Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

ne bileyim bi,r tane albüm gösterdi resimler içice girmiş bende beğenmedim ben bide şey düşünüyorum bir fotografı siyah beyaz yapıp yatak odama ascam bir duvar büyülküğünde :))9
bende yatak odasına yatağın üstüne yaptırıcam yatak başıyla orantılı resimleri bekliyorum bir çıksın gelsin 1 büyük 2 küçük resim çıkarıcak onlara baktıktan sonra karar verelim dedik bakalım bekliyoruz :)))

kızlar haftasonu kayınvaldemleri iftara çağırdım:KK53: ben ne yemek yapıcam onlara şimdi:KK30: bana menüde yardımcı olur musunuz:KK52:

ooo allah yardımcın olsun canım bence farklı değişik bir yemek yap neti kurcala ben patates kroket yapmıştım birde deniz börülcesi salatası daha önce hiç yapmamış oldukları bişi yapınca çok seviniyorlar biz altlı üstlü oturuyoruz yemekler ondan :))) o yüzden ben tatlı salata değişik garnitür ara sıcaklara bakıyorum :)
önce bir çorba seçmek lazım meslea pilav yapıcaksan sade yapma mısırlı yada garnitür al garnitürlü yap süper oluyor yemekte bir sebze bir de etli yap derim :)

ooo allah yardımcın olsun canım bence farklı değişik bir yemek yap neti kurcala ben patates kroket yapmıştım birde deniz börülcesi salatası daha önce hiç yapmamış oldukları bişi yapınca çok seviniyorlar biz altlı üstlü oturuyoruz yemekler ondan :))) o yüzden ben tatlı salata değişik garnitür ara sıcaklara bakıyorum :)
önce bir çorba seçmek lazım meslea pilav yapıcaksan sade yapma mısırlı yada garnitür al garnitürlü yap süper oluyor yemekte bir sebze bir de etli yap derim :)

acaba diyorum.. bi tepsi mantısı yapsam, yanına fırında soslu pirzola ve pilav.. soğuk olarak şakşuka..hellimli mantar şiş.. bir iki de salata..yeşil salata mesela yada rus salatası.. kolası ayranı.. bide güllaç yapsam tatlı olarak.. bu nasıl sizce? tabi bi de çorba.. mesela ezogelin..

Son düzenleme:
acaba diyorum.. bi tepsi mantısı yapsam, yanına fırında soslu pirzola ve pilav.. soğuk olarak şakşuka..hellimli mantar şiş.. bir iki de salata..yeşil salata mesela yada rus salatası.. kolası ayranı.. bide güllaç yapsam tatlı olarak.. bu nasıl sizce? tabi bi de çorba.. mesela ezogelin..

olur bence bu menüü içne siner

bizde davet ettik ama 2 saat uzaklıktalar gelirlermi bilmiyorum

bende yatak odasına yatağın üstüne yaptırıcam yatak başıyla orantılı resimleri bekliyorum bir çıksın gelsin 1 büyük 2 küçük resim çıkarıcak onlara baktıktan sonra karar verelim dedik bakalım bekliyoruz :)))

ben yatak odalarında büyük rsimlere bayılıyorum yaaa seninkileride cok merak ettiim serdara sordumn hatta benim bir arkadasım var sarışın yeşil gözlü onun fotoları çıktımı diyede oda cıkartamadı tam kim diye isminide bilmedğim için söyleyemedim kullancı nickin aklıma geldi sustum :KK60::KK60:

bence güzel bir menü canım:21:

hımmmm bence bisi sebze biri et olmalı mantı ve et uymlu gelmedi bana yinede sen bilisin ben biraz sebzeciyim de :))))
bence yemek zevklerini düşün ona göre bişi yap :)
ben yatak odalarında büyük rsimlere bayılıyorum yaaa seninkileride cok merak ettiim serdara sordumn hatta benim bir arkadasım var sarışın yeşil gözlü onun fotoları çıktımı diyede oda cıkartamadı tam kim diye isminide bilmedğim için söyleyemedim kullancı nickin aklıma geldi sustum :KK60::KK60:

evet bende bayılıyorum yatak odasını doldurcaz resimlerle bizim salon ve yatak odası siyah beyaz kombin ikeadan siyah beyaz çerçeve aldık bir kaç resim koyduk düğünde çekilenlerden serdarınkileri bastırmadık daha onu beklioz die :S bende geçen konuştum
beni çok beklettiniz önerilerimi geri çekicem bi sürü arlkadaşım çekildi dedim biri hatta bu ay sonuydu nasıldı falan adı heheheheheh evreka diyemedim senin gibi

hımmmm bence bisi sebze biri et olmalı mantı ve et uymlu gelmedi bana yinede sen bilisin ben biraz sebzeciyim de :))))
bence yemek zevklerini düşün ona göre bişi yap :)

burası urfa tatlım.. burda sebzeden çok et tüketilir.. yoksa bende sebzeciyimdir.. akdenizde büyümüş birisi olarak.. normalde de eşimi sebze ile besliyorum zaten ama kayınbabam da işin içine girince ağır et yemekleri düşünüyorum..

burası urfa tatlım.. burda sebzeden çok et tüketilir.. yoksa bende sebzeciyimdir.. akdenizde büyümüş birisi olarak.. normalde de eşimi sebze ile besliyorum zaten ama kayınbabam da işin içine girince ağır et yemekleri düşünüyorum..

oyyy o zaman allah sana kolaylık versin canm tamamen konu dışı benim için ben hafif yemeklerden yanayım az yağlı az tuzlu sebze bol salata ama benim kayınvalidemlerde tam tersi araya uymaya çalışıoz işte

speedy daha yapılmadımı yatak odan canım :KK52: bende netten bakıyorum valla değişik yemekler arıyorum akşama ne yapsam diyee sen ne buldun

geçen hafta olacaktı ustanın babası vefat etmiş bu zamana kaldı işte :KK60:
benim yemek tarifleri dosyam var beğendiklerimi oraya alıyorum. akşama yemeğim var ama :kk77:

domates çorbası
pane harcı ile tavuk
Erişte

pinar menün et senen bir aile için güzel bence.

speedy senin yatak odası tam bir yılan hikayesi oldu desene.

bizim hala uzun zaman yetecek yemeğimiz var:) ama ilginç tarifleriniz varsa benimlede paylaşın.

speedy senin yatak odası tam bir yılan hikayesi oldu desene.

bizim hala uzun zaman yetecek yemeğimiz var:) ama ilginç tarifleriniz varsa benimlede paylaşın.

:KK60::KK60: aynen öyle yaaa benim world dosyam var 50*60 tane yemek tarifi düzenledim bakıp yapıyorum işlte..
dikkatimi çeken beğendiğim yemeklere mesela gürcü mantısı çok dikkatimi çekti bi ara yapmayı düşünüyorum :KK52:

geçen hafta olacaktı ustanın babası vefat etmiş bu zamana kaldı işte :KK60:
benim yemek tarifleri dosyam var beğendiklerimi oraya alıyorum. akşama yemeğim var ama :kk77:

domates çorbası
pane harcı ile tavuk
Erişte

allah rahmet eylesin de kaç gün oldu ben olsam hemen çemkirirdin valla iyi dayanmışın canım sen :KK52: bende 2 tane tarif çıkarttım ama dosya yapmak mantıklı bende başlayayım dosyanın içine atmaya :KK66::KK66:
bende diyorum akşama biber dolması yapayım yanına mercimek corbası bide patates püresi yapayım dedim ama biber dolmasına yanına başka ne yapabilirimki

allah rahmet eylesin de kaç gün oldu ben olsam hemen çemkirirdin valla iyi dayanmışın canım sen :KK52: bende 2 tane tarif çıkarttım ama dosya yapmak mantıklı bende başlayayım dosyanın içine atmaya :KK66::KK66:
bende diyorum akşama biber dolması yapayım yanına mercimek corbası bide patates püresi yapayım dedim ama biber dolmasına yanına başka ne yapabilirimki

adamın babası öldü diyorum kız bugün 6. günü o gelmiyor zaten başka birisini yolluyor nasıl gelsin cenaze işleri falan derken ancak. hem kısmet napıyım yaw düşünmemek en iyisi.
dolma,çorba iyi ama püre alakasız olabilir. ne biliyim genelde fastfood kızartmaların yanna püre daha iyi oluyor.

ama bak şey yap.

patatesleri halka şeklinde dilim dilim doğra. fırın tepsisine diz
üstüne krema dök tuz karabiber ilave et folyo kapat fırına at 30 dk falan sonra folyoyu çek
kaşar rendele zaten bu zamana kadar kremaı çekmiş olacak. kaşar eriyince servis yap :kk77:

X