- 28 Aralık 2008
- 2.130
- 8
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #1.921
bayram temizliğiiiiiiiiiiiiiiiii
aramızda kalsın ama ben evlendiğimden beri hiç camlarımı silmedim
haftasonu sileyim diyorum artık
kızlarrrrr konumuz bayram temizliği sanırım...benimde diyecek bi iki çift lafım varbende evlendiğimden beri ne cam sildim ne perde yıkadım..ama kirlide değil:90:bu bayramda silmeyi düşünmüyorum yine yağmur yağcak biraz daha zamn geçsin kadın alıp öle silerim diyorum...ayy zaten zaman yok birde onlarla uğraşamıcam,,evimin içi tertemiz camlarda dışardan gayet temiz,kenarlarınıda her temizlikte siliyorum yeter:82:
kızlarrrrr konumuz bayram temizliği sanırım...benimde diyecek bi iki çift lafım varbende evlendiğimden beri ne cam sildim ne perde yıkadım..ama kirlide değil:90:bu bayramda silmeyi düşünmüyorum yine yağmur yağcak biraz daha zamn geçsin kadın alıp öle silerim diyorum...ayy zaten zaman yok birde onlarla uğraşamıcam,,evimin içi tertemiz camlarda dışardan gayet temiz,kenarlarınıda her temizlikte siliyorum yeter:82:
hehehe bende sadece yatak odasının camlarımı sildim bi kerebayram temizliğiiiiiiiiiiiiiiiii
oyyy süper bende temizlikçi alayım ayda bir 2 ayda bir faşlan dip köşe silsin heryeri kaça anlaştın piyasayı merak ettim ama benim evde ufak yaa temizlişkçiye ne gerekj ben yaparım diyorum poffffwalla ben şirkete gelen temizlikçiyle konuştum haftaya cumartesi gelecek yapcak bayram temizliğimi
ben düğünden sonra hemen evime yerleşemedim.. ev aldık kiracı vardı içinde çıkmama da çıkmam illa ki okuular tatil olsun dedi.. neyse benim bekar evinde idare ettik biraz.. kiracı çıkınca boyacı derzci falan filan girdi çıktı..haziran 25 de ancak temizlik yapıldı evde.. kaynanam camları sildi o zaman sonra eşyalar geldi perdeler yok bu defa.. biz 1 temmuzda balayına çıktık.. 6 7 temmuz gibi perdeci geleceğim deyince kaynanam bi daha silmiş camları.. bende bi daha ellemedim.. bayram için de ellenmeyecek.. zaten benim yüksek korkum var.. çıkamıyorum cama .. belki kadın falan tutarız..:44:
hehehehe en iyisini sen yapıon vallakızlarrrrr konumuz bayram temizliği sanırım...benimde diyecek bi iki çift lafım varbende evlendiğimden beri ne cam sildim ne perde yıkadım..ama kirlide değil:90:bu bayramda silmeyi düşünmüyorum yine yağmur yağcak biraz daha zamn geçsin kadın alıp öle silerim diyorum...ayy zaten zaman yok birde onlarla uğraşamıcam,,evimin içi tertemiz camlarda dışardan gayet temiz,kenarlarınıda her temizlikte siliyorum yeter:82:
ohhhh haftasonu eğlence varrr hiç sevmem haftasonu misafirini zaten bi haftasonumuz varbenimde camlar silinecek
kayınvalidemler aradı şimdi cumartesi günü geliyorlarmış yemeğe bize
dışarıdan misafirlerde varmış 4 kişi
onlar gelmeden sileyim
ne yapıcam ben o gün
oyyy sen hamarat kızsın kızım herşeyi yapıon maşallah hangi arada yapıon bunları bu topikçek çözemedik vallaben 2 kez cam sildim alt kat olduğu için şimdi de resmen çamur gibi silmek dediğime bakmayın bi güzel su döküyorum 5 dk almıyor çok rahat
perde hiç yıkamadım mutfak halımu yıkamaya vericem şimdi çok çabuk kirleniyor
ben de silmedim. birini bulacağım inşallah. gerçi eşim ben silerim diyor ama bilmem ki. onun için bişiler alacakmış.
bizde aldım çek sil midir nedir bakalım işe yarıcak mı?
hehehe bende sadece yatak odasının camlarımı sildim bi kere
oyyy süper bende temizlikçi alayım ayda bir 2 ayda bir faşlan dip köşe silsin heryeri kaça anlaştın piyasayı merak ettim ama benim evde ufak yaa temizlişkçiye ne gerekj ben yaparım diyorum poffff
oyyy bu kargaşa sana yaramış cam derdinnden kurtulmuşun hehehhe
hehehehe en iyisini sen yapıon vallaPP
ohhhh haftasonu eğlence varrr hiç sevmem haftasonu misafirini zaten bi haftasonumuz var(( sen bi güzel temizlik yap enünü araştır kolay gelsin
oyyy sen hamarat kızsın kızım herşeyi yapıon maşallah hangi arada yapıon bunları bu topikçek çözemedik valla
bende eşime sildircem çek sil bir aparat aldık onla çözcez inşallah annem birde cam bezi verdi süper dilio die bi ara camlara girmek lazım ama benim en i
yi yardımcım panjurlar onların sayesinde rahatım :)
bizde aldım çek sil midir nedir bakalım işe yarıcak mı?
evet canım ya gündüz işte yoğun oluyoruz,akşamda iftardan sonra ben uyuyorum,deliricem uyku ilacı içmiş gibi oluyorum,sanki 5 gündür uyumuo gibiyim,sahura kadar uyorum,ee böyle olunca ne kk ya girebiliyorum ne bişiceylin nerelerdesin hiç görünmüyosun?
yettimmm canımmmm,edelim valla burası bana çok iyi gelio:81:hepimiz aynıyız demekki kızlarr :)
hoşgeldin ceylin nerelerdersinn azcık muhabbet edelimm
hehehe bende sadece yatak odasının camlarımı sildim bi kere
oyyy süper bende temizlikçi alayım ayda bir 2 ayda bir faşlan dip köşe silsin heryeri kaça anlaştın piyasayı merak ettim ama benim evde ufak yaa temizlişkçiye ne gerekj ben yaparım diyorum poffff
oyyy bu kargaşa sana yaramış cam derdinnden kurtulmuşun hehehhe
hehehehe en iyisini sen yapıon vallaPP
evet ya ama öyle,koca koca poerdelerden zaten görünmüyor bişi:78:
ohhhh haftasonu eğlence varrr hiç sevmem haftasonu misafirini zaten bi haftasonumuz var(( sen bi güzel temizlik yap enünü araştır kolay gelsin
oyyy sen hamarat kızsın kızım herşeyi yapıon maşallah hangi arada yapıon bunları bu topikçek çözemedik valla
bende eşime sildircem çek sil bir aparat aldık onla çözcez inşallah annem birde cam bezi verdi süper dilio die bi ara camlara girmek lazım ama benim en i
yi yardımcım panjurlar onların sayesinde rahatım :)
kızlar ben çıkıyorummm bankada işim var çek filan ordanda erkenden eveeehepinizi gucuman öptüm yarın görüşürüzzz
aylardan sonra bugün sinemaya gidicez,iftar içinde iç hazırladık pide yaptırıyoruz yemek derdim olmıcak :)şirinlere gidicez çok güzel diyorlar,bu akşam güveçte yoğurt yapmayı denicem süt aldım bakalım nasıl olcak 10 tane güveç kabına yapıcam,gelişmeleri yazarım sizde:))
aylardan sonra bugün sinemaya gidicez,iftar içinde iç hazırladık pide yaptırıyoruz yemek derdim olmıcak :)şirinlere gidicez çok güzel diyorlar,bu akşam güveçte yoğurt yapmayı denicem süt aldım bakalım nasıl olcak 10 tane güveç kabına yapıcam,gelişmeleri yazarım sizde:))