Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

kızlar halınıze dua edın valla eşleriniz dasece cumartesı siz işe gelırken evde yatıyor oluyor ya ben napıyım 4 gün yatıyor 3 gun işe gidiyor sabahları hıc yanından kalkmak ıstemıyorum ama mecburen

kızlar bılıyosunuz eşimin aılesı yemege gelıcek

dün iş cıkısı gıttım evı topladım kardesımle temızledım

menu olarak ta bunları hazırladım

süzme mercimek corbası

zeytınyaglı biber patlıcan kabak dolması

etli kuru fasülye

pilav

cacık , salata , karpuz

fırında sütlaç çorbayı yapıp tadına baktıktan sonra sogutup dudukluyu attım dolaba bıberlerıde doldurdum pişirdim zeytın yaglı oldugu ıcın soguk yesınler dıye dolaba koydum cacık yapıp yoğurt kabında onuda dolaba koydum salatayı hazırladım ayrı bır sosluga sosunuda hazırladım fasulyelerım suda sadece pilavım ve fasulyem kaldı sütlaçlarda pişti acaba yanına daha ne yapsam kırmızı biber közleyıp sirkelı soganlı salatamı yapsam

farklı bir doğum günü olmuş diyebiliriz o zaman yemek açısından.
walla bende evlendiğimden beri 2 kere manikürü şirkette yaptım:) öğlen yemek aralarında. bir de bizim arşiv var ıssız bir katta sadece muhasebe girebiliyor yakında pedikür de yapabilirim:)

yasemin senin eşin polis mi yoksa.
bugünün hamarat gelini de sensin. iyi çalışmışsın akşam.
menü yeterli aslında ama istiyorsan biberide yap ya da amerikan salatası.

evet canım
ne bılıyım biberi de yapsam kendime yaparım canım cok ıstıyor :/

evet ilk ve farklı oldu :))))valla bizimde arşiv var ama çok sıcak orası bende 1 kere manikür yaptım evde vaktim olmuodu napiymmm ama artık öncelik sıralaması yaptım önce kendim,çamaşılar yıkanması ütülenmesi en son temizlik :) daha önce kendimi sona bırakıyordum bırakmıcam :)))

dün de eşim diyor evi toplayalım yarın çok dağılmışşş yapma yapma diodu baktı bugün giyecek beyaz tişört bulamadı aşkım ben yaparım dedi tişörtleri en azından :)

kesinlikle öncelik kendimiz olmalıyız ama bunu malesef hayata geçiremiyoruz.
hayat müşterek bizim kadar eşlerimizde yapmalı ev işlerini. biz de çalışıyoruz. ben hep diyorum bu kapıdan birlikte çıkıp birlikte giriyoruz, vaktide birlikte geçirmemizi istiyorsan bana yardım etmen gerek:)))))
bugün eşim evde ya biraz temizlik yapmış. ev ne halde çok merak ediyorum:)

Kizlaar ben geldim :)) inanilmaz guzel seyler oluo bu aralar.. Esime on numara bi is teklifi geldi 8inde baslicak:)))) bu aksam simfiki sirketi veda yemegi verio oraya gitcez :)

Bu arada dun annemleri ve nikah sahidim olan dayimlari agirladim super gecti :))))

ohooo is konusunda en fenaniz benim vardiyali calisiorum..mesela bu haftasonu askim evde ama ben calisio olcam yani beterin beteri var kizlar halinize uzulmeyin o kadar :))

Magrenta gecti ama dogum gunun kutlu olsun sevdiklerinle nice seneleree :))

Yasemincim sen de saglikla al bebegini kucagina insallah :))

Bu arada bilgisayarim annemlerde onlarinki bozulmus da.. Ben deee koccacikin dogumgunu hediyem olarak aldigi supersonik telefondan takip ediom sizleri :))

cook opuom herkesiiii :)))

inşallah evi dağıtmadan temizlemiştir hehehe :)))) beraber yapıcaz herşeyi yoksa onlar bi yerde biz bi yerde :)))))

teşekkür ederim pelincim bende tebrik ederim inşallah hakkınızda hayırlısı olur darısı başımıza eşler süper işler bulsun biz çalışmayıp dedikodulara evden devam edelim :))))

burda bu mesai konusunda en rahatlardan birisi benim galiba.. ben de eşimde memuruz dolayısıyla 8-5 mesai çalışıyoruz.. sabah birliklte kalkıp kahvaltı yapıyor akşam birlikte eve dönüyoruz.. hafta sonları birlikte yatak keyfi yapıyoruz.. Nazar halime şükretmeye başladım..

walla speedycim iş yeri cehennem olsa saat 5 e kadar.. bitecek eve gideceğim veee kocuşumun kucağına atlayacağım.. bu yüzden iş te güzel...
evet hadi akşam olsun benim 1 saatim kaldı neysekiiiiii
şu durumda olmaz 1/2 saate düzelirim inanılmaz sıkıştım işlerden çünkü patlamak üzereyim..
canım ya dayan ,neyseki klimalıyerlerde çalışıyoruz,ve tatili düşün mutlu ıol ve bugün cumaa...benimde seninkinin tersine işim yok bugün..zaten fönden geldim.brezilya fönü için istanbula gittim,canım çıktı,11 de gittimşimdi işe geri döndüğm...ilk yapıldığında çok çirkin oluo 3 gün böle dolaşıcam şimdiiiii

bendeeeee

bu arada sen benim adaşımsın canım memnun oldum:))

magrenta doğum günün kutlu olsun biliyorum geç oldu ama ben bilmiyodum ki :26: nice mutlu mesut senelere...

işte saat 17.00...... mesai bitti.. akşam oldu... şimdi gideyim kocişime kavuşayım bi an önce... herkese iyihafta sonları.. öpüyorum sizi

aaaay bitti sonunda işlerim fenalık geldi valla.
pelinns nerelerdesin ya özledim seni.
eşin için çok sevindim inşallah sizin için çok iyi olur.
eşin evdeyken işe gitmek gerçekten kötü bir durum dimi.

kızlar eşim yemekte yapmış evin halini düşünemiyorum bile. kimbilir eve gidince neyle karşılaşacağım

ceylinn brezilya fönü bende istiyorum ama kuaförüm 3 gün hiç yıkamayacaksın, toplamayacaksın diyince ben de kışa doğru o zaman dedim. bir de nette ilk yaptırdığında tutmuyor 3 ay falan peşpeşe tazelemen gerek diyorlar doğru mu

selam kızlarrrr
ben geldimmm ne zamandır giremiyordum özlemişim:) bir sürüde yeni kişi görüyorum hoşgelmişler:)

cmt çalışmamak çok güsel bişi olsa gerek
keşke bende şimdi mesaim bitiyo diyebilseydim kıskandım valla
ama biz cmt günleride çalışıyorus kahretsin:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…