-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #1.681
ayyyyy sinirden kuduruyorum biri beni sakinleştirsin ya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eşimin amcasının eşi aramış akşam bize gelmek istiyorlarmış
ya ben çalışan bir bayanım eve gidene kadar 7 oluyor.
o saatten sonra yemek mi yapıcam onlara. ha diyince misafir ağırlayamam ki bir de ilk kez gelecekler.
en nefret ettiğim şey.
zaten ikisini de pek sevmiyorum.
o saatten sonra yemek mi yapıcam onlara. ha diyince misafir ağırlayamam ki bir de ilk kez gelecekler.
en nefret ettiğim şey.
en nefret ettiğim şey.
eşime dedimki erkenden eve gidip temizliği yap, yemekleri pişir ve sofrayı hazırla. o zaman gelmelerinde bir sorun yok.
şimdi beni aradı canım sevgilim:)))) diyorki yengemi aradım akşam arkadaşlarımızla iftara gideceğimizi söyledim çok istiyorsanız haftasonu gelin ama biz bir hafta önceden program yapıyoruz ona göre önceden söyleyin demiş.
telefonda nasıl çemkirdiysem etkili olmuş:)
en nefret ettiğim şey.
eşime dedimki erkenden eve gidip temizliği yap, yemekleri pişir ve sofrayı hazırla. o zaman gelmelerinde bir sorun yok.
şimdi beni aradı canım sevgilim:)))) diyorki yengemi aradım akşam arkadaşlarımızla iftara gideceğimizi söyledim çok istiyorsanız haftasonu gelin ama biz bir hafta önceden program yapıyoruz ona göre önceden söyleyin demiş.
en nefret ettiğim şey.
Kızlar ben brezilya fönü yaotırdım ya geçen haftalarda,,,ya saçlarım kırıldı 110 lirada şampuana verdim,,yıka ve çık durumu yok yani,,,yine banyodan sonra makineyle çok yoğun olmasada düzelştiriyorum,eğer makine kullanmazsam dalgalı oluyor...güya neymiş 6 ay kalıcıymış,,,bizde herşeye inanıyoruz offff yaaaaaa
benim de görümcem istiyordu iyiki yaptırmamış bari.
keşke benimde saçlarım kıvırcık olsa dümdüz prasa gibi annem bana hamileyken çok dua etmiş
duayla oluosa bende edicem kızım için:)))yada saçını hiç kestirmicem:)
vallahi bana hamile olduğunu öğrendiğinde 1 kızım olsun saçları incecik ve dümdüz olsun demiş sürekli.
ama duanın yerine bence çok içten olmuş ya ne biliyim allah duymuş annemin sesini tamda istediği gibiyim. :82:
yok ince telli olmasın tüylüde olmasın :)))))))))gamzesi olsun:)
bu akşam iftarımız yok nihayet evdeyiz ve cuma günü çok mutluyummmmmmmm.........iftar planımız ezandan 20 dk önce fırından sımsıcak pide alıp ,iftarda kahvaltı hazırlayıp tereyağ sürüp peynirle yemek
bende bayılırım sıcak pide tereyağı ve tulum peynire.
evde de yemek var ama canım çekti şimdi
buzluk mühendisi speedy:)
kızımm benim buzluğumda yer kalmadı ya napıcaz,stok yapa yapa bi hal olduk vişneden ,çileğe,mısırdan ,böreğe herşey varbiz kayınvalideme gidiyoruz 2 gün yemek yapmıycam ama bu fırsat stok yapabilirim bak
yine doldururum buzluğumu
ben zaten çok yakınım değilse ya da insanların gelecek başka vakti yoksa haftaiçi misafir ağırlamakktan yana değilim. önceden haberim olsa hazırlığım tamamlansa neyse böyle emri vakilerden hiç hoşlanmıyorum.
eşim başına gelecekleri bildiği için hemen önlemini almış:)
istanbulda olursak bayramda gelirsiniz demiş.
brezilya fönü bende çok istedim ama kuaförüm hep engel oldu varmış demekki bir bildiği.
benim de saçlarım çok dalgalı ve elektrikli.
yıkayıp çıkacağım saçlarım olmasını ben de isterdim
bende bayılırım sıcak pide tereyağı ve tulum peynire.
evde de yemek var ama canım çekti şimdi
valla yemek olsada kesin bugün kahvaltı sıcak pide üzerinde eriyen tereyağ olacak mis gibi de çayyyyyyyyyyyyyyyy
buzluk mühendisi speedy:)
sıcak pide tereyağı nam nam süper olur canım afiyet olsun şimdiden :)
sağol canımmmm ,beraber yiyielim gelin kızlar:))))
kızlar buzluğa neler koyuyorsunuz ve nasıl koyuyorsunuzz