Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

adamın babası öldü diyorum kız bugün 6. günü o gelmiyor zaten başka birisini yolluyor nasıl gelsin cenaze işleri falan derken ancak. hem kısmet napıyım yaw düşünmemek en iyisi.
dolma,çorba iyi ama püre alakasız olabilir. ne biliyim genelde fastfood kızartmaların yanna püre daha iyi oluyor.

ama bak şey yap.

patatesleri halka şeklinde dilim dilim doğra. fırın tepsisine diz
üstüne krema dök tuz karabiber ilave et folyo kapat fırına at 30 dk falan sonra folyoyu çek
kaşar rendele zaten bu zamana kadar kremaı çekmiş olacak. kaşar eriyince servis yap

Son düzenleme:

tek o çalışmıyordur herhalde ondan dedim bende canım yanındakınlerı gelebilir. neyse dediğin gibi kısmet canım uzun olsunda temiz olsun. kremalı patates iyi fikir canım yapayım bencede benim aklıma gelmediydi saol canım

tek o çalışmıyordur herhalde ondan dedim bende canım yanındakınlerı gelebilir. neyse dediğin gibi kısmet canım uzun olsunda temiz olsun. kremalı patates iyi fikir canım yapayım bencede benim aklıma gelmediydi saol canım

yarına yatak odamız yapılıyor sonunda ama bu akşam işim zor yatak odası boşaltılacak
int geziyorum tarif bakıyorum yemek tarifleri

Sipaydim allah kolaylık versin sana yatak odasını boşaltmak zor iş zaten anca yerleşiyo pofff işlerin su gibi akar inşallah :))))
benimde vord dosyam var ama yemekten ziyade tatlı ve salata hehe eşimin sevebilceği çorbaları ekledim sonra değişik bir kaç tatlı ve salata patates kroket tarifi var imanım gevredi bi daha hayatta yapmam

sağol canım Evet zor olacak artık napalım mecbur yapıcaz dinlenmek istiyordum ama
benim için kolay geldi bide onları kağıt olarak eve götürdüm çıkartıp bakıyorum hemen :78: akşama kedi dilinden profetrl yapıcam

Evet o kağıtlar süper oluyor bende toplayıp eve götürüyorum :))) ben kedi dilini sevmiyorum onun yerine hazır profiterol paketleri var onları yapmakta kolay onu deneyebilirsin hamur karışımı krema karışmı bir de sos karışımı var içinde hemen oluyor

benimde yemek tarifleri dosyam var ama eşimden gizliyorummmm:))))
her gördüğü tarife yorrum yapınca sinir oluyorum çünkü.

biber dolmasının yanına ben genelde tavuk falan yapıyorum.
bir de dikkatimi çekti siz hep 3 çeşit yiyorsunuz. ilk günlerde ben de 3 çeşit çıkartıyordum özene bezene sorfa kurardım ama baktım doğru dürüst yemiyoruz. artık bir sebze yemeği ya da et yanına salata ve zeytinyağlı yapıyorum. çünkü yenmeyip yemek sorfadan kalktığı zaman sinir oluyorum
ramazan diye çorba da yapıyoruz ama pek tüketmiyoruz.

yemek tariflerı harıka kızlar ya
maşallahınız var
eşim bugun balık yemek ıstedı
yaparız dedım ama düşünceli askım
kokusundan yapamıcam dıye annemlere goturmus balık alıp
bugun ıftarda annemdeyız yanı:)

saol canımtatlıda bisküvüli spungle yaptımmı bittii

Hazır topkek alıp altına ufalayabilirsin de

Evet canım ama o daha zahmetli oluyor tek tek yap ancak uzun zamanda yapılabilir tadı güzel ama

Son düzenleme:
off kızlar bugün hiç halim yok yeemek yapamıycam sanırım bbişeyler uydurucam artık

eşim ıslak kek istedi malzeme eksik dışarı çıkmam lazımm iç halim yok offf

benim aklım hala cumartesi gelecek misafirde.. şu ilk misafirimi bi atlatsam sanki bundan sonra süper kadın olcam.. misafiri hiç dert etmiycem gibime geliyo..

İyi akşamlar kızlar bugün pc çok yavaştı face de öle bişeye yetişemedim işlerde yoğundu yarın görüşürüzzzzz :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…