Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

canım aynen benim durumda bu işte.. 1 de yattık.. 2.45 ti kalktık.. 4 gibi tekrar yat.. mesai 8 de.. biz 9 da yataktan sürünerek çıktık.. işe geldiğimde 10 u geçiyordu saat..

alışana kadar biraz zor olacak..ne yemek var bakalım akşama? benim bamyam var bulgur da yapıcam ,yeter zaten çok yenmio..bide cacık yaparım ,bide tatlı bakayım hafif bişeylerrr

alışana kadar biraz zor olacak..ne yemek var bakalım akşama? benim bamyam var bulgur da yapıcam ,yeter zaten çok yenmio..bide cacık yaparım ,bide tatlı bakayım hafif bişeylerrr

alışıcaz canım mutlaka ilk ramazan ayımız :78: akşama çok şükür yemeğim var ve markete gitmemiz lazım alışveriş yapıcaz
haftasonu misafirim vardı bugünde yeriz yemekleri

* zeytinyağlı bamya
* Bezelye
* Makarna
* yaprak sarma
* patlıcan salatası

bide yanına tatlı yaparım hatta güllaç olabilir

kızlar hepinize gunaydın

bugun bılezıklerımı bozdurup 2009 model megan aldım 5 mılyarda borclandım evı 30 yasından once tokı vermedıgı için yaşın dolmasını beklıycem kızlar ıyı mı yaptım kotu mu yaptım bılemedım

bende istiyorum bu yemeklerden

ayy bızımde bugun markete gıtmemız lazım sonra kendımı zorla anneme mısafır ettırmem lazım arıyorum acmıyor kadın bıktı mı ne benden

bende istiyorum bu yemeklerden

ayy bızımde bugun markete gıtmemız lazım sonra kendımı zorla anneme mısafır ettırmem lazım arıyorum acmıyor kadın bıktı mı ne benden

gel canım buyur beraberce yiyelim....
bizimde evde malesef hiç bişey yok mecburi bi gidiş olacak inşallah akşama kadar orçtan pestiim çıkmaz sen çalışıyor musun canım ?

nasıl yani canım neden ani bi karar ile böyle bişey yaptın anlamadım

ya canım bizim pejomuz vardı 2003 model 2 seneye kadar modelı ıyıce dusucektı satılamıycaktı yanı onu 13,500 verdım ustunede düğünde 14 bılezıgım olmuştu 10 bileziğimi verdim 26,700 e megan aldım ani bir karar degılde aslında dusundugum bır seydı hep sadece bılezıklerımın gıtmesıne uzuldum bıraz bu sattıgımız araba turbo dizel oldugu ıcın ben kullanamadım kullanabılıcegımden aldım bilmiyorum ya kafam karıstı şimdi

eşin ne diyor bu duruma ev falan mı almak istiyorsunuz keşke yeni araba almak yerine direk ev taksidine girseydiniz toki falan demişsin neden yaş 30 :44:

eşin ne diyor bu duruma ev falan mı almak istiyorsunuz keşke yeni araba almak yerine direk ev taksidine girseydiniz toki falan demişsin neden yaş 30 :44:

eşim bir şey demıyor sevındı o mutlu ıyı ama işte ben bıraz oyunbozanlık yaptım sanırım suan

tokı yaş sınırı koymus canım 30 diyor lar şartlarda zaten ev için daha erken bence yaaa ne bılıyım karısık duygular yasadım bır an :18:

anladım canım. ama keşke ev işini geçe bırakmasaydınız yani bebek falan olunca daha zor gibi eşin girseydi tokiye oda mı 30'un altında

demekki bizde bir anormallik yok bugün hepimiz işe geç kalmışız.
gece tam uyku moduna geçtik davulcunun sesine uyandık kalktık eşime sofrayı hazırladım. ben regli oldum dün gece niyetli değilim yiyip yattık 4 e geliyordu. zaten 5i geçiyordu uyuduk. sabah 7,30da saat çaldı erteleyeyim derken kapatmışım. sokaktaki sese bir uyandım 8:40 ve benim bugün erken gelmem gerekiyordu yataktan nasıl attım kendimi bilmiyorum.

bizimde yemek var Allahtan.
mercimek çorbası
zeytinyağlı fasülye
biber dolma
pilav
bir de eve gidince köfte yapmış annem onları kızartacağım.
ramazanda güllaç ve pide her gün olsun hayır demem. işyerimin burdaki pastane süper yapıyor 2 dilim alcam eve giderken.

yasemin araban hayırlı olsun canım. iyi günlerde kazasız belasız kullanın inşallah. ama altının bu kadar çıktığı günlerde biraz daha bekleseydin keşke. yıl sonuna kadar gramı 100 tl olacak diyor ekonomi prof.ları.
ben bileziklerim hariç tüm herşeyi bozdurdum sonrada altın tavan yaptı bak yine yaram deşildi. tansiyonum 25 oldu((((((
araba bana göre ölü yatırım. benim eşimde neredeyse 2 yıl dolmadan yeniliyor ama mantıklı gelmiyor.
ev her zaman için daha iyi. keşke elindekini peşinata verip eve girseydin.

iyi dileklerin için teşekkür ederim canım aman olan oldu napıyım ev alamazdım şuan ya sanmıyorum daha dugun borclarım bıtmedı cunku

araba dursun bır kenarda napıyım

kızlar ya ben gerçekten feminist miyim neyim acaba... eşimi çok seviyorum o da beni çok seviyor ama şu ev işleri yok mu nefret ettim hayattan... neden herşey bizden bekleniyor. tamam yardım ediyorlar Allah razı olsun ama onlar bir yapıyorsa biz on yapıyoruz.. bende mi tuhaflık. sırf bunu kafaya taktım 2 saatlik uykuyla geldim işe...
eve git onu yap bunu yap derken 12den 1den önce yatamıyorum ya.. ne dünyadan ne tvden haberim var. oysa haberlerini de kaçırmıyori, internetini de.. adalet mi ya buu...

Allahtan bugün çok sıcak bir hava yok yoksa oruç tutanlara daha zor olurdu.
ben de cumadan itibaren tutacağım inşallah ama sonradan adapte olmakta sorun yaşamam inşallah?
speedy sen 18.30da çıkmıyomuydun hep. yoksa ramazan nedeniyle erken mi çıkacaksın. bizde bu yıl öyle bir uygulama yok iftar geç diye çıkış saatini öne çekmediler

Evet 1 saat erken çıkıyoruz canım Allahtan iyi olacak.
bende sırf adetimi buna göre ayarladım ilaç falan kullandım napıyım tutmak istiyorum. başında başlamazsam eğer malesef tutamıyorum
sonuna da artık bişeyler yapıcaz kadir gecesi de tutmak istiyorum

ya bu sıcaklarda açlık değilde susuzluk insanı mahvediyor ya sabahtan beri bi dünya iş yaptım susuzluktan ölücem ya ayyy 1 barak su içsemde 2 gün aç kalsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…