Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

ayyy ne gzel hamileysen bzede haber ver :))) çalışıomusn yaşın kaç ?ilk evliliğinden 1 kızın var anladığım kadaryla ... allah bağışlasın kaç yaşında?

İnşallah canım bütün belirtiler onu gösteriyor ama testte negatifim,doktora gideceğim perşembe günü :) 26 yaşımdayım,çalışmıyorum şu an,kızım da 8 yaşında :) Sen neler yaparsın :)

iyi geceler şekerlerr
uykusuz gebe geldi

a.selam canımm

huuuuuu kimse yokmuuuu napıyonuz kızlar hevincim sağsağlim kucağına alırsın inşallah bebişinii allahım bizede istedeğimiz zamanda nasip eder

amin canım inşallah zaten bekliyorum sizlerdende artık güzel haberler, oğlum arkadaşsız mı büyücek
sen nasıl oldun bu arada taş dökmüşsün

selam hatunlar
bugün 6 da çıktım işten... direk alışverişe gittikk
bu arada hasta oldum ben yok yani bebek eşim baya bi hayal kırıklığına uğradı hayırlısı olsunn

gizimm hayırlısı olsun bu ay olmadı önümüzdeki ay olur Allahın izniyle

geldim sipaydimm 2 haftamız kaldı tam teyzesi, tabi daha erken gelmezse kaan paşamız

ne kadar küçük anne olmuşşsun bende 23 yaşımdayım azcık daha zamanım var bekleyim falan diyordum.. maşallah arkadaş gibisinizdir kızınla
inşallah 2. ye de hamilesindir. güzel haberlerini bekliyoruz

yapmıcam zaten hiçbişey kendileri yapıp yesinler tavuk almışlar bir sürü yapsınlarr

bırak ne halleri varsa görsünler :44:

geldim sipaydimm 2 haftamız kaldı tam teyzesi, tabi daha erken gelmezse kaan paşamız

bekleriz azcık paşa bey tamam bizde özledik bekliyoruz ama biraz daha dursun sen ne zaman hazır olursan öyle gelsin

İnşallah canım bütün belirtiler onu gösteriyor ama testte negatifim,doktora gideceğim perşembe günü :) 26 yaşımdayım,çalışmıyorum şu an,kızım da 8 yaşında :) Sen neler yaparsın :)

oohhh maşallahhh ne gzel kızını büyütmüşsün bile:) inşallah 2.side yoldadır:) bnde 24 yaşındayım geçen yıl haziranda evlendim ... çalışıyorum ben ... öle işte bebek falan yok düşünmüyoruz henüz ama senin gbi genç anneleri grdükçe geç mi kalıyorum acaba die düşünüyorum :))))

walla canım bizi beklersen kaanımız 3 yaşında girdiğinde anca arkadaşı olurr Bebeğime en az 1 yıl kendim bakmak istiyorum bu yüzdende hem borçları tamamen bitirmek hemde kenara köşeye para atmak lazım yoksa tek maaşla idare edilcek gibi değil Bide sayın başbakanımız 3 çocuk diyo yaa biz bu zor durumlarda bu kadar kısıtlı şartlarda 1. yi bile yapamıyoruzki kalmış 3

iyi canım. bildiğin gibi. çalışıyoruz işte
öğlen müşteri gelecek biraz keyif biraz iş devam ediyorum bi gelecek akşama kadar yanmda çünkü
senin ?

benim de aynı.iş,evlilik aynen devam
su arıtıcısı aldık eşim onu monte etmekle uğraşıyor.çıksa da ben de mutfağa giricem,işe gidene kadar yemek hazırlamam lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…