- 28 Aralık 2008
- 2.130
- 8
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #1.901
NERDEN anladın kız vestel olduğunumemnun musun sende ben çok memnunum ya sağolsun işimi çok iyi yapıyor 1200 Devir kuru çıkartıyor neredeyse
canım benimki bosch kısa progma ayarlıyorum sıkmasınıda 600e o sekilde yıkıyorum fazla sıkmadan yıkarsan birşey olmaz benimkide yanları derili
NERDEN anladın kız vestel olduğunumemnun musun sende ben çok memnunum ya sağolsun işimi çok iyi yapıyor 1200 Devir kuru çıkartıyor neredeyse
çeyiz topiklerinden :) bir de 12 dk oluşundan. ben çamaşırdan da bulaşıktan da çok memnunum. onlar olmasa napardım ben.
benim ki hep 800 devirde ama günlük 60dk programı kupkuru yapıyor
pinarturhan resimlerin çok hoş.
benimde makinam bosch ama alırken mi yoksa kurarken servis mi dedi şu ana hatırlamıyorum da
altı lastik olan şeyleri mümkün olduğunca makinada yıkamayın o lastik parçaları bir parçaya zarar veriyormuş dedi.
yıkamak gerekiyorsa da lastik olan kısmı içeride kalacak şekilde koyun demişti.
ben açıkçası makinaya çok zarar vereceğini düşünmüyorum kısa programda sıkmadan çıkartabilirsin.
ama annemin paspasları makinaya atılmaktan altındaki dersi bayağı aşınmıştı
teşekkür edrim canım...
bana servis öle bişi demedi.. zaten çok sık değil arada bi yıkıyorum ben.. aşınacak kadar da kalmıyo makine de 15 dk hemen bitiyo.. zaman içinde aşınır o da halının kalitesine bağlıda olabailir.. aman zaten bizimle mi yaşayacaklar.. o ölür biz yenisini alırız.. banyomuz hep farklı olur:))
sssccc sen gebe miydin??
kız sen ne diyorsun öyle gebe falan değilim. Allah korusun. şimdi isteyene versin bana istediğim zaman versin.
benim annem sormuştu. kendisi makinasından memnun olmadığı için sordu sanırım:)
dedim zaten bence de kısa programda yıkanabilir. ayrıca herşeyin bir kullanım ömrü var zaten.
kız sen ne diyorsun öyle gebe falan değilim. Allah korusun. şimdi isteyene versin bana istediğim zaman versin.
giz sen çalışmıyor musun
teşekkür edrim canım...
bana servis öle bişi demedi.. zaten çok sık değil arada bi yıkıyorum ben.. aşınacak kadar da kalmıyo makine de 15 dk hemen bitiyo.. zaman içinde aşınır o da halının kalitesine bağlıda olabailir.. aman zaten bizimle mi yaşayacaklar.. o ölür biz yenisini alırız.. banyomuz hep farklı olur:))
sssccc sen gebe miydin??
canım ya kusura bakma.. profilinde ki hazırlıklarda doğum hazırlığı da yazıyorda bende şaşırdım sorayım dedim..:26:
hımm anladım. ilgi alanı diye işaretledim demekki zamanında.
aslına şartlar müsait olsa şimdiye kesin hamile olurdum ama 2-3yıl sonra artık
teşekkür ederim canım bende seninkilre bakmaya idiyorum hemen :)))))magrentacım resimlerine baktım gerçekten güzel olmuş.. gelinlik saç makyaj çok güzel ama daha da önemlisi gelin güzel:))
bende 1 2 resim ekledim albüme.. merak ederseniz bakın diye.. ama bu resimleri biz kendimiz çektik..
Kızlar bişey sorucam banyo paspaslarınızı nasıl yıkıyorsunuz. benim şimdi inşaattan dolayı yıkamam lazım
ama altı deri ya acaba bişey olur mu diye korkuyorum
bende bu aralar onu düşünüyordum annem atardı makinaya yıkardı ama sorun benimkinin altı plastik kaydırmazlardan sorun olurmu acep diye düşünüyorum 2 ay oldu artık yıkamak lazım deme krem yerleride var neyseki temiz kullandıkçalışmanın faydaları
bende kısa programa atıcam bayram öncesi temizlikte benimde makinam samsung çok memnunum valla :)
hımm anladım. ilgi alanı diye işaretledim demekki zamanında.
aslına şartlar müsait olsa şimdiye kesin hamile olurdum ama 2-3yıl sonra artık