- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #1.621
allah rahmet eylesin de kaç gün oldu ben olsam hemen çemkirirdin valla iyi dayanmışın canım senbende 2 tane tarif çıkarttım ama dosya yapmak mantıklı bende başlayayım dosyanın içine atmaya
bende diyorum akşama biber dolması yapayım yanına mercimek corbası bide patates püresi yapayım dedim ama biber dolmasına yanına başka ne yapabilirimki
adamın babası öldü diyorum kız bugün 6. günü o gelmiyor zaten başka birisini yolluyor nasıl gelsin cenaze işleri falan derken ancak. hem kısmet napıyım yaw düşünmemek en iyisi.
dolma,çorba iyi ama püre alakasız olabilir. ne biliyim genelde fastfood kızartmaların yanna püre daha iyi oluyor.
ama bak şey yap.
patatesleri halka şeklinde dilim dilim doğra. fırın tepsisine diz
üstüne krema dök tuz karabiber ilave et folyo kapat fırına at 30 dk falan sonra folyoyu çek
kaşar rendele zaten bu zamana kadar kremaı çekmiş olacak. kaşar eriyince servis yap
adamın babası öldü diyorum kız bugün 6. günü o gelmiyor zaten başka birisini yolluyor nasıl gelsin cenaze işleri falan derken ancak. hem kısmet napıyım yaw düşünmemek en iyisi.
dolma,çorba iyi ama püre alakasız olabilir. ne biliyim genelde fastfood kızartmaların yanna püre daha iyi oluyor.
ama bak şey yap.
patatesleri halka şeklinde dilim dilim doğra. fırın tepsisine diz
üstüne krema dök tuz karabiber ilave et folyo kapat fırına at 30 dk falan sonra folyoyu çek
kaşar rendele zaten bu zamana kadar kremaı çekmiş olacak. kaşar eriyince servis yap
tek o çalışmıyordur herhalde ondan dedim bende canım yanındakınlerı gelebilir. neyse dediğin gibi kısmet canım uzun olsunda temiz olsun. kremalı patates iyi fikir canım yapayım bencede benim aklıma gelmediydi saol canım
yarına yatak odamız yapılıyor sonunda ama bu akşam işim zor yatak odası boşaltılacak
int geziyorum tarif bakıyorum yemek tarifleri
aynen öyle yaaa benim world dosyam var 50*60 tane yemek tarifi düzenledim bakıp yapıyorum işlte..
dikkatimi çeken beğendiğim yemeklere mesela gürcü mantısı çok dikkatimi çekti bi ara yapmayı düşünüyorum
Sipaydim allah kolaylık versin sana yatak odasını boşaltmak zor iş zaten anca yerleşiyo pofff işlerin su gibi akar inşallah :))))
benimde vord dosyam var ama yemekten ziyade tatlı ve salata hehe eşimin sevebilceği çorbaları ekledim sonra değişik bir kaç tatlı ve salata patates kroket tarifi var imanım gevredi bi daha hayatta yapmam
afiyet olsun hem kolay hemde çok leziz bi yemek
sağol canım Evet zor olacak artık napalım mecbur yapıcaz dinlenmek istiyordum ama
benim için kolay geldi bide onları kağıt olarak eve götürdüm çıkartıp bakıyorum hemen :78: akşama kedi dilinden profetrl yapıcam
saol canımtatlıda bisküvüli spungle yaptımmı bittii
Evet o kağıtlar süper oluyor bende toplayıp eve götürüyorum :))) ben kedi dilini sevmiyorum onun yerine hazır profiterol paketleri var onları yapmakta kolay onu deneyebilirsin hamur karışımı krema karışmı bir de sos karışımı var içinde hemen oluyor
aman ALLAHIM yemek tarıflerı havalarda uçuşmuş yaaaa hamıle hamıle supangle istedım yaaaaaaaaaaaa çok kötüsünüz
ÇOK basit canım akşam al hazırı bile var yap kendine ohh afiyetle yiyin sizde
öyle yapıyım bari canım
annemlere gıdıcez bu aksam hazır alıyım orda yapalım afıyetle yıyelım bızde