Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

NERDEN anladın kız vestel olduğunu :KK52::KK52::KK52: memnun musun sende ben çok memnunum ya sağolsun işimi çok iyi yapıyor :KK34::KK34::KK34: 1200 Devir kuru çıkartıyor neredeyse

çeyiz topiklerinden :) bir de 12 dk oluşundan. ben çamaşırdan da bulaşıktan da çok memnunum. onlar olmasa napardım ben.
benim ki hep 800 devirde ama günlük 60dk programı kupkuru yapıyor

pinarturhan resimlerin çok hoş.

benimde makinam bosch ama alırken mi yoksa kurarken servis mi dedi şu ana hatırlamıyorum da
altı lastik olan şeyleri mümkün olduğunca makinada yıkamayın o lastik parçaları bir parçaya zarar veriyormuş dedi.
yıkamak gerekiyorsa da lastik olan kısmı içeride kalacak şekilde koyun demişti.

ben açıkçası makinaya çok zarar vereceğini düşünmüyorum kısa programda sıkmadan çıkartabilirsin.
ama annemin paspasları makinaya atılmaktan altındaki dersi bayağı aşınmıştı

pinarturhan resimlerin çok hoş.

benimde makinam bosch ama alırken mi yoksa kurarken servis mi dedi şu ana hatırlamıyorum da
altı lastik olan şeyleri mümkün olduğunca makinada yıkamayın o lastik parçaları bir parçaya zarar veriyormuş dedi.
yıkamak gerekiyorsa da lastik olan kısmı içeride kalacak şekilde koyun demişti.

ben açıkçası makinaya çok zarar vereceğini düşünmüyorum kısa programda sıkmadan çıkartabilirsin.
ama annemin paspasları makinaya atılmaktan altındaki dersi bayağı aşınmıştı

teşekkür edrim canım...

bana servis öle bişi demedi.. zaten çok sık değil arada bi yıkıyorum ben.. aşınacak kadar da kalmıyo makine de 15 dk hemen bitiyo.. zaman içinde aşınır o da halının kalitesine bağlıda olabailir.. aman zaten bizimle mi yaşayacaklar.. o ölür biz yenisini alırız.. banyomuz hep farklı olur:))

sssccc sen gebe miydin??

Son düzenleme:
ben geldim yine tatlı yaptım akşam için buzdolabını sildim

pınarcım çok hoşsun bizim sayfanın tüm gelinlerii çok güzell :))

bende geçen hafta yıkadım bayo takımını elde yıkama programı var onda attım bişey olmadı tertemiz oldu

teşekkür edrim canım...

bana servis öle bişi demedi.. zaten çok sık değil arada bi yıkıyorum ben.. aşınacak kadar da kalmıyo makine de 15 dk hemen bitiyo.. zaman içinde aşınır o da halının kalitesine bağlıda olabailir.. aman zaten bizimle mi yaşayacaklar.. o ölür biz yenisini alırız.. banyomuz hep farklı olur:))

sssccc sen gebe miydin??

benim annem sormuştu. kendisi makinasından memnun olmadığı için sordu sanırım:)
dedim zaten bence de kısa programda yıkanabilir. ayrıca herşeyin bir kullanım ömrü var zaten.

kız sen ne diyorsun öyle gebe falan değilim. Allah korusun. şimdi isteyene versin bana istediğim zaman versin.

giz sen çalışmıyor musun

benim annem sormuştu. kendisi makinasından memnun olmadığı için sordu sanırım:)
dedim zaten bence de kısa programda yıkanabilir. ayrıca herşeyin bir kullanım ömrü var zaten.

kız sen ne diyorsun öyle gebe falan değilim. Allah korusun. şimdi isteyene versin bana istediğim zaman versin.

giz sen çalışmıyor musun

ben çalışmıyorum iş arıyorum yeni geldimm muğlaya hayırlısıyla beklemedeyim şuan

teşekkür edrim canım...

sssccc sen gebe miydin??

valla banada demedi öle birşey canım sadece bir kaç uyarı söledi onlara uyuyorum okadar.

hamile olan yasemin sssccc değil :KK60::KK60:

hımm anladım. ilgi alanı diye işaretledim demekki zamanında.

aslına şartlar müsait olsa şimdiye kesin hamile olurdum ama 2-3yıl sonra artık

bende3 yıl diyorum hamileliği ilk önce koçişle başbaşa güzel zamanlar geçirelim çocuk olunca herşeyi ona göre değiştiriyoruzz yaşam tarzımızı uyku düzenimizi sosyal yaşantımızı bide tabi bunun maddi açıdan zorlukları var şimdi için çok zor

bizimde bebek için 3 yılımız var bazen çok istesem bile mutfağa girince tamamen vazgeçiyorum :KK60::KK60:
onca işimin içinde bide bebek biliyorum beni çok yoracak :KK30:

magrentacım resimlerine baktım gerçekten güzel olmuş.. gelinlik saç makyaj çok güzel ama daha da önemlisi gelin güzel:))

bende 1 2 resim ekledim albüme.. merak ederseniz bakın diye.. ama bu resimleri biz kendimiz çektik..
teşekkür ederim canım bende seninkilre bakmaya idiyorum hemen :)))))
Kızlar bişey sorucam banyo paspaslarınızı nasıl yıkıyorsunuz. benim şimdi inşaattan dolayı yıkamam lazım :KK51:
ama altı deri ya acaba bişey olur mu diye korkuyorum :KK53:

bende bu aralar onu düşünüyordum annem atardı makinaya yıkardı ama sorun benimkinin altı plastik kaydırmazlardan sorun olurmu acep diye düşünüyorum 2 ay oldu artık yıkamak lazım deme krem yerleride var neyseki temiz kullandık :p çalışmanın faydaları :p
bende kısa programa atıcam bayram öncesi temizlikte benimde makinam samsung çok memnunum valla :)

bende bu aralar onu düşünüyordum annem atardı makinaya yıkardı ama sorun benimkinin altı plastik kaydırmazlardan sorun olurmu acep diye düşünüyorum 2 ay oldu artık yıkamak lazım deme krem yerleride var neyseki temiz kullandık :p çalışmanın faydaları :p
bende kısa programa atıcam bayram öncesi temizlikte benimde makinam samsung çok memnunum valla :)

bende bugün yıkarım. duşakabine çok sıktırmadan asarım orada kurur :KK24:
bayrama kadar benim ev ancak temizlenir çünkü en azından bu işlerimi yapıyım bari :KK34::KK34:

bizede en azından bebek için 3 yıl var şuan hele hiç hazır değilim

geçen günn misafire ikram hazırlarken kocam aradı dedim benden çocuk falan isteme çocukta olsa hiçbişi yapamam ben dedimm tamam diyor :))):KK69:

hımm anladım. ilgi alanı diye işaretledim demekki zamanında.

aslına şartlar müsait olsa şimdiye kesin hamile olurdum ama 2-3yıl sonra artık

bizde 2 yıl diyoruz bebiş için ama bakalım kısmet tabii.. şimdi ne maddi ne de manevi olarak bebiş yüküne hazır değiliz.. bana kalsa hemen isterdim aslında ama .. :Emir Bebek: daha kocişimle doya doya gezemedim.. bakıyorum etraftakilere mesela geçen dışarda yemek yedik.. biz birbirimizin gözlerine bakarken diğerleri çocukların peşinde koşuyorlardı.. ayyy.. korkunç bi manzaraydı :))

Son düzenleme:
bayram temizliğiiiiiiiiiiiiiiiii:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
aramızda kalsın ama ben evlendiğimden beri hiç camlarımı silmedim
haftasonu sileyim diyorum artık

X