Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

teşekkür ederim canımmmm :)))))
çok hızlı gelin olmuşun maşallahhhh merak ettim vallahiii :))) bu arada inşallah bir an evvel kavuşursunuz canım:)

hevin bu ne hız böyle. iyi yetiştirmişsiniz herşeyi. bir an önce eşine kavuşursun inşallah.

çok iyi canım herşeyin hızlı ama iyi olmuş.
inşallah hemen çıkar da gelirsin eşinin yanına :KK70: :KK69:

sağolun kızlar :KK69: :KK70:
hızlı dediğime bakmayın, biz herşeyi telefonda ayarladık,
daha doğrusu ben internetten bakıp eşime talimatlar verdim oda sağolsun herşeyi yaptı,
davetiyeden düğün salonuna kadar vs.
bir tek gelinlik ve nikah işlemleri son ana kaldı, gelinliğim düğünümden 3 gün önce bitti :KK9: ama şükürler olsun hiç bir sorun çıkmadı,
en çok korktuğum oydu oda harika oldu ama :nazar:

ceylin bu mesajı bana yazdın değil mii? eğer öyleyse bende memnun oldum:KK66: ama bana yazmadıysan ben genede senle tanıştığıma memnun oldum:KK3:
evet tatlım sana yazdım..bende memnunummm:)))
aaaay bitti sonunda işlerim fenalık geldi valla.
pelinns nerelerdesin ya özledim seni.
eşin için çok sevindim inşallah sizin için çok iyi olur.
eşin evdeyken işe gitmek gerçekten kötü bir durum dimi.

kızlar eşim yemekte yapmış evin halini düşünemiyorum bile. kimbilir eve gidince neyle karşılaşacağım:KK52:

ceylinn brezilya fönü bende istiyorum ama kuaförüm 3 gün hiç yıkamayacaksın, toplamayacaksın diyince ben de kışa doğru o zaman dedim. bir de nette ilk yaptırdığında tutmuyor 3 ay falan peşpeşe tazelemen gerek diyorlar doğru mu
canım ben düğünden bir ay önce yaptırmıştımm,havuzla denize girince bozuldu bugün ikinciyi yaptırdım kampanyadan aldım,evet 3 gün yıkayamayacağım maalesef ama ramazan gelmeden yaotırayım dedim ,oruçlu oruçlu uğraşmak istemiyorum saçımla

üffffffffffff kızlarrrr moralim bozuldu,,benimki kahvaltıdan sonra çarşıya gitti,benim evdeki işlerimide biliyor akşama sahura kalkıcaz bende akşam evde rahat rahat işlerimi yapmak istiyorum,brezilya fönü çektirmiştim akşam onu yıkayıp ilacını falan sürüp kendimle ilgilenecektim,malum yarın ramazan ,ayaklarımı uzatıp keyif yapıcaktım..sonra sahur için hazırlık yapıcaktım. arkadaşıyla çarşıda bi işi vardı ,konuşmuşlar ,bide plan yapmışlar arkadaşının karısı akşam bize gelcekmiş,onlar dışarda olcaklarmış bizde evde kızla beraber olcakmışız sonra onlarda gelcekmiş,,,bende sinirlendim "neden benim adıma karar veriosun diye,böyle şeyler önce eşe bi sorulur sonra plan yapılır.ben müsait değilim" dedim,,trip yaptı,sonra ben kızı arayıp" müsait olmadığımı söledim,ama bunu yaparken çok rahatsız oldum neden bunu bana yaşatıoki...gelcek şimdi eve surat yapcak bende yapıcam,amannnnnnnn gitti güzel pazar günümmm,hevesim kırıldıııı

Son düzenleme:
amannnnnnnnnnnn kendimi rahatlatamıroum ya,evden çıkarken ne iyiydik gelicek şimdi,tartışıcaz muhtemelen,yada ikimzde surat yapıcazzz

ceylin inşallah tartışmamışsınızdır canım, ama gerçekten eşinin davranışı hoş değil,
ben olsaydım herhalde aynısını yapardım. Müsait durum vardır, müsait olmadığın durum vardır.
Bunu gözardı etmeleri gerek, öğrenecekler daha kocişlerimiz :KK9:

günaydın kızlar topice uğramyalı 3 gün falan oldu sanırım bu 3 gün içinde dünya kadar misafir ağırladım ve yorgunluktan öldüm nerdeyse hasta olacaktım.cumartesi günü 1.8 kişilikmisafir gurubum öğlen geldi tam onlar kalktı etrafı toplamaya başladım başka bir misafir gurubu daha geldi toplamda 25 kişi falan ağırladım cumartesi günü Allahtan yaptıklarım bol bol yetti herkese bide onun stresini yaşamadım yani.paza gününe geliyim butun gün evi temizlemekle uğraştım ardından ramazan için çarşıya çıktık bu sıcakta eve geldik çay içiyoruz tam tlf çaldı eşimin arkadaşıyla karısı bize eleceklermiş hoopp tekrar kalktım toplandım sahur için börek falan yapacakktım onşarı falan hep kaldırdım çay ikramlık falan hazırladım onlar geldi saat 22:30 a kadar oturdular sonra ütü yaptıım etrafı az buçuk topladım yattım uyumak için sıcaktan sahura kadar uyuyamadım ayy ne çok şey yaşamışım 3 günde :KK1::KK1::KK1::KK1:neyse bitti çok şükür .

HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR UMARIM HAKKIYLA YAŞAMAK NASİP OLUR RAMAZANI...

günayydınnn kızlar mutlu huzurlu ve çabuk geçen bir hafta olsun zira acayip uykum var.
sahura kadar uyuyamadım sonra da uyuduğumdan birşey anlamadım:KK43:((((((((
dün akşam reglim de başladı zaten:KK43:
Rabbim oruç tutan herkese yardım etsin sabrını versin inşallaj. Hayırlı ramazanlar hepimize...

günayydınnn kızlar
Rabbim oruç tutan herkese yardım etsin sabrını versin inşallah. Hayırlı ramazanlar hepimize...
benden de günaydın kızlar.... zor ve sıcak bir ramazan ayı geldi çattı.. allah hepimizin yardımcısı olsun.. :KK76: dün gece sahura kalktım, sofra hazırla ye yat derken uyku zaten bu sıcakta yoktu şimdi iyice uykusuz kaldım..

günaydın kızlar topice uğramyalı 3 gün falan oldu sanırım bu 3 gün içinde dünya kadar misafir ağırladım ve yorgunluktan öldüm nerdeyse hasta olacaktım.cumartesi günü 1.8 kişilikmisafir gurubum öğlen geldi tam onlar kalktı etrafı toplamaya başladım başka bir misafir gurubu daha geldi toplamda 25 kişi falan ağırladım cumartesi günü Allahtan yaptıklarım bol bol yetti herkese bide onun stresini yaşamadım yani.paza gününe geliyim butun gün evi temizlemekle uğraştım ardından ramazan için çarşıya çıktık bu sıcakta eve geldik çay içiyoruz tam tlf çaldı eşimin arkadaşıyla karısı bize eleceklermiş hoopp tekrar kalktım toplandım sahur için börek falan yapacakktım onşarı falan hep kaldırdım çay ikramlık falan hazırladım onlar geldi saat 22:30 a kadar oturdular sonra ütü yaptıım etrafı az buçuk topladım yattım uyumak için sıcaktan sahura kadar uyuyamadım ayy ne çok şey yaşamışım 3 günde :KK1::KK1::KK1::KK1:neyse bitti çok şükür .

HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR UMARIM HAKKIYLA YAŞAMAK NASİP OLUR RAMAZANI...

tatlım o kadar misafir bana gelse ben muhtemelen ağlardım.. dolayısıyla tebrik ediyorum seni :KK9:

gelinciklerim günaydın hepinize ve hepinizin temennisinde olduğu gibi hayırlı ramazanlar,dün gece 1 de uyuduk 3 te kalktık 5,5 ta yattık ,,sonra işe geç kaldık 8:30 da başlıo mesai ,biz 8:30 ta uayandık,gözümü açtığımda oturma odasındaydım:))sıcaktan orda uyuyakalmışım:26:

canım aynen benim durumda bu işte.. 1 de yattık.. 2.45 ti kalktık.. 4 gibi tekrar yat.. mesai 8 de.. biz 9 da yataktan sürünerek çıktık.. işe geldiğimde 10 u geçiyordu saat..

X