Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

ayyyyy sinirden kuduruyorum biri beni sakinleştirsin ya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eşimin amcasının eşi aramış akşam bize gelmek istiyorlarmış
ya ben çalışan bir bayanım eve gidene kadar 7 oluyor.
o saatten sonra yemek mi yapıcam onlara. ha diyince misafir ağırlayamam ki bir de ilk kez gelecekler.
en nefret ettiğim şey.
zaten ikisini de pek sevmiyorum.

eşin için çok onemliyse sole sadece caya gelsinler hazır bişiler alırsıın pastaneden

söyle yemeğe gelmesinler başka zaman çağırırım de.
çay içmeye gelsinler iftardan sonra

canım aynı gun cok zor neden kendılerı davet edıyolar kendılerını anlamsız
bence eşin arasın musaıt degılız desın en mantıklısı oyle

eşime dedimki erkenden eve gidip temizliği yap, yemekleri pişir ve sofrayı hazırla. o zaman gelmelerinde bir sorun yok.

şimdi beni aradı canım sevgilim:)))) diyorki yengemi aradım akşam arkadaşlarımızla iftara gideceğimizi söyledim çok istiyorsanız haftasonu gelin ama biz bir hafta önceden program yapıyoruz ona göre önceden söyleyin demiş.

telefonda nasıl çemkirdiysem etkili olmuş:)

kadının fendi yine erkeği yendi eşin kıyamamış bence sana

canım eşinle konuş çalışıyorsun zaten bide yemek faslı oluck zor olur

eşin kıyamamış sana canım iyi olmuş önceden haber vermeleri daha mantıklı

ayyyy evet çok sinir bozucuuu,geçen aban öyle olmuştu akşam 22:00 de gelcez dediler sinir olmuştum,bi önceki haftada aradıklarında müsait deiliz dediğim için bu aradıklarında diyememiştim,çatladım sinirden,,benim kcoam hayatta arayıpta müsait değiliz diyemez.ben derim ,cengaverim yaa

süper bi bahane söylemiş bende benimkine sölicem:))) bir hafta önceden yapıyoruz programı diye

Kızlar ben brezilya fönü yaotırdım ya geçen haftalarda,,,ya saçlarım kırıldı 110 lirada şampuana verdim,,yıka ve çık durumu yok yani,,,yine banyodan sonra makineyle çok yoğun olmasada düzelştiriyorum,eğer makine kullanmazsam dalgalı oluyor...güya neymiş 6 ay kalıcıymış,,,bizde herşeye inanıyoruz offff yaaaaaa

benim de görümcem istiyordu iyiki yaptırmamış bari.
keşke benimde saçlarım kıvırcık olsa dümdüz prasa gibi annem bana hamileyken çok dua etmiş

yok ince telli olmasın tüylüde olmasın :)))))))))gamzesi olsun:)

bu akşam iftarımız yok nihayet evdeyiz ve cuma günü çok mutluyummmmmmmm.........iftar planımız ezandan 20 dk önce fırından sımsıcak pide alıp ,iftarda kahvaltı hazırlayıp tereyağ sürüp peynirle yemek

biz kayınvalideme gidiyoruz 2 gün yemek yapmıycam ama bu fırsat stok yapabilirim bak
yine doldururum buzluğumu

ben zaten çok yakınım değilse ya da insanların gelecek başka vakti yoksa haftaiçi misafir ağırlamakktan yana değilim. önceden haberim olsa hazırlığım tamamlansa neyse böyle emri vakilerden hiç hoşlanmıyorum.
eşim başına gelecekleri bildiği için hemen önlemini almış:)
istanbulda olursak bayramda gelirsiniz demiş.

brezilya fönü bende çok istedim ama kuaförüm hep engel oldu varmış demekki bir bildiği.
benim de saçlarım çok dalgalı ve elektrikli.
yıkayıp çıkacağım saçlarım olmasını ben de isterdim

bende bayılırım sıcak pide tereyağı ve tulum peynire.

evde de yemek var ama canım çekti şimdi

buzluk mühendisi speedy:)

sıcak pide tereyağı nam nam süper olur canım afiyet olsun şimdiden :)

kızlar buzluğa neler koyuyorsunuz ve nasıl koyuyorsunuzz

biz kayınvalideme gidiyoruz 2 gün yemek yapmıycam ama bu fırsat stok yapabilirim bak
yine doldururum buzluğumu
kızımm benim buzluğumda yer kalmadı ya napıcaz,stok yapa yapa bi hal olduk vişneden ,çileğe,mısırdan ,böreğe herşey var

resmen kırıldı uçları ,,ama normaldir 220 dereceyi basıo saça

sıcak pide tereyağı nam nam süper olur canım afiyet olsun şimdiden :)
sağol canımmmm ,beraber yiyielim gelin kızlar:))))
kızlar buzluğa neler koyuyorsunuz ve nasıl koyuyorsunuzz

hangi birini anlatsak,bezelye,kızartma harcı sürülmüş ama pişirilmemiş börek,ufalanmış ekmek,kıyılmış soğan yemek için,rendelenmiş domates....bir sürü şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…