- 3 Mayıs 2008
- 99
- 3
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #11.041
ayyy ne gzel hamileysen bzede haber ver :))) çalışıomusn yaşın kaç ?ilk evliliğinden 1 kızın var anladığım kadaryla ... allah bağışlasın kaç yaşında?
maç kaçta maçtan sonra mı gdceklermiş ??
minik kuzu herşeye değer ya... alınacakları bitmiyordur. Ikea da tam her eve göre girdiğinde kendine göre bişey bulamamak mümkün değil
Eceye söyledim slmını onunda selamı varonunla genelde buradan sohbet ediyoruz. http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/335834-sipaydi-ye-yardim-lutfen-2935.html
huuuuuu kimse yokmuuuunapıyonuz kızlar hevincim sağsağlim kucağına alırsın inşallah bebişinii allahım bizede istedeğimiz zamanda nasip eder
selam hatunlar
bugün 6 da çıktım işten... direk alışverişe gittikk
bu arada hasta oldum ben yok yani bebek eşim baya bi hayal kırıklığına uğradıhayırlısı olsunn
evreka ; taşınla kumunla aran nasıl ?
brc88 ; kardeşin nişanlandı mı resim ekleyecektin _ unutmadım.
giz09 ; kasımda bekliyoruz bebek he
ceylin ; yoksun ama sana da yazıyım
hevin ; nerelerdesin son günlerin merak ettim..
Bende yaklaşık 3 haftadır burdayım sürekli,ama misafir girişiyle genelde mobilden.. Hamilelik şüphemden dolay bakıyordum,dedim bende katılayım sohbetlere :) Hiç bir planım yok şu an eşim düşünsünBir de kızım var bilmem ne yapılır çocukla
yapmıcam zaten hiçbişey kendileri yapıp yesinler tavuk almışlar bir sürü yapsınlarr
geldim sipaydimm2 haftamız kaldı tam teyzesi, tabi daha erken gelmezse kaan paşamız
İnşallah canım bütün belirtiler onu gösteriyor ama testte negatifim,doktora gideceğim perşembe günü :) 26 yaşımdayım,çalışmıyorum şu an,kızım da 8 yaşında :) Sen neler yaparsın :)
iyi geceler şekerlerr
uykusuz gebe geldi
a.selam canımm
amin canım inşallahzaten bekliyorum sizlerdende artık güzel haberler, oğlum arkadaşsız mı büyücek
sen nasıl oldun bu arada taş dökmüşsün
gizimm hayırlısı olsun bu ay olmadı önümüzdeki ay olur Allahın izniyle
geldim sipaydimm2 haftamız kaldı tam teyzesi, tabi daha erken gelmezse kaan paşamız
vallaa bak sabah sabah sinirlendim genegünaydın kızlar napıyonuzz
vallaa bak sabah sabah sinirlendim genegünaydın kızlar napıyonuzz
n
ye kız taşların mı oynadı yerinden
onlar sürekli bir oynama içindeler zaten alıştım o yüzdensinirlendiğim bu düzen yavrum
n
ye kız taşların mı oynadı yerinden
boşver ona herkes sinirleniyor... bende sallamıyorum artık
bende sallamıyorumda böyle hatırlayınca tekrar baştan başlıyom unutmayabu arada diyete başladım isveç diyeti bir diyet var 13 gunde 7 kılo fılan verılıyormus
O NASIL oluyor hiç bişey yemiyorsun herhalde.. 13 günde 7 kilo
net bak canım yarından itibaren başlıcam yapmaya bakalım nasıl olacak
sipidicim nasılsın?
herkese merhaba
hoşgeldin canım iyiyim sen nasılsın ?
ben de iyiyim tşkler :)
nasıl geçiyor günün? ne var ne yok?
iyi canım. bildiğin gibi. çalışıyoruz işte
öğlen müşteri gelecek biraz keyif biraz iş devam ediyorum bi gelecek akşama kadar yanmda çünkü
senin ?