-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #1.881
nisan olan eşiminki canım benim temmuzdu geçti gitti :)benimde nisan da
neyse ben saksıyı çalıştırıyım bulurum bişeyler
magrenta resimlerin çok güzel olmuş. elin buketin çok güzel.
biz o kadar geç yatmamıza rağmen haaaaaallaaaaaaaaaa fotoları seçemedik. artık bugün halledelim bizimde bir albümümüz olsun
speedy romantik bir akşam yemeği her zaman hayat kurtarır:)
speedy romantik bir akşam yemeği her zaman hayat kurtarır:)
nisan olan eşiminki canım benim temmuzdu geçti gitti :)
benim kocişinde 24 ağustostaa yaaa ben ne alsam acaba play station istiyordu ama oda 800 900 filan yaaa
benim kocişinde 24 ağustostaa yaaa ben ne alsam acaba play station istiyordu ama oda 800 900 filan yaaa
magrenta resimlerin çok güzel olmuş. elin buketin çok güzel.
biz o kadar geç yatmamıza rağmen haaaaaallaaaaaaaaaa fotoları seçemedik. artık bugün halledelim bizimde bir albümümüz olsun
Kızlar bişey sorucam banyo paspaslarınızı nasıl yıkıyorsunuz. benim şimdi inşaattan dolayı yıkamam lazım
ama altı deri ya acaba bişey olur mu diye korkuyorum
makinenin kısa programına atıyorum ben.. bol deterjan, güzelce de yumuşatıcıyı dolduruyorum.. hiç bişicikte olmuyor..
akşam denesem mi sıktırmadan çıkartırım. dasonuç kötü olursa da napalım artık
benim kısa programım 15 dk.. devri de 800 devir istersen azaltıyosun.. annemin en kısa programı 1.30 saat sürerdi.. deddiğin gibi ıslak çıkart.. düzgünce balkon demirlerinde kurutabilirsin..
12 dk devirini de en aza indiririm. yapıyım akşama yaa ne bekleyeceğim
benim de vestel 12dkda birşey olmadı. yıkadım ben.
pınarcım bende çokk beğendim canım çok güzel bir gelin olmuşunn allahm nazarlardan saklasın kıskanma bence sende bizim kadar güzel bir geli,n olmuşun