Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

sipaydim hemencecik biter inşallah evdeki işler bence evinde kal rahatını bozma hiççç :)))
uyku işini bencede düzene sok çok geç yatmak iyi değil.

AKŞAMA yemek yapasım da yok :KK60::KK60: neyse biraz daha geçsin zaman da duruma göre bakarız artık :KK53::KK53:

günaydınn magrenta

sipidi bide ev tadilatı vardı dimi sizin kolay gelsin canım

vücut hangi saatte yatmaya allışınca o saati iilla bekliyor bide çalışınca daha zor

Evet canm ya. bide bu iş çıktı bugün parkeleri söktüler yarına duvarlar olacak :KK25:
komple yatak odasını baştan söktük bide takıp yerleştirmesi temizlemesi var :KK51::KK51:

AKŞAMA yemek yapasım da yok :KK60::KK60: neyse biraz daha geçsin zaman da duruma göre bakarız artık :KK53::KK53:

Evet canm ya. bide bu iş çıktı bugün parkeleri söktüler yarına duvarlar olacak :KK25:
komple yatak odasını baştan söktük bide takıp yerleştirmesi temizlemesi var :KK51::KK51:

Allah kolaylık versın olsunda bıtsın sende kurtulmuş olursun canım

kızlar fırında soslu tavuk yapıcam bugün

borcamda,

tavukları önceden haşlıyım mı yoksa haşlamada mı koyayım ne diyorsunuz siz nasıl yapıyosunuz??

kızlar fırında soslu tavuk yapıcam bugün

borcamda,

tavukları önceden haşlıyım mı yoksa haşlamada mı koyayım ne diyorsunuz siz nasıl yapıyosunuz??

haşlamadan koy canım birde patates soğan domates koymayı unutma farklı bir isterseniz içine azıcık tarçın atın acayip lezzetli oluyor annemin kimyon yerine yanlışlıkla tarçın atmasıyla öğrendik :))) bu arada ben tarçın sevmem farklı hoş bir tad veriyor

selam kızlar.. ancak geldim bende.. magrenta, speedy, giz,nefes nasılsınız bugün?
speedy kolay gelsin tatlım.. şu ramazanda sıcakta birde evle uğraşıyosunuz çok zor olmalı..

ben haşlamadan koyuyorum canım. :44:

haşlamadan koy canım birde patates soğan domates koymayı unutma farklı bir isterseniz içine azıcık tarçın atın acayip lezzetli oluyor annemin kimyon yerine yanlışlıkla tarçın atmasıyla öğrendik :))) bu arada ben tarçın sevmem farklı hoş bir tad veriyor

tamam kızlar 1 saatte pişer mi süresini ne kadar ayarlıyım

selam kızlar.. ancak geldim bende.. magrenta, speedy, giz,nefes nasılsınız bugün?
speedy kolay gelsin tatlım.. şu ramazanda sıcakta birde evle uğraşıyosunuz çok zor olmalı..

iyiyim canım ben sen nasılsın hoşgeldinn

bende yarın sabahtan iyi olursam kendime gelebilirsem c.tesi pazarına gidicem :21::21::21:
sonra da iftara kayınvalidemlerle birlikte anneme gidicez :KK53::KK53: pazar gününe Allah kerim :81: inşaat devam edecek evde oluruz herhalde

X