- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #1.661
sipaydim hemencecik biter inşallah evdeki işler bence evinde kal rahatını bozma hiççç :)))
uyku işini bencede düzene sok çok geç yatmak iyi değil.
günaydınn magrenta
sipidi bide ev tadilatı vardı dimi sizin kolay gelsin canım
vücut hangi saatte yatmaya allışınca o saati iilla bekliyor bide çalışınca daha zor
AKŞAMA yemek yapasım da yokneyse biraz daha geçsin zaman da duruma göre bakarız artık
Evet canm ya. bide bu iş çıktı bugün parkeleri söktüler yarına duvarlar olacak
komple yatak odasını baştan söktük bide takıp yerleştirmesi temizlemesi var
Allah kolaylık versın olsunda bıtsın sende kurtulmuş olursun canım
kızlar fırında soslu tavuk yapıcam bugün
borcamda,
tavukları önceden haşlıyım mı yoksa haşlamada mı koyayım ne diyorsunuz siz nasıl yapıyosunuz??
kızlar fırında soslu tavuk yapıcam bugün
borcamda,
tavukları önceden haşlıyım mı yoksa haşlamada mı koyayım ne diyorsunuz siz nasıl yapıyosunuz??
selam kızlar.. ancak geldim bende.. magrenta, speedy, giz,nefes nasılsınız bugün?
speedy kolay gelsin tatlım.. şu ramazanda sıcakta birde evle uğraşıyosunuz çok zor olmalı..
ben haşlamadan koyuyorum canım. :44:
haşlamadan koy canım birde patates soğan domates koymayı unutma farklı bir isterseniz içine azıcık tarçın atın acayip lezzetli oluyor annemin kimyon yerine yanlışlıkla tarçın atmasıyla öğrendik :))) bu arada ben tarçın sevmem farklı hoş bir tad veriyor
selam kızlar.. ancak geldim bende.. magrenta, speedy, giz,nefes nasılsınız bugün?
speedy kolay gelsin tatlım.. şu ramazanda sıcakta birde evle uğraşıyosunuz çok zor olmalı..
tamam kızlar 1 saatte pişer mi süresini ne kadar ayarlıyım
tamam sipidi but aldım canım
domates rendeleyip sarımsak baharatlar hepsini karıştırıp üstüne dökücez dimii
iyiyim canım ben sen nasılsın hoşgeldinn
hafta sonu ya ıyı olmamak mumkunmu:)
hafta sonu benim misafirim var.. ben çok iyi olmayacağım.. daha temizlik de yapılmadı...