- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #1.961
hayırdır canım noldugeldim bende gidenlere iyi akşamlar
kk karıştı yine uğraşıyoruz
gidenlere iy akşamlar bende birazdan çıkıcam sofrayı hazırlıycam
canım geçmiş olsunn,dikkat et kendine ,iyi olmadan hiç bir iş yapmakızlarr çok özledim hepinizi herkes iyidir inşallah
hastayım 3 gündür acaip grip oldum hala geçmedi uğrayamadım ondanda,
Allahım kimseyi hasta etmesin, özellikle şu yaz günlerinde,
nefes alamıyor insan
günaydın arkadaşlar.
dün yıkadım banyo takımımı 12 dk 400 devirde çok sıktırmadım. mükemmel oldu
canım geçmiş olsunn,dikkat et kendine ,iyi olmadan hiç bir iş yapma
günaydın speedy sanırım makinemiz aynı:))bende banyo takımlarını hep onda yıkıyorum:))
bende dün iftardan sonra yoğurt yaptım,sahurda dolaba koydum bugün iftarda açıcam ,güveçte yaptım bakalım nasıl olcak çok merak ediyorum.:26:
Kızlar bu arada merkür geri gidiomuş,ayın 26 sına kadar kimseyle kavga etmeyin..ben acaip gerginim ,,,benim burcumun yorumunda diyorki yani akrepte(iyi akrebim ben) su buhar gaz olan şeylerden uzak durmaya çalışın sorun çıkabilir,geçen gün düdüklüm patlıcaktı nerdeyse
ve son bişey ŞİRİNLER çok güzeldiii
günaydın speedy sanırım makinemiz aynı:))bende banyo takımlarını hep onda yıkıyorum:))
bende dün iftardan sonra yoğurt yaptım,sahurda dolaba koydum bugün iftarda açıcam ,güveçte yaptım bakalım nasıl olcak çok merak ediyorum.:26:
Kızlar bu arada merkür geri gidiomuş,ayın 26 sına kadar kimseyle kavga etmeyin..ben acaip gerginim ,,,benim burcumun yorumunda diyorki yani akrepte(iyi akrebim ben) su buhar gaz olan şeylerden uzak durmaya çalışın sorun çıkabilir,geçen gün düdüklüm patlıcaktı nerdeyse
çok geçmiş olsun bol bol sıvı alıp dinlen canım yaz zamanı grip kabus gibi oluyor gerçektenkızlarr çok özledim hepinizi herkes iyidir inşallah
hastayım 3 gündür acaip grip oldum hala geçmedi uğrayamadım ondanda,
Allahım kimseyi hasta etmesin, özellikle şu yaz günlerinde,
nefes alamıyor insan
oooo sipaydicim hadi kurtulmuşun ondan darısı başıma :)))))günaydın arkadaşlar.
dün yıkadım banyo takımımı 12 dk 400 devirde çok sıktırmadım. mükemmel oldu
canım geçmiş olsunn,dikkat et kendine ,iyi olmadan hiç bir iş yapma
çok geçmiş olsun bol bol sıvı alıp dinlen canım yaz zamanı grip kabus gibi oluyor gerçekten
oooo sipaydicim hadi kurtulmuşun ondan darısı başıma :)))))
oooo gittiniz demekki şirinlerin kötü olma ihtimali varmı yaaa :)))))) yoğurt yorumunu merak ediyorum bende ne güzel sert sert olurlar iftara bir de güveçtee oyyy ne güzel olmuştur :)))) falımı merak ettim şimdi yaaaa
gnaydın bayanalr iyi sabahlar herkese perşembe gününü yemek için hazırmısınız :))))))
bak bakalım neler yazıyor,ya internet çok kötü düşüp duruyorum sizdede sorun varmı?ceylinn bende başağım hemen bakayım burcuma neler yazıyorrrr
vestel canım benim makine
merkür gidiyor demek bende ondan dolayı gerginim dün inanılmaz kötüydüm bende okuyum yorumları merak ettimsen nereden okudun burcunu
şirinlere bizde haftasonu gidebiliriz.
çok geçmiş olsun bol bol sıvı alıp dinlen canım yaz zamanı grip kabus gibi oluyor gerçekten
oooo sipaydicim hadi kurtulmuşun ondan darısı başıma :)))))
oooo gittiniz demekki şirinlerin kötü olma ihtimali varmı yaaa :)))))) yoğurt yorumunu merak ediyorum bende ne güzel sert sert olurlar iftara bir de güveçtee oyyy ne güzel olmuştur :)))) falımı merak ettim şimdi yaaaa
gitttik gittik çok güzeldi....sakar şirinin tatlılığına bayıldım..güveçte yoğurdumu o kadar merak ediyorum ki ,bir an çnce akşam olsun,
gnaydın bayanalr iyi sabahlar herkese perşembe gününü yemek için hazırmısınız :))))))
günaydın kızlar
geçmiş olsun hevinnn
yarın bizde izeleyeceğiz şirinleri:)
ceylinn yoğurdun güzel olursa biz de kendimiz yaparız artık.
speedy gözün aydın canım. bir işi daha bitirdin.
ben de haftasonu perdelerimi yıkayacağım. oturma odası ve salon. siz hiç yıkadınız mı/ nasıl yıkadınız
tamam canım veririm tarifi zaten biriaz ilginç bir iki damla limonda var mayalarken:)) ben perdeleri daha yıkamıcam ,bi ara heveslendim annem daha 2 ay oldu erken dedi vazgeçtim bende,,ama kanatları kuru temizlemeye veririm belki bozulmasın diye,,tülleride perde modunda yıkarım ıslakken asarım cama
ceylin benimde siyah camlı aynen ikimizinki aynı
ssccc bende yarına biyere gitmezsek mantı yaparım aslında bu akşam annemlere gidecektik ama dün ustanın işi bitmedi bizde evde yedik. bugün yine gelecek. yine evdeyiz...
köfte makarna var çorba ve kremalı patates yaparsam bu iş tamamdırçok düşünmek istemiyorum
daha hiç yıkamadım perdelerimi tüm odalar temiz bi tek mutfak hızlı kirleniyor onu yıkarım belki temizlik yaparken
günaydın kızlar
geçmiş olsun hevinnn
yarın bizde izeleyeceğiz şirinleri:)
ceylinn yoğurdun güzel olursa biz de kendimiz yaparız artık.
speedy gözün aydın canım. bir işi daha bitirdin.
ben de haftasonu perdelerimi yıkayacağım. oturma odası ve salon. siz hiç yıkadınız mı/ nasıl yıkadınız
evreka senin aklın fikrin yemekte mi kız.
magrenta bugünü bitirmekten bahsetmiş.
sen tabi evde yemeği olmayan ev kadını olduğun için (benim gibi) hemen aklına akşam yemeği geldi.
evet aynı aynıbende mutfak perdesini iki haftada bir yıkıyorum..storları silmek eziyet gelio ,sanırım bigün perdleere yaırmak gerek
ayyy speedy tamamben de aynısından yapıyorum
buzlukta köfte var. makarna ve çorba yapınca tamamdır. bir de salata. oldu bitti:)
kremalı patates olsa güzel olur ama şimdi fırını indir aç uğraşamam.
oturduğumuz odanın camı 24 saat açık ondan çabuk kirlendi. bir de sigara dumanı
bir de mutfağın güneşliği ve tülü. bu iki camı silip perdeleri yıkamam şart.
önceki mesaja mutfak yerine salon yazmışım ama orası tertemiz çünkü hiç kullanmıyoruz:)