Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

bizde çok istiyoruz ama haftasonu zamanı uymadı bize gidemedik artık bu haftasonuna kaldı herkes çok beğenmiş.. bende çok merak ediyorum.
şirinleri de çok seviyorum ayrıca

bizde 17:45 matinesine gidicez 19:30 da çıkcıaz sonra fırından sıcacık pidelerimiz alıp evimize çufçuflıcaz:)ayy çok zevkli..iyiyki evlenmişiz:)

biz haftaiçi yetişemiyoruz 21:00'da var oda iftarı yap bulaşıkları topla çık derken zaten geçiyor bile mecbur haftasonuna attık

haklısın,,ben hafta sonu temizlik yapıyorum,cumartesi temizlik pazarda yemek,,dışarı çıkmayı hiç istemiyorum,mecbur kalmadıkçada çıkmıcyorum,,evi çok özlüyorum çünkü

ay kızlar bugun cok kotuyum mıde bulantısından ölüyorum
bişey yıyemıyorum
tabıkı mısafır yıne var ama ayakta durcak halım bıle yok

benim evim 3.kat ama normalden yüksek ve camlar kayar cam şeklinde olduğu için tek başıma silmem mükün değil.
yağmurda bile pislenmemiş desem yeridir. sadece mutfağın camı rahat siliniyor onuda 15 günde bir bimden aldığım ıslak mendil gibi cam bezi ile siliyorum. çünkü ocak camın dibinde en ufak şey cama bulaşıyor anında.
temizliğe birini çağırmak iyi aslında ama ben evimde yabancı birini istemem. sadece cam içinde gelirler mi bilmiyorum ki.
mutfak ve oturduğumuz odanın camı ve perdesini temizlesem ilk etapta yeterli.

her hafta haftaiçi bir gün dışarıda vakit geçirmeye çalışıyoruz bu sefer cuma olacak ve dışarıda iftar yapıp sonra şirinlere gideceğiz.

inşallah işe yarar da cam işini bari kocişlere yaptıralım.
valla sinek pohları varsa yaramaz bence ben zaten eşime sildircem bir de onları ben yapamam balkonu panjurları o yıkıyor camalrı o silinyor ben daha 2 kez yıkadım balkonu :))))
canım ben yarım gün alcam saat 12de gelcek 6 ya kadar 40 tl :) beni cok sever kendisi gelcke bana 3 haftada bir işte
hımm iyimiş yarım gün iyi evet bende öle bişi yapıym bare birde dip köşe temizlikle uğraşamam yawwww
yane evet istedikten sonra olur biz istemiyoz o zaman PP kendimi çok yormak istemiyorum valla ben biz eşimle beraber eve giriyoruz duş al giyin aşağı in kayınvalişdeme yardım et zaten iftar vakti geliyor sonra topla kaldır kahve çay derken zaman geçiyor anca ya bulaşık ya çamaşır yıkanıyor onun harici bişi yapamıom akşam yatmadan 1 saat ütü bazen gerisi hep haftasonu ama dün elektirikli süpürge tuttum minik sinbonun koca kablolu bişi şarjlı diye aldık elektrikli çıktı hehehe ama süper sürekli sulu süpürgeyi çalıştırmaktansa tavsiye ederim :)) olmayanlara neyse dün bunu yaptım bir de sökük badimi diktim 2 tane :)))
bende de sweep'n mop diye bişi var.. yerleri güzel siliyo küçük olanları balkon camlarında bi denesem mi acaba.. öbürlerine tırmanamam nasılsa..
hehe neden olmasın denemek lazım :) evlenince böle parlak fikirler çıkıyor işte :)
kızlar ben çıkıyorummm bankada işim var çek filan ordanda erkenden eveee hepinizi gucuman öptüm yarın görüşürüzzz
hadi görüşürzzzzzz en sevdiğim şey akşam işten erken çıkmak :)))

oyyyy süper bende çok isterim gitmek eşime desem ne der acep? heheh şirinler en sevdiğim çizgifilmdi yaaa :)

ay kızlar bugun cok kotuyum mıde bulantısından ölüyorum
bişey yıyemıyorum
tabıkı mısafır yıne var ama ayakta durcak halım bıle yok

kızım hayırdırrr bişimi var ? yoksa yediklerindenmi kaynaklanıyorr

bizde evde durmuyoruz diyebilirim c.tesi iş arkadaşına yemeğe gidicez pazar da amcama gidicez

gezince işler kalıyor ya sinir oluyorum,geçen hafta benimde öle oldu:)

bende tam tersi haftasonu geziyorum genelde haftaiçi çok fazla ailelere gitmiyoruz genelde evdeyiz. evde açıyoruz iftarı
hal böyle olunca da mecbur yemek yapmak zorundayım

[oyyyy süper bende çok isterim gitmek eşime desem ne der acep? heheh şirinler en sevdiğim çizgifilmdi yaaa :)[/QUOTE]

söyle bence,yorumlar çok iyiy hem stres atarsınız hem iftara kadar vakit geçer..biz evlendiğimizden beri gidemiyoruz,öncesindede düğün hazırlıkları falan derken aylar oldu.gitmek lazım

bende tam tersi haftasonu geziyorum genelde haftaiçi çok fazla ailelere gitmiyoruz genelde evdeyiz. evde açıyoruz iftarı
hal böyle olunca da mecbur yemek yapmak zorundayım
bi ara bizde hafta içi yapıyordum ramazanda olmuyor malesef ben oruç tutmuyorum ama kayınvalidemlerle altı üstlü olunca onlara uyuyoruz normalde cumaları temizlik yapıoduk eşimle beraber ben toz alıp süpürürken o balkonu yıkayıp yerleri siliyordu bir de ayak işi yapıyor onu getir götür işler bitiveriyordu cmrtde rahat rahat geziyorduk pazar günüde ense :)
[oyyyy süper bende çok isterim gitmek eşime desem ne der acep? heheh şirinler en sevdiğim çizgifilmdi yaaa :)

söyle bence,yorumlar çok iyiy hem stres atarsınız hem iftara kadar vakit geçer..biz evlendiğimizden beri gidemiyoruz,öncesindede düğün hazırlıkları falan derken aylar oldu.gitmek lazım[/QUOTE]

valla denemek lazım :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…