Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

giz sen de tembe lavrat yemeği yap:)
melemen+makarna:)

ya da benim favorim kahvaltı:KK56:

pinarturhan panik yapma, ilk kez mutfağa girmeyeceğine göre sorun yapma. herşey mükemmel olur merak etme.

herkes gidiyor bir ben 6ya kadar buradayım zaten:KK43:
iyi akşamlar kızlar

yabancı değiller en azından. hemen buzluktan kara gün için hazırladıklarını kullan bence.
fırın tavuk pilav çorba üçlüsü de her zaman kurtarıcıdır

aa melemen aklıma gelmedi bak yapardım eşimde seviyor

ben şimdi patates kızarttım bide hazır pizza vardı ayran aldım gazoz da var

ıslak kek yapıcam bide yeterli

Günaydın kızlar dün gece 3,30da yattık sahurumuzu yaptık öyle uyuduk :21: kayınvalidemler bizde kaldı :KK37:
gece mülteciler gibi yattık uyuduk işte neyseki bugün cuma hayırlı cumalar :KK64:

günaydın kızlar.
haftanın en sevdiğim gününden hepinize kucak dolusu sevgilerrrrr.
bugün neden bilmiyorum bir enerjiğim bir enerjiğim sormayın gitsin:)

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza.

speedy yine yapmışsın yapacağını. o saate kadar oturulur mu yaw. bugün nasıl kalktığını merak ettim:)
ben olsam yastığımla birlikte gelirdim işe

dün eve gittim. eşim dışarıda yiyelim dedi. hazırlandım çıktık. sultanahmete gittik. iftarımızı yaptık sonra biraz gezdik. yağmurda yürümeyi çok seviyoruz ikimizde ama aniden bastıran yağmurla arabamıza nasıl koştuk bilmiyorum.
hasta olmazsam iyidir

ya ben daha kimseyi iftara çağırmadım. hazır havalar serinken haftasonu annem ve amcamları çağırayım diyorum ama temizlik, yemek offff:KK43:(

günaydınn kızanlarrr

sipidi nasıl dayanıyorsunn yavv vücudun alıştı sanırım

hayırlı cumalar herkese

cumayı seviyorumm kocam 2 gün yanımda oluyor :)

bugün izmirden arkadaşımız gelicek iftara

öğlenn alışverişe gitmem lazım eksikler var evde

günaydın kızlar iyi sabahlar dün hava ne güzel serindi akşam serin serin uyuduk :)) sabah kalkmak çok zor geldi valla kaç gündür çok yorgunum kansızlık tavan yaptı sanıyorum dizlerim ayaklarım her yerim ağrıyor kış uykusuna yatmayı planlıyorum anca uykumu alırım diye düşünüyorum :)))

BEKARKEN alışık vucudum ama evlendikten sonra tempo ile birlikte hiç oturmamıştım böylr bu saate kadar.
1 haftadır işte sahuru yapıp öyle uyuyoruz ama bu gece daha geç yatınca tam bi sersem gibiyim işte böyleyim :KK53::KK35::KK30:
vucudum alışık ama düzene sokmuştum şimdi yine alışmasını istemiyoruım bu sefer istesem de uyuyamıyorum çünkü :KK43:
akşama da hiç yemeğim yok ev inşaat kayınvalideme mi gitsem yaw görümcem de gelmiş ama evimde uyumakta istiyorum çok kararsızım :93::93:

günaydın kızlar iyi sabahlar dün hava ne güzel serindi akşam serin serin uyuduk :)) sabah kalkmak çok zor geldi valla kaç gündür çok yorgunum kansızlık tavan yaptı sanıyorum dizlerim ayaklarım her yerim ağrıyor kış uykusuna yatmayı planlıyorum anca uykumu alırım diye düşünüyorum :)))

gunaydın canım facede resimlerine baktım cok yakışmıssınızz maşallahh:KK16: ben sabahları kalkamıyorum hep yarım saat işe gec kalıyorum allahtan kimse birşey diyemiyor ama genede patronların kulagına gitse kötü olur evlilik yaramadı derler :KK50: bende dün üşümüşüm valla izmiri ağustos ayında bu kadar serin hiç görmedim gece kalktım pencere açıktı onu kapattım.

gunaydın hayırlı cumalar guzel bayanlar
malum iş guc derken anlamadım bu hafta sonu nasıl geldı
yarından ııtıbaren butun hafta doluyum hergune bırını cagırdım
7 gun ful doluyum temızlıkte bu aksam baslıcam yavaş yavaş
dolmalar sarcam tatlılar yapcam :):)
menulerı ıse kıtaplarım var onlardan hazırlıcam :):)
boylece bu hafta mısafırlerı bıtırıcem bıdakı haftayada ben gıdıcem herkese:):):)
havalar cok guzel keske hep boyle olsa bunalmasak:):)
herkese sımdıden ıyı hafta sonları....

BEKARKEN alışık vucudum ama evlendikten sonra tempo ile birlikte hiç oturmamıştım böylr bu saate kadar.
1 haftadır işte sahuru yapıp öyle uyuyoruz ama bu gece daha geç yatınca tam bi sersem gibiyim işte böyleyim :KK53::KK35::KK30:
vucudum alışık ama düzene sokmuştum şimdi yine alışmasını istemiyoruım bu sefer istesem de uyuyamıyorum çünkü :KK43:
akşama da hiç yemeğim yok ev inşaat kayınvalideme mi gitsem yaw görümcem de gelmiş ama evimde uyumakta istiyorum çok kararsızım :93::93:
sipaydim hemencecik biter inşallah evdeki işler bence evinde kal rahatını bozma hiççç :)))
uyku işini bencede düzene sok çok geç yatmak iyi değil.
gunaydın canım facede resimlerine baktım cok yakışmıssınızz maşallahh:KK16: ben sabahları kalkamıyorum hep yarım saat işe gec kalıyorum allahtan kimse birşey diyemiyor ama genede patronların kulagına gitse kötü olur evlilik yaramadı derler :KK50: bende dün üşümüşüm valla izmiri ağustos ayında bu kadar serin hiç görmedim gece kalktım pencere açıktı onu kapattım.
teşkkür ediyorum canım merakla seninkileri bekliyorum valla :)))) :) arıcam serdarı gönder bakem 3 5 tane dicem :)
bende hep geç kalıyorum ama bizim şirketde herkes öle 8,30-9 aradı işe geliyorum gelmek istemediğim için sorun da etmiyorum :p
bende pencere açtım panjuru kapadım içeri hafif bir serinlik geldi süper oldu vallaha bugünde ceket aldım nasıl esiyor hava :))))
gunaydın hayırlı cumalar guzel bayanlar
malum iş guc derken anlamadım bu hafta sonu nasıl geldı
yarından ııtıbaren butun hafta doluyum hergune bırını cagırdım
7 gun ful doluyum temızlıkte bu aksam baslıcam yavaş yavaş
dolmalar sarcam tatlılar yapcam :):)
menulerı ıse kıtaplarım var onlardan hazırlıcam :):)
boylece bu hafta mısafırlerı bıtırıcem bıdakı haftayada ben gıdıcem herkese:):):)
havalar cok guzel keske hep boyle olsa bunalmasak:):)
herkese sımdıden ıyı hafta sonları....

allah yardımcın olsun cnaım neysekli eşin yardımcı olur yoksa düşer bayılır insan bu koşturmacada :)

günaydınn magrenta

sipidi bide ev tadilatı vardı dimi sizin kolay gelsin canım

vücut hangi saatte yatmaya allışınca o saati iilla bekliyor bide çalışınca daha zor

biz nefesiz kolay gelsin canım şimdiden daha sonra sen gidersin aradan çıkmış olur

kızlar facelerimize ekleyelim birbirimizi olur mu

günaydınn magrenta

sipidi bide ev tadilatı vardı dimi sizin kolay gelsin canım

vücut hangi saatte yatmaya allışınca o saati iilla bekliyor bide çalışınca daha zor

biz nefesiz kolay gelsin canım şimdiden daha sonra sen gidersin aradan çıkmış olur

kızlar facelerimize ekleyelim birbirimizi olur mu

tesekkuler canım

X