ayaklarına masaj yap,
30. Konsere götür,
31. Onu her yerde ve her zaman bekle,
32. Tanrıçan yap,
33. Onunla birlikte rejim yap,
34. Onunla birlikte spor yap,
35. O uyumadan uyuma,
36. O uyanmadan uyanma,

..

1000. Ne istediğini önceden anla,
1001. Günde yedi kez özür dile,
1002. Sürekli onu dinle,
1003. Yorganı çekince ses etme,
1004. Yorganı titretme,

..
6789. Spor araba al,
6790. Saat al,
6791. Yüzük al,
6792. Küpe al,
6793. Traş ol,
6794. Saç seklini değiştir,
6795. Kareli gömlek giy,
6796. Yemin et,
6797. Dayan,
6798. Katlan.
...

ERKEKLERİ MUTLU ETMENİN YOLLARI :)

01. Karnını doyur.
02. Televizyonun kumandasını ver
03. Önünden çekil...

Alıntıdır.

Bence bırak da erkek düşünsün :))

Sevmek cok sevmek ve sevilmek cokk sevilmek
Mutlu evlilik bundan ibaret:21:
Gerisi zaten geliyor seviyorsan saygida duyuyorsun anlayislida oluyorsun fedakarda oluyorsun karsi tarafta sana
O yuzden ruh esinizi bulup oyle evlenin :super:

X