- 28 Aralık 2008
- 2.130
- 8
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #1.601
kızlar haftasonu kayınvaldemleri iftara çağırdımben ne yemek yapıcam onlara şimdi bana menüde yardımcı olur musunuz
canım karnıyarık yap pilav yap cacık yap yanına patates püresi yap bide rus salatası koy tatlıda tiramüsu yap :) oldu bittiii
bende yatak odasına yatağın üstüne yaptırıcam yatak başıyla orantılı resimleri bekliyorum bir çıksın gelsin 1 büyük 2 küçük resim çıkarıcak onlara baktıktan sonra karar verelim dedik bakalım bekliyoruz :)))ne bileyim bi,r tane albüm gösterdi resimler içice girmiş bende beğenmedim ben bide şey düşünüyorum bir fotografı siyah beyaz yapıp yatak odama ascam bir duvar büyülküğünde :))9
kızlar haftasonu kayınvaldemleri iftara çağırdımben ne yemek yapıcam onlara şimdi bana menüde yardımcı olur musunuz
ooo allah yardımcın olsun canım bence farklı değişik bir yemek yap neti kurcala ben patates kroket yapmıştım birde deniz börülcesi salatası daha önce hiç yapmamış oldukları bişi yapınca çok seviniyorlar biz altlı üstlü oturuyoruz yemekler ondan :))) o yüzden ben tatlı salata değişik garnitür ara sıcaklara bakıyorum :)
önce bir çorba seçmek lazım meslea pilav yapıcaksan sade yapma mısırlı yada garnitür al garnitürlü yap süper oluyor yemekte bir sebze bir de etli yap derim :)
ama ilk defa gelecekler şöyle daha kalbur üstü bir menü yapmalıyım bence
acaba diyorum.. bi tepsi mantısı yapsam, yanına fırında soslu pirzola ve pilav.. soğuk olarak şakşuka..hellimli mantar şiş.. bir iki de salata..yeşil salata mesela yada rus salatası.. kolası ayranı.. bide güllaç yapsam tatlı olarak.. bu nasıl sizce? tabi bi de çorba.. mesela ezogelin..
bende yatak odasına yatağın üstüne yaptırıcam yatak başıyla orantılı resimleri bekliyorum bir çıksın gelsin 1 büyük 2 küçük resim çıkarıcak onlara baktıktan sonra karar verelim dedik bakalım bekliyoruz :)))
ooo allah yardımcın olsun canım bence farklı değişik bir yemek yap neti kurcala ben patates kroket yapmıştım birde deniz börülcesi salatası daha önce hiç yapmamış oldukları bişi yapınca çok seviniyorlar biz altlı üstlü oturuyoruz yemekler ondan :))) o yüzden ben tatlı salata değişik garnitür ara sıcaklara bakıyorum :)
önce bir çorba seçmek lazım meslea pilav yapıcaksan sade yapma mısırlı yada garnitür al garnitürlü yap süper oluyor yemekte bir sebze bir de etli yap derim :)
acaba diyorum.. bi tepsi mantısı yapsam, yanına fırında soslu pirzola ve pilav.. soğuk olarak şakşuka..hellimli mantar şiş.. bir iki de salata..yeşil salata mesela yada rus salatası.. kolası ayranı.. bide güllaç yapsam tatlı olarak.. bu nasıl sizce? tabi bi de çorba.. mesela ezogelin..
hımmmm bence bisi sebze biri et olmalı mantı ve et uymlu gelmedi bana yinede sen bilisin ben biraz sebzeciyim de :))))acaba diyorum.. bi tepsi mantısı yapsam, yanına fırında soslu pirzola ve pilav.. soğuk olarak şakşuka..hellimli mantar şiş.. bir iki de salata..yeşil salata mesela yada rus salatası.. kolası ayranı.. bide güllaç yapsam tatlı olarak.. bu nasıl sizce? tabi bi de çorba.. mesela ezogelin..
ben yatak odalarında büyük rsimlere bayılıyorum yaaa seninkileride cok merak ettiim serdara sordumn hatta benim bir arkadasım var sarışın yeşil gözlü onun fotoları çıktımı diyede oda cıkartamadı tam kim diye isminide bilmedğim için söyleyemedim kullancı nickin aklıma geldi sustum
hımmmm bence bisi sebze biri et olmalı mantı ve et uymlu gelmedi bana yinede sen bilisin ben biraz sebzeciyim de :))))
bence yemek zevklerini düşün ona göre bişi yap :)
burası urfa tatlım.. burda sebzeden çok et tüketilir.. yoksa bende sebzeciyimdir.. akdenizde büyümüş birisi olarak.. normalde de eşimi sebze ile besliyorum zaten ama kayınbabam da işin içine girince ağır et yemekleri düşünüyorum..
speedy daha yapılmadımı yatak odan canımyarına yatak odamız yapılıyor sonunda ama bu akşam işim zor yatak odası boşaltılacak
int geziyorum tarif bakıyorum yemek tarifleri
speedy daha yapılmadımı yatak odan canımbende netten bakıyorum valla değişik yemekler arıyorum akşama ne yapsam diyee sen ne buldun
speedy senin yatak odası tam bir yılan hikayesi oldu desene.
bizim hala uzun zaman yetecek yemeğimiz var:) ama ilginç tarifleriniz varsa benimlede paylaşın.
geçen hafta olacaktı ustanın babası vefat etmiş bu zamana kaldı işte
benim yemek tarifleri dosyam var beğendiklerimi oraya alıyorum. akşama yemeğim var ama
domates çorbası
pane harcı ile tavuk
Erişte
allah rahmet eylesin de kaç gün oldu ben olsam hemen çemkirirdin valla iyi dayanmışın canım senbende 2 tane tarif çıkarttım ama dosya yapmak mantıklı bende başlayayım dosyanın içine atmaya
bende diyorum akşama biber dolması yapayım yanına mercimek corbası bide patates püresi yapayım dedim ama biber dolmasına yanına başka ne yapabilirimki