-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #1.641
selam kızlar. aranıza yeni katıldım bende 2011 de evlendim. nasılsınız?
hayırlı Cumalar kızlarr
hoşgeldin aramıza
aman ALLAHIM yemek tarıflerı havalarda uçuşmuş yaaaa hamıle hamıle supangle istedım yaaaaaaaaaaaa çok kötüsünüz
günaydın kızlar iyi sabahlar dün hava ne güzel serindi akşam serin serin uyuduk :)) sabah kalkmak çok zor geldi valla kaç gündür çok yorgunum kansızlık tavan yaptı sanıyorum dizlerim ayaklarım her yerim ağrıyor kış uykusuna yatmayı planlıyorum anca uykumu alırım diye düşünüyorum :)))
sipaydim hemencecik biter inşallah evdeki işler bence evinde kal rahatını bozma hiççç :)))BEKARKEN alışık vucudum ama evlendikten sonra tempo ile birlikte hiç oturmamıştım böylr bu saate kadar.
1 haftadır işte sahuru yapıp öyle uyuyoruz ama bu gece daha geç yatınca tam bi sersem gibiyim işte böyleyim
vucudum alışık ama düzene sokmuştum şimdi yine alışmasını istemiyoruım bu sefer istesem de uyuyamıyorum çünkü
akşama da hiç yemeğim yok ev inşaat kayınvalideme mi gitsem yaw görümcem de gelmiş ama evimde uyumakta istiyorum çok kararsızım :93::93:
teşkkür ediyorum canım merakla seninkileri bekliyorum valla :)))) :) arıcam serdarı gönder bakem 3 5 tane dicem :)gunaydın canım facede resimlerine baktım cok yakışmıssınızz maşallahhben sabahları kalkamıyorum hep yarım saat işe gec kalıyorum allahtan kimse birşey diyemiyor ama genede patronların kulagına gitse kötü olur evlilik yaramadı derler bende dün üşümüşüm valla izmiri ağustos ayında bu kadar serin hiç görmedim gece kalktım pencere açıktı onu kapattım.
gunaydın hayırlı cumalar guzel bayanlar
malum iş guc derken anlamadım bu hafta sonu nasıl geldı
yarından ııtıbaren butun hafta doluyum hergune bırını cagırdım
7 gun ful doluyum temızlıkte bu aksam baslıcam yavaş yavaş
dolmalar sarcam tatlılar yapcam :):)
menulerı ıse kıtaplarım var onlardan hazırlıcam :):)
boylece bu hafta mısafırlerı bıtırıcem bıdakı haftayada ben gıdıcem herkese:):):)
havalar cok guzel keske hep boyle olsa bunalmasak:):)
herkese sımdıden ıyı hafta sonları....
günaydınn magrenta
sipidi bide ev tadilatı vardı dimi sizin kolay gelsin canım
vücut hangi saatte yatmaya allışınca o saati iilla bekliyor bide çalışınca daha zor
biz nefesiz kolay gelsin canım şimdiden daha sonra sen gidersin aradan çıkmış olur
kızlar facelerimize ekleyelim birbirimizi olur mu