- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #11.261
Evlendikten sonra is hayati ev idaresi derken burayi takip edemedim topige baktimda sadece yeni evlendigim zaman yazabilmisim. Simdi baktim da bebis haberi var. Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin canim. Darisi isteyen herkese...
Ehhh bu aralar biraz psikolojim bozuk belki iyi gelir diye dondum araniza :)
6 aydir issizim evde olmaktan bunaldim esime sinir oluyorum kayinvalideme sinir oluyorum maddi sikinti vs. Benim kadar hayata pozitif bakan biri bile depresyona girebiliyomus demekki. Kendimi depresyonun dibinde hissediyorum. Psikolog olmam hic biseyi degistirmiyo. Of bunlari yazarken bile bunaliyorum sizlerinde keyfini kacirmak istemem sabah sabah. Neyse iste kotu bi donemdeyim kafami dagaticak biseyler ariyorum
Sagol canim destegin icin. Buarada hepinizin kandili mubarek olsun.
Evlendikten sonra is hayati ev idaresi derken burayi takip edemedim topige baktimda sadece yeni evlendigim zaman yazabilmisim. Simdi baktim da bebis haberi var. Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin canim. Darisi isteyen herkese...
çookk teşekkür ederim canımm aminn
**
kızlar doktora giittik bugün
bebişimizi gördük minicik çok güzel mutlulukk ya insan bi garip hissediyor kendini
tahlille yaptı herşey normal 2 haftaya yine gidicemm
ÇOK GÜZEL canım artık varlığını tamamen belli etti
güzel güzel büyüsün bebiş sende kendine dikkat et
sağol canım
ağrılarım var zaten bide çok halsizim sabah bulatılarım fena
bu arada 15 güne işten çıkıyorum benn
ya canım evde dinleneceksin demek. iyi yapmışsın
çalışma saatlerin çok zordu zaten
aynen canım 2 ay sonra 11 de çıkacaklar ben bu halimle nasıl dayanıcam
evde dinlenicem artıkk
evet canım. hayırlısı olsun maddi olarak sıkıntı olmazsa doğumdan sonra bakarsın işe keyfine göre
evet canım bakalım artık hAyırlısı olsun herşeyinn
merhabalar kızlar ben düğünden sonra pek yazamadım.nasılsınız?düğünden beri hayatımda güzel değişiklikler oldu,evlendikten sonra eşimle 1yıl ayrı kaldık.benim görevim yüzünden,bu yaz tayinim oldu birlikteyiz artık