- 16 Aralık 2010
- 1.826
- 223
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #1.941
bizde çok istiyoruz ama haftasonu zamanı uymadı bize gidemedik artık bu haftasonuna kaldıherkes çok beğenmiş.. bende çok merak ediyorum.
şirinleri de çok seviyorum ayrıca
kızlar ben çıkıyorummm bankada işim var çek filan ordanda erkenden eveeehepinizi gucuman öptüm yarın görüşürüzzz
bizde 17:45 matinesine gidicez 19:30 da çıkcıaz sonra fırından sıcacık pidelerimiz alıp evimize çufçuflıcaz:)ayy çok zevkli..iyiyki evlenmişiz:)
biz haftaiçi yetişemiyoruz 21:00'da var oda iftarı yap bulaşıkları topla çık derken zaten geçiyor bilemecbur haftasonuna attık
haklısın,,ben hafta sonu temizlik yapıyorum,cumartesi temizlik pazarda yemek,,dışarı çıkmayı hiç istemiyorum,mecbur kalmadıkçada çıkmıcyorum,,evi çok özlüyorum çünkü
valla sinek pohları varsa yaramaz bence ben zaten eşime sildircem bir de onları ben yapamam balkonu panjurları o yıkıyor camalrı o silinyor ben daha 2 kez yıkadım balkonu :))))inşallah işe yarar da cam işini bari kocişlere yaptıralım.
hımm iyimiş yarım gün iyi evet bende öle bişi yapıym bare birde dip köşe temizlikle uğraşamam yawwwwcanım ben yarım gün alcam saat 12de gelcek 6 ya kadar 40 tl :) beni cok sever kendisi gelcke bana 3 haftada bir işte
yane evet istedikten sonra olur biz istemiyoz o zamanİstedikten sonra yapılıyor canım
en son yağmur yağdı şuanda berbat
mesela bu akşam eve gidicem yemek yapıcam,camları temizlerim,çamaşır yıkarım.
şimdi bunların hepsini ben mi yapıyorum hayır sadece zamanı iyi değerlendiriyorum. yemekleri koyduktan sonra diğer işlerime bakıyorum.
çamaşır zaten at makineya bitti :76::76: eve gidip koy kafayı yat yaparsam işler olmaz tabilki :86::86:
hehe neden olmasın denemek lazım :) evlenince böle parlak fikirler çıkıyor işte :)bende de sweep'n mop diye bişi var.. yerleri güzel siliyo küçük olanları balkon camlarında bi denesem mi acaba.. öbürlerine tırmanamam nasılsa..
hadi görüşürzzzzzz en sevdiğim şey akşam işten erken çıkmak :)))kızlar ben çıkıyorummm bankada işim var çek filan ordanda erkenden eveeehepinizi gucuman öptüm yarın görüşürüzzz
aylardan sonra bugün sinemaya gidicez,iftar içinde iç hazırladık pide yaptırıyoruz yemek derdim olmıcak :)şirinlere gidicez çok güzel diyorlar,bu akşam güveçte yoğurt yapmayı denicem süt aldım bakalım nasıl olcak 10 tane güveç kabına yapıcam,gelişmeleri yazarım sizde:))
ay kızlar bugun cok kotuyum mıde bulantısından ölüyorum
bişey yıyemıyorum
tabıkı mısafır yıne var ama ayakta durcak halım bıle yok
bizde evde durmuyoruz diyebilirim c.tesi iş arkadaşına yemeğe gidicez pazar da amcama gidicez
yane evet istedikten sonra olur biz istemiyoz o zamanPP kendimi çok yormak istemiyorum valla ben biz eşimle beraber eve giriyoruz duş al giyin aşağı in kayınvalişdeme yardım et zaten iftar vakti geliyor sonra topla kaldır kahve çay derken zaman geçiyor anca ya bulaşık ya çamaşır yıkanıyor onun harici bişi yapamıom akşam yatmadan 1 saat ütü bazen gerisi hep haftasonu ama dün elektirikli süpürge tuttum minik sinbonun koca kablolu bişi şarjlı diye aldık elektrikli çıktı hehehe ama süper sürekli sulu süpürgeyi çalıştırmaktansa tavsiye ederim :)) olmayanlara neyse dün bunu yaptım bir de sökük badimi diktim 2 tane :)))
bi ara bizde hafta içi yapıyordum ramazanda olmuyor malesef ben oruç tutmuyorum ama kayınvalidemlerle altı üstlü olunca onlara uyuyoruz normalde cumaları temizlik yapıoduk eşimle beraber ben toz alıp süpürürken o balkonu yıkayıp yerleri siliyordu bir de ayak işi yapıyor onu getir götür işler bitiveriyordu cmrtde rahat rahat geziyorduk pazar günüde ense :)bende tam tersi haftasonu geziyorum geneldehaftaiçi çok fazla ailelere gitmiyoruz genelde evdeyiz. evde açıyoruz iftarı
hal böyle olunca da mecbur yemek yapmak zorundayım
[oyyyy süper bende çok isterim gitmek eşime desem ne der acep? heheh şirinler en sevdiğim çizgifilmdi yaaa :)
haydi size ii akşamlar kızlar ben kaçtım..
kızlar bende kaçıyorum çok öptüm sizi,yarın yoğurt durumunu haber vericem:)))