Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

yaşasın.... :KK64: :KK64: :KK64: mesai bitti.. hemen eve koşayım da yemek yapmaya başlayayım.. gerçi hala ne yemek yapacağım konusunda kararsızım ama... :18: bu ramazan bana yeni evli birisi olarak acayip çabuk geldi.. ben biraz kadın olmaya alışsaydım da ondan sonra gelseydi.. en azından bi sürü yemek pratiğim olurdu..neyse.. kızlar öpüyorum hepinizi.. allah hepinizin yardımcısı olsun.. :KK54:

senin için sevindim speedy eve gidip rahat rahat hazırlığını yaparsın.
bakalım benim reglim bittikten sonra göreceğiz nasıl olacağımı.

gecikmeliyim susuzluk en kötü olanı zaten sahurda daha hafif ye ve gün içinde kendini çok yormamaya çalış belki böylelikle suyu daha az ararsın.

pinarturhan eve gidene kadar düşün bari ne yapacağını. epey vakit var iftara kadar ne yapacağına karar veririrsen pişirmen fazla zaman almaz.

bende kocacığıma güllaç ve pide aldım. bütün günü neredeyse uyuyarak geçirdi. günde 3-4 litre su içen biri olarak ona ilk günler zor geçecek. Allahtan birkaç gün daha izni varda evde olacak.

offf offf kayınvalidem yemeğe çağırmış yine. cuma ordaydık. haftasonu şehirdışındaydık zaten. dün de yemek beraber yedik. bugün de çağırmış. anlasana be kadın bizim de evimiz var. zavallı oğlu aç kalır mazallahhh... delirmezsem iyidir..................

kızlarrrrrrr:) günaydın.
nasılsıız bakalım bugün. ilk iftar nasıl geçti.
bugün Rabbim hayırlara çıkarsın acayip enerjik ve iyiyim.
uykumu da aldım:):nazar:

kızlarrrrrrr:) günaydın.
nasılsıız bakalım bugün. ilk iftar nasıl geçti.
bugün Rabbim hayırlara çıkarsın acayip enerjik ve iyiyim.
uykumu da aldım:):nazar:

çok güzeldi canım ama yaz olmasından dolayı çok aşırı bişeyler yenmiyor..:KK16:
bu akşama asıl işler var yemek yapıcam çünkü dün rahattım yemek falan da yapmadım :KK50:
feshaneye gittik gece 1'de geldik ve yiyip yatalım diyince saat oldu 3 :78:
onun için bugün iyi değilim uyku ile savaşıyorum :KK47::KK47:

kızlar gunaydın hepınıze

feshaneye gıtmıs gezgıne bak sen :KK9:

kızlar dun ilk ramazanımı anlatıyorum ilk kavgamızı yaptık annemın yanında neymıs orucluyken dısarı cıkarmıycakmısım onu bıgunde evınde yemek ıstıyomus annemlere gıtmekten zırt pırt utanıyomus yaaa adam anlasana mıdem bulanıyor yapamıyorum yeme o zaman dedım gıttı yattım sonra eve gıttık benım tansıyon 8 - 4 olmus hastaneye gıttık gecenın körunde cok rahatsızlandım doktordaydım kızlar doktor kan testı idrar testı yaptı suyu cok az ıctıgımı bıraz daha boyle gıderse böbreklerımı kum ve taş kaplıycagını soyledı ayrıca demır eksıklıgımde varmıs mıde bulantıların bunlarada baglı olabılır dedı

kızlar gunaydın hepınıze

feshaneye gıtmıs gezgıne bak sen :KK9:

kızlar dun ilk ramazanımı anlatıyorum ilk kavgamızı yaptık annemın yanında neymıs orucluyken dısarı cıkarmıycakmısım onu bıgunde evınde yemek ıstıyomus annemlere gıtmekten zırt pırt utanıyomus yaaa adam anlasana mıdem bulanıyor yapamıyorum yeme o zaman dedım gıttı yattım sonra eve gıttık benım tansıyon 8 - 4 olmus hastaneye gıttık gecenın körunde cok rahatsızlandım doktordaydım kızlar doktor kan testı idrar testı yaptı suyu cok az ıctıgımı bıraz daha boyle gıderse böbreklerımı kum ve taş kaplıycagını soyledı ayrıca demır eksıklıgımde varmıs mıde bulantıların bunlarada baglı olabılır dedı

vallahi güzel gezdikj yaaa.
anacım sende birazcık dinle eşini madem yapamıyorsun annenden al evde yiyiyn adam evinde yemek istiyordur :KK34:

ewet sıcaklarda pek yemek yenmiyor zeytinyağlılar soğuk meyve falan iyi oluyor.
feshane nasıldı eğlenceler varmı. ben de eşime gidelim dedim ama ilk gün evde kalınır dışarı çıkılmaz dedi. kendince bahane üretti yani:)
pratik yemekler yapmak en iyisi, bizimde bugünlük yemek var, yarın da annem çağırır muhtemelen:)

geçmiş olsun yaseminnn. walla yasemin eşin pekte haksız değil. sen kendini onun yerine koyuıp düşünsen. sen sürekli kaynananda yemek istermisin.
biz annemle çok yakınız ama haftada 1 falan gider geliriz. yeni evliyiz daha birlikte vakit geçirmek ister. annem yemek yapıp bize bırakır ya da eve giderken biz uğrar alırız. sen de öyle yap bir süre ya da eşin yemek konusunda evde yardımcı olsun sana.

ben de dün evimde yemek yemek istiyordum onun kavgasını yaptık. ya ilk iftarımız ne olurdu evde yapsaydık. yemek yapacaktım malzemeler almıştık bütün hevesim kursağımda kaldı. hiçbişey yapmadım. bağırdık çağırdık eşim sinir krizi geçirdi resmen titremeye başladı ağladı hatta. onu öyle görünce korktum birşey olacak sandım özür diledim. sanıyor ki ailesini istemiyorum. hayır sadece evde beraber olmak istiyorum. sonra da ben başladım ağlamaya.... sonuçta gittik annesine tabi ama istiyorum ki eve gelmişisiz işten yorgunuz başbaşa olalım rahat kıyafetlerimle olayım. zaten zorunlu olarak birşey yapmaktan nefret ederim. ki dün akşam benim annemde çağırmıştı ve ben daha eşime sormadan hayır demiştim. bak yine sinir oldum. neyse biz böyle bağırır çağırırız. sonra sarılır ağlarız. sonra o beni güldürmek için komiklikler yapar. dengesizmiyiz neyiz anlamadım ki. yemeğe gittik yemekten sonra hemen yukarı çıktık. çay bile içmedik. hemen yattık. sarılmaya doyamadık :KK70: garip bir tutku galiba...

ewet sıcaklarda pek yemek yenmiyor zeytinyağlılar soğuk meyve falan iyi oluyor.
feshane nasıldı eğlenceler varmı. ben de eşime gidelim dedim ama ilk gün evde kalınır dışarı çıkılmaz dedi. kendince bahane üretti yani:)
pratik yemekler yapmak en iyisi, bizimde bugünlük yemek var, yarın da annem çağırır muhtemelen:)
.

Tam anlamı ile kalabalık yoktu ama güzeldi sakin sakindi yine ilk güne göre iyiydi :KK52::KK52:
bizde dolaştık işte ama iftar geç olunca oraya git gel yine geç oluyor gerçi bizim ev oraya 10 dk mesafede bide köprü açıldığı için yürüyerek hemen geçiyoruz :KK51:

Merhaba bayanlar...
Ben 15.mayıs 2011 de evlendim mersin den bursaya gelin gittim. 15 günlük harika bir balayı geçirdim... şuanda da 3 haftalık hamileyim... zor günler geçiriyorum gurbet çok zor benim için ama işte alışacagım sanırım ailemi özledim...:KK5:

Merhaba bayanlar...
Ben 15.mayıs 2011 de evlendim mersin den bursaya gelin gittim. 15 günlük harika bir balayı geçirdim... şuanda da 3 haftalık hamileyim... zor günler geçiriyorum gurbet çok zor benim için ama işte alışacagım sanırım ailemi özledim...:KK5:

maşallah canım çok hızlı gelişmiş senin içinde herşey :nazar: sağlıkla büyüt bebeğini..
mersine gelmiştim 2*3 yıl önce ama demekki aşk memleket dinlemiyormuş

zaten haftaiçi iftardan sonra gezmeye gidersek eve gelip uyumak ve tekrar sahura kalkmak yorucu olabilir, tüm vücut düzenini bozar. en iyisi haftasonu gelelim biz feshaneye.
o macun yeter zaten feshanede başka birşey istemem:)))))

yeni evlilerin kavgası uzun sürmez zaten sürmesin de. bir öpücük, bir sarılma herşey yoluna giriyor:)

hoşgeldin arya33. tebrik ederim bebeğini sağlıkla büyütün inşallah.

zaten haftaiçi iftardan sonra gezmeye gidersek eve gelip uyumak ve tekrar sahura kalkmak yorucu olabilir, tüm vücut düzenini bozar. en iyisi haftasonu gelelim biz feshaneye.
o macun yeter zaten feshanede başka birşey istemem:)))))

yeni evlilerin kavgası uzun sürmez zaten sürmesin de. bir öpücük, bir sarılma herşey yoluna giriyor:)

hoşgeldin arya33. tebrik ederim bebeğini sağlıkla büyütün inşallah.

Evet olabilir yada yemekten sonra hemen çıkacaksınız :KK52::KK52:
ancak öyle biz anne babaları da götrdük onun için uzun uzun kaldık evimize kapı süsü aldık :KK3::KK3:

Günaydın hepinizee....benim ilk iftarım kötüydü eve geldim ezana kadar sofrayı falan hazırladım,sonra baş ağrsı tutu,iftardan sonra fenalaştım,çay bile içemeden ,kaltım yattım,sahurda aşkım uyandırdı beni...bakalım bu akşam nasıl olcak

X