- 17 Ocak 2009
- 6.633
- 8
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #1.181
teşekkür ederim canımmmm :)))))
çok hızlı gelin olmuşun maşallahhhh merak ettim vallahiii :))) bu arada inşallah bir an evvel kavuşursunuz canım:)
hevin bu ne hız böyle. iyi yetiştirmişsiniz herşeyi. bir an önce eşine kavuşursun inşallah.
çok iyi canım herşeyin hızlı ama iyi olmuş.
inşallah hemen çıkar da gelirsin eşinin yanına
evet tatlım sana yazdım..bende memnunummm:)))ceylin bu mesajı bana yazdın değil mii? eğer öyleyse bende memnun oldumama bana yazmadıysan ben genede senle tanıştığıma memnun oldum
canım ben düğünden bir ay önce yaptırmıştımm,havuzla denize girince bozuldu bugün ikinciyi yaptırdım kampanyadan aldım,evet 3 gün yıkayamayacağım maalesef ama ramazan gelmeden yaotırayım dedim ,oruçlu oruçlu uğraşmak istemiyorum saçımlaaaaay bitti sonunda işlerim fenalık geldi valla.
pelinns nerelerdesin ya özledim seni.
eşin için çok sevindim inşallah sizin için çok iyi olur.
eşin evdeyken işe gitmek gerçekten kötü bir durum dimi.
kızlar eşim yemekte yapmış evin halini düşünemiyorum bile. kimbilir eve gidince neyle karşılaşacağım
ceylinn brezilya fönü bende istiyorum ama kuaförüm 3 gün hiç yıkamayacaksın, toplamayacaksın diyince ben de kışa doğru o zaman dedim. bir de nette ilk yaptırdığında tutmuyor 3 ay falan peşpeşe tazelemen gerek diyorlar doğru mu
selamm kızlar
bende geldim aranıza
23 temmuz geliniyim bende :)
selamm kızlar
bende geldim aranıza
23 temmuz geliniyim bende :)
amannnnnnnnnnnn kendimi rahatlatamıroum ya,evden çıkarken ne iyiydik gelicek şimdi,tartışıcaz muhtemelen,yada ikimzde surat yapıcazzz
hevinim aminn canım benimm günler ne çabuk geçti dimii
benden de günaydın kızlar.... zor ve sıcak bir ramazan ayı geldi çattı.. allah hepimizin yardımcısı olsun..günayydınnn kızlar
Rabbim oruç tutan herkese yardım etsin sabrını versin inşallah. Hayırlı ramazanlar hepimize...
günaydın kızlar topice uğramyalı 3 gün falan oldu sanırım bu 3 gün içinde dünya kadar misafir ağırladım ve yorgunluktan öldüm nerdeyse hasta olacaktım.cumartesi günü 1.8 kişilikmisafir gurubum öğlen geldi tam onlar kalktı etrafı toplamaya başladım başka bir misafir gurubu daha geldi toplamda 25 kişi falan ağırladım cumartesi günü Allahtan yaptıklarım bol bol yetti herkese bide onun stresini yaşamadım yani.paza gününe geliyim butun gün evi temizlemekle uğraştım ardından ramazan için çarşıya çıktık bu sıcakta eve geldik çay içiyoruz tam tlf çaldı eşimin arkadaşıyla karısı bize eleceklermiş hoopp tekrar kalktım toplandım sahur için börek falan yapacakktım onşarı falan hep kaldırdım çay ikramlık falan hazırladım onlar geldi saat 22:30 a kadar oturdular sonra ütü yaptıım etrafı az buçuk topladım yattım uyumak için sıcaktan sahura kadar uyuyamadım ayy ne çok şey yaşamışım 3 gündeneyse bitti çok şükür .
HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR UMARIM HAKKIYLA YAŞAMAK NASİP OLUR RAMAZANI...