- 3 Eylül 2009
- 4.497
- 8
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #11.241
evet canım gelmiyorlar hiç inş.mutludan vardır güzel haberler
nasıl olmuşş cetvelimm
ne kadar güzel şeyler yazıyor minişim hakkında ya
eylül bebeği olacak ve başak burcu
bu cetveli çok beğeniyorum yazılanlar falan çok güzel
evet canım temiz titiz bi bebiş geliyor tahminim
severim başak burçlarını :))
evet ya açıklamaları çok güzell
başak burcunun temizi çok temiz pisi de çok pis oluyor teyzemin kızından biliyorum inanılmaz dağınık daha 10 yaşında teyzemde hiç titiz diye hayal ediyordu inşallah düzelir.
senin minnakta temiz olur inşallah
deme öyle şeylerr
bakalım ya olabilme ihtimalide var
ailede birilerine çekebilir pis konusunda
inş. canımm
aynen canım her çocuk dağınıktır diyip kendimizi avutuyoruz bizde
evet canım aynen ya yapıcak bişey yok
bu arada ne kadar sıcak bi ses tonun var :)
kusura bakma telefonu öyle açtım ya aklıma geliyor gülüyorum kendimee
önemli değil canım. ses tonumla büyüledim seni ondan öyle oldu
evet canım gelmiyorlar hiç inş.mutludan vardır güzel haberler
nasıl olmuşş cetvelimm
ne kadar güzel şeyler yazıyor minişim hakkında ya
evet canım temiz titiz bi bebiş geliyor tahminim
severim başak burçlarını :))
evet ya açıklamaları çok güzell
HOŞGELDİNİZ ARKADAŞLŞAR.
evreka haftasonu yazdın ama biz film izliyorduk saat 4 te gördüm yazmak istemedim. şimdi seni görünce aklıma geldi ertesi gün yazarım demiştim kendi kendime unutmuşum
olsun canım yaa bende cok hastaydım yazdıgın gun doktorlarla uğraşıyordum gecede ateşli halimle yazayım dedim aklıma geldinnapıyonuz ben pek yazmıyorum artık bakınıyorum kimse olmayınca çıkıyorum
geçmiş olsun canım hayırdırişte misin ?
seneye çocuk demişsin hadi hayırlısı olsun canım 2014 yılında bebiş gözüküyor demek belli mi olur belki aynı zamana denk getiririzz
gene aynı canım üşütmüşüm ama bu sefer doktor bademciklerini almamız gerekebilir dedi sık sık tekrarlanması iyi değil dedi. evet denk getirelim topiğimizde hep birlikte olalım
yaşasınnnnnnnnnnn oğluma kardeş geliyorrrrrrrrrrr
sağlıkla huzurla doğsun kuzucuk
gizimmmmm nasıl sevindimmm bilemezsin yaaaaaa ( başak burcu olması dahada çok sevindirdi bende bir başak burcuyum )allahım analı babalı büyütsünnnn eminim dünyalar güzeli bir bebeşimiz olurrrr bende seneye bu zamanlar düşünüyorum allahm bir aksilik çıkartmazsa 1 yaş büyük olacak senin bebiş
hamileyiiimmmm bennn :26:
canım nasıl sevindim bilemessin:) bu konuyla ilgili sıkıntılarını okuyor, takip ediyordum ama bu güzel haberi alınca cevap vermeden çıkmak istemedimm... Allah analı babalı büyütsün:) Sağlıkla kucağına versin canım...