Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Evet olabilir yada yemekten sonra hemen çıkacaksınız :KK52::KK52:
ancak öyle biz anne babaları da götrdük onun için uzun uzun kaldık evimize kapı süsü aldık :KK3::KK3:

yemekten sonra hemen çıkmamız pek mümkün olmaz bizim. ben çay, eşim kahve keyfi yapacak illaki:)
güle güle kullanın süsünüzü.
ben düğünüden önce çok aradım bulamayınca kendim yaptım

günaydın ceylinn. ilk gün baş ağrısı olması normal. sıcak ve açlık bir arada olunca bünyen zayıf düşmüştür. bugün yarın normale dönersin inşallah.

yemekten sonra hemen çıkmamız pek mümkün olmaz bizim. ben çay, eşim kahve keyfi yapacak illaki:)
güle güle kullanın süsünüzü.
ben düğünüden önce çok aradım bulamayınca kendim yaptım

günaydın ceylinn. ilk gün baş ağrısı olması normal. sıcak ve açlık bir arada olunca bünyen zayıf düşmüştür. bugün yarın normale dönersin inşallah.

BENDE kahvemi içerim ama eşimin öyle illa çay içiyim diye bişeyi yok Allahtan :21:
bu akşam çıkar mıyız acaba bende sabahtan akşam ne yapacağımı düşünüyorum. şuanda aklımda yalnızca
17:30 olsun eve gidiyim.. güllacımı yapıyım ve direk yatıp uyumak var.. :119:

speedy işin eve yakın mı canım.
güllaçı evde kendim yapınca sonraya kalır ve kurur gibime geliyor ondan hazır aldım dün.
nasıl yapacaksın sen

speedy işin eve yakın mı canım.
güllaçı evde kendim yapınca sonraya kalır ve kurur gibime geliyor ondan hazır aldım dün.
nasıl yapacaksın sen

çok uzak değil minibüs ile gidip geliyorum 20 dk falan sürüyor işte :KK20:
yemeğe yakın yapıyorsun bişey olmuyr canım ama çok uzun süre beklerse sütünü hızlı çekiyor kötü olabilir :KK16:
arkasında tarifi var zaten 2 lt süt 500 gram şeker ile yapıyorum. :KK71:

çok uzak değil minibüs ile gidip geliyorum 20 dk falan sürüyor işte :KK20:
yemeğe yakın yapıyorsun bişey olmuyr canım ama çok uzun süre beklerse sütünü hızlı çekiyor kötü olabilir :KK16:
arkasında tarifi var zaten 2 lt süt 500 gram şeker ile yapıyorum. :KK71:

hepsini birden yapınca aynı gün bitiremeyiz ki. ertesi güne kalınca tadı güzel olmaz.
ben hazır almaya devam edeyim:KK17:

dün 3 dilim aldım neredeyse hepsini ben yedim zaten:KK56: diş problemim var yoksa bende tepsiyi tek başıma yerim ama sonra:KK43:
akşama ne yiyeceğiz diye düşünmemek ne güzel bir duygu dimi:)
şükür bizimde var yemeğimiz. pazarada gittim öğlen akşamki duruma göre iftardan sonra dolma doldururum belki.

dün 3 dilim aldım neredeyse hepsini ben yedim zaten:KK56: diş problemim var yoksa bende tepsiyi tek başıma yerim ama sonra:KK43:
akşama ne yiyeceğiz diye düşünmemek ne güzel bir duygu dimi:)
şükür bizimde var yemeğimiz. pazarada gittim öğlen akşamki duruma göre iftardan sonra dolma doldururum belki.

vallahi yaaa tek yapacağım işte güllaç ondan sonra Allahın izniyle yataktayım :KK50: çok uykusuzum bugün ben yaaa :KK19:
kesinlikle yemek düşünmeyince insanın kafası rahat oluyoır :KK30: dişine dikkat et ya çok yeme yada mutlaka sonrasnda fırçala :87:

bugün erken yatar dilenirsin. inşallah yani.
biz dün 10gibi dinlenmek amacıyla uzandık 3e kadar deliksiz uyumuşuz. davulcunun sesine uyandım. sahurdan sonrada hemen uyudum onun için bugün iyiyim.
normalde tatlı hiç yemiyorum zaten en ufak birşeyde hemen dişlerim ağrıyor ne kadar fırçalasamda aynı. onun için yememek daha iyi ama güllaça hayır diyemem.

bugün erken yatar dilenirsin. inşallah yani.
biz dün 10gibi dinlenmek amacıyla uzandık 3e kadar deliksiz uyumuşuz. davulcunun sesine uyandım. sahurdan sonrada hemen uyudum onun için bugün iyiyim.
normalde tatlı hiç yemiyorum zaten en ufak birşeyde hemen dişlerim ağrıyor ne kadar fırçalasamda aynı. onun için yememek daha iyi ama güllaça hayır diyemem.

evet artık 1,2 saat uyusam düzelirim herhalde kendime gelirim :KK61:
neyse iyiyi düşünelim geriye kaldı 2,5 saat bu saatlerde hele iyice uykum geliyor benim :21::21:

başka şeyler düşün uykuya odaklanırsan iyice kötü olursun.
hem dediğin gibi eve girmemize az kaldı.
akşam dinlenir yarına bomba gibi olursun:)

başka şeyler düşün uykuya odaklanırsan iyice kötü olursun.
hem dediğin gibi eve girmemize az kaldı.
akşam dinlenir yarına bomba gibi olursun:)

Evet canım.. az kaldı çok şükür. alışverişimi yapar hemen giderim. :KK47:
çok şükür hiç acıkmıyorum susamıyorum da...
inşallah bu haftasonu şu yatak odası yapılır da rahatlarım yaaa :KK45::KK45:

Son düzenleme:
maşallah diyelim o zaman speedy.

yapılmadımı hala yatak odası:KK43:

ewet 2 gündür kimse doğru dürüst gelmiyor uyuyorlar mı ne:nazar:

kızlar eve gidip yemek yapmam lazım yoksa adam benı boşıycak :KK70:

bu akşamkı menum

yayla çorbası

et kavurma

patates püre

bide biküvili pasta uygun mu sizce yaaaa

X