- 9 Şubat 2011
- 1.786
- 43
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #1.161
farklı bir doğum günü olmuş diyebiliriz o zaman yemek açısından.
walla bende evlendiğimden beri 2 kere manikürü şirkette yaptım:) öğlen yemek aralarında. bir de bizim arşiv var ıssız bir katta sadece muhasebe girebiliyor yakında pedikür de yapabilirim:)
yasemin senin eşin polis mi yoksa.
bugünün hamarat gelini de sensin. iyi çalışmışsın akşam.
menü yeterli aslında ama istiyorsan biberide yap ya da amerikan salatası.
farklı bir doğum günü olmuş diyebiliriz o zaman yemek açısından.
walla bende evlendiğimden beri 2 kere manikürü şirkette yaptım:) öğlen yemek aralarında. bir de bizim arşiv var ıssız bir katta sadece muhasebe girebiliyor yakında pedikür de yapabilirim:)
yasemin senin eşin polis mi yoksa.
bugünün hamarat gelini de sensin. iyi çalışmışsın akşam.
menü yeterli aslında ama istiyorsan biberide yap ya da amerikan salatası.
inşallah evi dağıtmadan temizlemiştir hehehe :)))) beraber yapıcaz herşeyi yoksa onlar bi yerde biz bi yerde :)))))kesinlikle öncelik kendimiz olmalıyız ama bunu malesef hayata geçiremiyoruz.
hayat müşterek bizim kadar eşlerimizde yapmalı ev işlerini. biz de çalışıyoruz. ben hep diyorum bu kapıdan birlikte çıkıp birlikte giriyoruz, vaktide birlikte geçirmemizi istiyorsan bana yardım etmen gerek:)))))
bugün eşim evde ya biraz temizlik yapmış. ev ne halde çok merak ediyorum:)
Kizlaar ben geldim :)) inanilmaz guzel seyler oluo bu aralar.. Esime on numara bi is teklifi geldi 8inde baslicak:)))) bu aksam simfiki sirketi veda yemegi verio oraya gitcez :)
Bu arada dun annemleri ve nikah sahidim olan dayimlari agirladim super gecti :))))
ohooo is konusunda en fenaniz benim vardiyali calisiorum..mesela bu haftasonu askim evde ama ben calisio olcam yani beterin beteri var kizlar halinize uzulmeyin o kadar :))
Magrenta gecti ama dogum gunun kutlu olsun sevdiklerinle nice seneleree :))
Yasemincim sen de saglikla al bebegini kucagina insallah :))
Bu arada bilgisayarim annemlerde onlarinki bozulmus da.. Ben deee koccacikin dogumgunu hediyem olarak aldigi supersonik telefondan takip ediom sizleri :))
cook opuom herkesiiii :)))
evet hadi akşam olsun benim 1 saatim kaldı neysekiiiiiiwalla speedycim iş yeri cehennem olsa saat 5 e kadar.. bitecek eve gideceğim veee kocuşumun kucağına atlayacağım..bu yüzden iş te güzel...
canım ya dayan ,neyseki klimalıyerlerde çalışıyoruz,ve tatili düşün mutlu ıol ve bugün cumaa...benimde seninkinin tersine işim yok bugün..zaten fönden geldim.brezilya fönü için istanbula gittim,canım çıktı,11 de gittimşimdi işe geri döndüğm...ilk yapıldığında çok çirkin oluo 3 gün böle dolaşıcam şimdiiiiişu durumda olmaz 1/2 saate düzelirim inanılmaz sıkıştım işlerden çünkü patlamak üzereyim..
Kizlaar ben geldim :)) inanilmaz guzel seyler oluo bu aralar.. Esime on numara bi is teklifi geldi 8inde baslicak:)))) bu aksam simfiki sirketi veda yemegi verio oraya gitcez :)
Bu arada dun annemleri ve nikah sahidim olan dayimlari agirladim super gecti :))))
eşin ve senin adına çok sevi,ndim tatlımm..ilk misafirlikler çok keyfili oluo..hep senin için ii şeyler sölesin istiosun:)))
ohooo is konusunda en fenaniz benim vardiyali calisiorum..mesela bu haftasonu askim evde ama ben calisio olcam yani beterin beteri var kizlar halinize uzulmeyin o kadar :))
hakikaten çok kötü,ama olumsuz düşünmeyelim,,,herşey çok güzel:)))
Magrenta gecti ama dogum gunun kutlu olsun sevdiklerinle nice seneleree :))
katılıyorummm:))
Yasemincim sen de saglikla al bebegini kucagina insallah :))
bunada sonsuz olarak katılıyorum,,yasemin ilk annemiz çok güzel:)))
Bu arada bilgisayarim annemlerde onlarinki bozulmus da.. Ben deee koccacikin dogumgunu hediyem olarak aldigi supersonik telefondan takip ediom sizleri :))
vayy artisttt güle güle güle kullannn
cook opuom herkesiiii :)))
burda bu mesai konusunda en rahatlardan birisi benim galiba.. ben de eşimde memuruz dolayısıyla 8-5 mesai çalışıyoruz.. sabah birliklte kalkıp kahvaltı yapıyor akşam birlikte eve dönüyoruz.. hafta sonları birlikte yatak keyfi yapıyoruz.. Nazar halime şükretmeye başladım..
bu arada sen benim adaşımsın canım memnun oldum:))
magrenta doğum günün kutlu olsunbiliyorum geç oldu ama ben bilmiyodum ki :26: nice mutlu mesut senelere...