Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

magrenta resimlerin çok güzel olmuş. elin buketin çok güzel.
biz o kadar geç yatmamıza rağmen haaaaaallaaaaaaaaaa fotoları seçemedik. artık bugün halledelim bizimde bir albümümüz olsun

benimde nisan da
neyse ben saksıyı çalıştırıyım bulurum bişeyler
nisan olan eşiminki canım benim temmuzdu geçti gitti :)
biz o kadar geç yatmamıza rağmen haaaaaallaaaaaaaaaa fotoları seçemedik. artık bugün halledelim bizimde bir albümümüz olsun

teşekkür ederim canım
bencede seçin sormuyormu millet biz sıkıldık millete cevap vermekten herkes merakla albüm beklio :S

benim kocişinde 24 ağustostaa yaaa ben ne alsam acaba play station istiyordu ama oda 800 900 filan yaaa

selam kızlar ben geldim... evet tatlım yaa benim kocim de play station istiyodu ama 799 lira fiyatı var.. güzel bi akşam yemeği ve kalpli bi pasta ile geçiştirdim ben de napayım..

magrentacım resimlerine baktım gerçekten güzel olmuş.. gelinlik saç makyaj çok güzel ama daha da önemlisi gelin güzel:))

bende 1 2 resim ekledim albüme.. merak ederseniz bakın diye.. ama bu resimleri biz kendimiz çektik..

Kızlar bişey sorucam banyo paspaslarınızı nasıl yıkıyorsunuz. benim şimdi inşaattan dolayı yıkamam lazım
ama altı deri ya acaba bişey olur mu diye korkuyorum

pınarcım bende çokk beğendim canım çok güzel bir gelin olmuşunn allahm nazarlardan saklasın kıskanma bence sende bizim kadar güzel bir geli,n olmuşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…