Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

bende ramazanda kimseyi davet etmeyi düşünmüyorum. Pazar günü eşimin yengesi aradı çok özledik sizi hiç görüşemiyoruz aklınca kendini davet ettircek. Ben de eşimi dürttüm bayramda ziyaretinize gelicez az kaldı zaten dedirttim:) zaten kadını hiç sevmiyorum bir de onun için bu sıcakta mutfağa girip hazırlık yapamam!!!!!!!!!!!!!!!
bizi çağırsınlar iftara. Zaten çalışıyoruz bir de eve gidip hazırlıkla uğraşmak çok yorucu olur.
ayrıca yeni gelin ilk ramazanı evinde değil gezerek geçirir.
benim mutfağım çok sıcak oluyor yemek pişirmek gerçekten zor:)
speedy haftayı kapattın desene:) haftasonu da pratik birşeyler yaparsın.

s&r kek yapmak tatlı almaktan daha iyi. hem ev yapımı daha çok göz doldurur:))

pelinns sen de ev kadını olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsun desene.
ben de geçen gün yaptım limonata ama pek hoşuma gitmedi annemin yaptığı gibi olmadı nedense:KK43:

sssccc canım benim çevremde annem de dahil kimse limonata yapmadı :) o yüzden tek kriterim çocukken erdek'te içtiklerime benzesin yeter :)))) ayy bi de geçen gün asmalı mescitte içtim ona da benzese olur yani :KK70:

kızlaaaar limonata yaptım ben yaaa :)) koccacıkım sevio die süpriz olarak yaptım :)) geçen gün de erik hoşafı yapmıştım..bi de yoğurt mayalarsam ne bilim ben turşu kurarsam reçel neyin yaparsam tam ev hatunu olacam :KK70: hahaha hiç aklıma gelmezdi marketten almak yerine ev yapımı bişiler yapacağım :))

onca işle uğraşıyoruz canım bide bunlara zaman ayıramıyorum yada sevmediğim için sanırım limonata hariç hiç birisini sevmem ne biliyim hazırın tadına alışmışım sanırım :KK37: afiyet olsun size :44:

bende ramazanda kimseyi davet etmeyi düşünmüyorum. Pazar günü eşimin yengesi aradı çok özledik sizi hiç görüşemiyoruz aklınca kendini davet ettircek. Ben de eşimi dürttüm bayramda ziyaretinize gelicez az kaldı zaten dedirttim:) zaten kadını hiç sevmiyorum bir de onun için bu sıcakta mutfağa girip hazırlık yapamam!!!!!!!!!!!!!!!
bizi çağırsınlar iftara. Zaten çalışıyoruz bir de eve gidip hazırlıkla uğraşmak çok yorucu olur.
ayrıca yeni gelin ilk ramazanı evinde değil gezerek geçirir.
benim mutfağım çok sıcak oluyor yemek pişirmek gerçekten zor:)
speedy haftayı kapattın desene:) haftasonu da pratik birşeyler yaparsın.

s&r kek yapmak tatlı almaktan daha iyi. hem ev yapımı daha çok göz doldurur:))

pelinns sen de ev kadını olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsun desene.
ben de geçen gün yaptım limonata ama pek hoşuma gitmedi annemin yaptığı gibi olmadı nedense:KK43:

Vallahi yaa çalışmasam 2 günde 1 tüm ailemi çağırıırım ama çalışınca kimse kusura bakmasın uğraşamam :KK9:
ben bu haftayı güzel kapattım eşim zaten artık sevmiyor öyle 3*4 çeşit yemek yemeyi dün mesela menümüzde çorba,çok az zeytinyağlı bamya vardı bide fırında mantar yaptım :KK34:
artık böyle 2 çeşit yiycez karar verdik azcık olacak iftarda doldurmuycaz midemizi :KK70::KK70:

kış için hazırlık yapmayı düşünüyomusunuz kızlar turşu vs :) hani böyle pratik tarifleriniz falan varsa açığız yeni geliniz :))
ben özellikle domates yapıp kavanozla koymayı düşünüyorum ama ağustos sonu gibi çok iyi oluyo kışın kırmızı domateslerle yemek yapmak :)

kış için hazırlık yapmayı düşünüyomusunuz kızlar turşu vs :) hani böyle pratik tarifleriniz falan varsa açığız yeni geliniz :))
ben özellikle domates yapıp kavanozla koymayı düşünüyorum ama ağustos sonu gibi çok iyi oluyo kışın kırmızı domateslerle yemek yapmak :)

turşu falan yapmam ama kış için yazın olan sebzelerden aldım koydum.daha öncede söylemiştim. doldurdum buzluğa domatesi de 1 kerelik poşetlere koyuyorum :KK31: pratik oluyor donduğu için kavanozda çözülmesini beklemek zorunda kalmmıyorum

* bamya
* barbunya
* domates
* mısır

turşu falan yapmam ama kış için yazın olan sebzelerden aldım koydum.daha öncede söylemiştim. doldurdum buzluğa domatesi de 1 kerelik poşetlere koyuyorum :KK31: pratik oluyor donduğu için kavanozda çözülmesini beklemek zorunda kalmmıyorum

* bamya
* barbunya
* domates
* mısır

eline sağlık :) ama ben domatesi menemenlik gibi yapıyorum kavanozla alt tarafta duruyo yani dondurucuda değil hazır doğranmış oluyo cnm
ben de buzluğa taze fasülye, bezelye koydum bi de kaynanam sağolsun dolma sarmış bi sürü onlar var arada börek sarıp koyuyorum bişeler yapıyorum işte :)

eline sağlık :) ama ben domatesi menemenlik gibi yapıyorum kavanozla alt tarafta duruyo yani dondurucuda değil hazır doğranmış oluyo cnm
ben de buzluğa taze fasülye, bezelye koydum bi de kaynanam sağolsun dolma sarmış bi sürü onlar var arada börek sarıp koyuyorum bişeler yapıyorum işte :)

ANLADIM canım. ben buzluktan bahsettim. aklına gelebilecek herşeyi koyabilirsin canım. sevdiklerinden özellikle :KK45:

akşama yengem iftara davet etti ama yemeğimiz var yarına erteledim.

speedy pişirirken çok çeşit yapıyorum ama yerken 2 çeşit yiyoruz, hem mideyi yormamak hem de diğer günlere yemek bırakmak lazım.
peşepeşe günlerde aynı yemeği yemeyi ikimizde sevmiyoruz bir gün fasülye varsa diğer gün başka zeytinyağlıyı çıkartıyorum sofraya.

benim buzluğum şimdiden doldu neredeyse ama daha koyamam gereken çok şey var.
bezelye
barbunya
domates bunları kış için koydum.

soğan
börek
milföy
köfte (anne yapımı:)) günlük yemek yaparken kolaylık olsun diye.

ama daha kış için biber, patlıcan, domates ve fasulye koyacağım.

Eşim yemek ayırt etmiyor ama . bende yemem asla 2. gün aynı yemeğ.
çok yapınca da kalınca kötü oluyor. az yapıyorum sık yapmış oluyorum. :KK34: haftasonuna ne yapıcam diye şimdiden düşünüyorum :KK52:
belki böyle kısır,börek falan yaparım. :KK1::KK1: şimdi oruçluyum ya cannım bi sürü şey istiyor.

Eşim yemek ayırt etmiyor ama . bende yemem asla 2. gün aynı yemeğ.
çok yapınca da kalınca kötü oluyor. az yapıyorum sık yapmış oluyorum. :KK34: haftasonuna ne yapıcam diye şimdiden düşünüyorum :KK52:
belki böyle kısır,börek falan yaparım. :KK1::KK1: şimdi oruçluyum ya cannım bi sürü şey istiyor.

biz haftalık yapıyoruz genelde. her gün yemek pişiremem. anca salata cacık gibi basit şeyler. birkaç gün ara verip aynı yemeği yiyoruz ama üst üste ikimizde yemeyiz.
walla açken insan herşeyi istiyor.
şimdiden haftasonunu düşünme daha çok var o an karar verirsin.

biz haftalık yapıyoruz genelde. her gün yemek pişiremem. anca salata cacık gibi basit şeyler. birkaç gün ara verip aynı yemeği yiyoruz ama üst üste ikimizde yemeyiz.
walla açken insan herşeyi istiyor.
şimdiden haftasonunu düşünme daha çok var o an karar verirsin.

anladım siz dönüşümlü yemek yiyorsunuz.
3 gün hemen geçer şimdi evde de yokuz zaten :KK9:

ewet dönüşümlü yiyoruz canım. hazır yemek olunca pratik oluyor bu şekilde.
geçsin geçsin hemen cumartesi olsun.
bu hafta evin bütün camları açık hep onun için her yer toz içinde. dün şarjlı ile süpürdüm biraz ama cumartesiye çok işim var çoook. arkadaşlarımızı iftara çağırmayı düşünüyoruz bir de o gün.

Selam arkadaşlar , bende evleneli 43 gün oldu :)
Bizde yemek işini pazar 2 çeşit ana yemek yaparak hallediyoruz, hafta içi 2 çeşitin yanına salata makarna pilav vb. yardımcı yemekler ile tamamlıyoruz, cuma günleri randevu günümüz dışarıda yemek yiyoruz :)

Ama ramazan dolayısı ile ve evimizde daha kimseyi ağırlamadığımız için çok yoğun olacağa benziyoruz.
Her hafta cumartesi akşamına misafir programımız var ...

Çalışırken ancak cumartesileri yemek için birilerini davet edebilirim...hatta guruplama bile yaptım erkek tarafı (görümcem, eltim ve kayınvalidem) bir kerede benim ailem (babamlar, babanemler, amcamlar) bir kerede davet edilecek...
yakın arkadaşlarımızdan oluşan 6 kişilik kadroda bir kerede ...
Bol yemek çok misafir ve 3 cumartesi ile bu işi bitiririz diye düşünüyorum...

tatlılar dışarıdan :)

Bizde yemek işini pazar 2 çeşit ana yemek yaparak hallediyoruz, hafta içi 2 çeşitin yanına salata makarna pilav vb. yardımcı yemekler ile tamamlıyoruz, cuma günleri randevu günümüz dışarıda yemek yiyoruz :)

Ama ramazan dolayısı ile ve evimizde daha kimseyi ağırlamadığımız için çok yoğun olacağa benziyoruz.

Çalışırken ancak cumartesileri yemek için birilerini davet edebilirim...hatta guruplama bile yaptım erkek tarafı (görümcem, eltim ve kayınvalidem) bir kerede benim ailem (babamlar, babanemler, amcamlar) bir kerede davet edilecek...

Hoşgeldin canım mutluluklar :KK69::KK69: nasılsın :KK34::KK34:
Yemeğe çağırdın mı yapılıyor merak etme bide ben niyetlensem hiç fena olmayacak heee
bu gün annemdeyiz haftasonu annemlerle birlikte kayınvalidem çağırdı sanırım 2 aileyi çağırmak bana da şart oldu.
ama şöyle sona bırakıyım da :KK52::KK52::KK52::KK52:

Günaydın bu arada herkese :KK53:

speedy 2 tarafı aynı gün çağırırsın sen de:)

bayram için küçük bir tatil planımız var. istanbula yakın, güzel, çok pahalı olmayan tavsiye edebileceğiniz yerler var mı

Canım hoşgeldin aramızzaaa allah çok mutlu etsin yuvanı,,ptır pıtır koşuşan hayırlı evlatların olsun ileride
Hoşgeldin canım mutluluklar :KK69::KK69: nasılsın :KK34::KK34:
Yemeğe çağırdın mı yapılıyor merak etme bide ben niyetlensem hiç fena olmayacak heee
bu gün annemdeyiz haftasonu annemlerle birlikte kayınvalidem çağırdı sanırım 2 aileyi çağırmak bana da şart oldu.
ama şöyle sona bırakıyım da :KK52::KK52::KK52::KK52:

Günaydın bu arada herkese :KK53:
Günaydınnn speedy...ben misafirin formülünü buldum regl olduğum dönem çağırıcam,yani haftaya falan:=)
günaydın kızlar

günaydınnn tatlımmm

Ben de evleneli 18 gün oldu. Koşturmaca bitmedi. evimizin hala ufak eksiklikleri var. Hergün alışverişteyim. Yine de tamamlanmıyor.Ne zormuş bir ev kurmak.:KK6:

X