- 11 Ekim 2010
- 229
- 0
- 39
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #1.221
kızlarrrrrrr:) günaydın.
nasılsıız bakalım bugün. ilk iftar nasıl geçti.
bugün Rabbim hayırlara çıkarsın acayip enerjik ve iyiyim.
uykumu da aldım:)
kızlar gunaydın hepınıze
feshaneye gıtmıs gezgıne bak sen
kızlar dun ilk ramazanımı anlatıyorum ilk kavgamızı yaptık annemın yanında neymıs orucluyken dısarı cıkarmıycakmısım onu bıgunde evınde yemek ıstıyomus annemlere gıtmekten zırt pırt utanıyomus yaaa adam anlasana mıdem bulanıyor yapamıyorum yeme o zaman dedım gıttı yattım sonra eve gıttık benım tansıyon 8 - 4 olmus hastaneye gıttık gecenın körunde cok rahatsızlandım doktordaydım kızlar doktor kan testı idrar testı yaptı suyu cok az ıctıgımı bıraz daha boyle gıderse böbreklerımı kum ve taş kaplıycagını soyledı ayrıca demır eksıklıgımde varmıs mıde bulantıların bunlarada baglı olabılır dedı
ewet sıcaklarda pek yemek yenmiyor zeytinyağlılar soğuk meyve falan iyi oluyor.
feshane nasıldı eğlenceler varmı. ben de eşime gidelim dedim ama ilk gün evde kalınır dışarı çıkılmaz dedi. kendince bahane üretti yani:)
pratik yemekler yapmak en iyisi, bizimde bugünlük yemek var, yarın da annem çağırır muhtemelen:)
.
Merhaba bayanlar...
Ben 15.mayıs 2011 de evlendim mersin den bursaya gelin gittim. 15 günlük harika bir balayı geçirdim... şuanda da 3 haftalık hamileyim... zor günler geçiriyorum gurbet çok zor benim için ama işte alışacagım sanırım ailemi özledim...
zaten haftaiçi iftardan sonra gezmeye gidersek eve gelip uyumak ve tekrar sahura kalkmak yorucu olabilir, tüm vücut düzenini bozar. en iyisi haftasonu gelelim biz feshaneye.
o macun yeter zaten feshanede başka birşey istemem:)))))
yeni evlilerin kavgası uzun sürmez zaten sürmesin de. bir öpücük, bir sarılma herşey yoluna giriyor:)
hoşgeldin arya33. tebrik ederim bebeğini sağlıkla büyütün inşallah.
maşallah canım çok hızlı gelişmiş senin içinde herşeysağlıkla büyüt bebeğini..
mersine gelmiştim 2*3 yıl önce ama demekki aşk memleket dinlemiyormuş