- 13 Ocak 2011
- 1.894
- 11
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #11.021
işten çıkıp tabiki de açabilirsin ama bence ses yapma limiti maxımum 8 falan olmadı o saatten sonra kimse çok gürültüyü kaldırmaz...benim üst katımdaki ile aram iyi bazen gece bile açıyorum. bişey demiyor..
cam silme işi de önümüz kış ayda 1 bile yapabilirsin. benim mesela en alt kat olduğuna çok kirleniyor mermerlerini yıkarım genelde uzun süredir de yıkamıyorum bak..
camlarımı da ayda 1 silsem bana yetiyor.. bazen cam açtığımda tülüm kirlenmesin diye kanadını cam sil ile 2 dk siliyorum..
haftasonu mesela 15*20 günde 1 hepsini yapabilirisn bencen bundan sonra eve birisini bile almana gerek kalmazo para ile birikim yaparsın..
oda oda da temizleyebilirsin.mutfağını 1 akşam salonunu 1 akşam büyük temizlik yapacağında öyle de yapabilirsn. 2 kişi olduğumuza çok kirlenmiyor biim ancak misafir gelecek öyle işte....
tüm aksilikler üstüste gelmiş dün.
ahh speedy ahhh sen yazmışsın ben okurken daraldım( ablamda kızıyo yaa alış dio alma kmseyi eve diyo 2 kişisinz nolcak dio ama ben galiba tembelim yaa bilmiorum ev işi çok zor gelio bde mesela ben farkedemiorum neresi pis neresi temz
ablam eve gelince brcu bu kadın evde iş miş yapmıo her taraf leş gbi dıodu ama bana gayet temizmiş gbi geliodu , mesela ablam geldiğinde benm avizelerimi sildi ben 40 yıl düşünsem onların pislendiği aklıma gelmez
belki de bilmiorum temzlik yapmayı off off ne bilim yaa evde maşallah temzlencek gbi değilki 300 m2 eşim yardm eder ama o bnden dağınık napcam spedy yaa bgn diorum evi süpürüp siliiim bde gynme odası dağınık orayı topliim .. sen nası yapıyosun ya herakşam biyerleri mi temzliyosun
AKLINA GELİR Mİ bilmiyorum ama mesela bugün şurayı temizlicem sen biz sana söyleyelim...
tüllerini yıkamadıysan onları yapablirsinakşam süpür sil evde halılar falan pis değilse üzerinde kırıntı falan yok ise sadece vileda ile sil canım
aynen aynen öle yapalım :)
bnm tüller perdeler braz değişik ben temzleyemem sanırım( salondaki japon perde, otrma odası zebra perde stor... zaten hepsinin güneşliği stor nası yıkanır bilmiorumkiii ?? bnm pek halım yok buarada yani ben halı sevmıorum evde o yzdn kullanmıorum sadece salonda var küçük bitane bde holde uzun iplilerden var ... onun dsnda yok hiç bi odamda halı böle tylü bişi var otrma odasında onuda makinaya atıorum zaten
ben bgn alt katı komple süpürüp siliim o zaman bde banyoları temzliyim haftasonuda geri kalanları yapiim ay napim yaa en azndan deniicem bnde evimi kendim temzlemek istıorum artıkk
tüllerini o zaman ablanlar falan birlikte yap storları açıp yıkayacaksın. yada zebraları sileceksin o perdeler malesef çok zor...
akşam tüm halılarını kaldır komple evini süpür sonra sil toz var ise tozunu albanyo yada vitrin örtülerin değişecekse falan haftasonuna da onları yaparsın
halı olmaması daha iyi yerleri süpürüp silmen çok daha kolay
hafta da yada 10 günde 1 nevresimlerini değiştirebilirsin..
hafta içi çamaşırlarını yıka.. cuma akşam yada hafta içi bir akşam komple ütülerini bitir ( sevdiğin bir dizi var ise onu yaparken dizi izle )
böyle çokmuş gibi gözükse bile yaptıkça işin kolaylaşıyor
öle yapcam artık byerden başlamak lazım szden de destek alırım yaparım
en nefret ettiğim şey nevresm değiştrmek( kadın varken haftada 2 gn değişiyodu smdi 1e düşürcem napimm
örtüm falan yok bnm cnm ben sevmiorum vitrin örtülerini hiç 1 tane bile yok evmde allahtan zaten vitrn falanda yok
hem çalışan hem evde iş yapan ve evi herdaim temz düzenli olan kadınları ayakta alkışlıyorum yemn edrim
İnanılmaz sinirliyim şuan
ya toplaşıp gelmişlerr ya yemek yiceklermiş bende
bide yemek yaptın mı diye soruyorlar
hey Allahımm ya
1 gün tatilim var zatenn bırak kocamla başbaşa kalıpp oturayım ya
ben mi yanlış düşünüyorum anlamadım
çamaşır yıkanıyor daha bir sürü çamaşır var
bide maç izliceklermiş
bu kadar düşüncesizlik olur muu
Bende geldim :) 8 Kasım 2011 tarihinde evlendim :) 2008 üyesiyim ama sessiz takipçilerdendim,artık konuşmaya karar verdim :))
hoşgeldin.. 1. yılınıza az kalmış.. :123: planlar neler ?
Hoş buldum canım teşekkürler :) Evilik yıl dönümü planım mı ?
İnanılmaz sinirliyim şuan
ya toplaşıp gelmişlerr ya yemek yiceklermiş bende
bide yemek yaptın mı diye soruyorlar
hey Allahımm ya
1 gün tatilim var zatenn bırak kocamla başbaşa kalıpp oturayım ya
ben mi yanlış düşünüyorum anlamadım
çamaşır yıkanıyor daha bir sürü çamaşır var
bide maç izliceklermiş
bu kadar düşüncesizlik olur muu
sakin ol canım.. haklısın ama düzelmemiş demek. belki de girer kendisi yapar yemeklerini
Bende geldim :) 8 Kasım 2011 tarihinde evlendim :) 2008 üyesiyim ama sessiz takipçilerdendim,artık konuşmaya karar verdim :))
oha habersiz mi geldiler?? sendeler mi smdi??
sakin ol yüzde yüz haklısın ama yanlış bi izlenim verip haksız duruma düşme...
ayy ne gzel süpriz yapmışsınız iyiki dsarı çıkmamışım şuraya gdcektik kararsız kalmıştık belki de evde bulamicaktınız falan die söyle lafını ... anlayan anlar... yemeği falan onlar düşünsün artık hayret bişi yaa belki sen ayaklarını uzatıp keyf yapcaksın ne bu şimdi valla bn bile snrlendim yaa
hoşgeldin sefalar getrdin
anlat bakalm nası gdio evlilik :) bebek varmı ?
evlilk yıldnümüze az kalmış planlar yapıldı mı
emri vaki yaptıkları canım daha dün yemekteydik ben yaparımda önemli değil ama
zaten yoğun çalışıyorum ben
anlamaları lazım
sakin olmaya çalışıyorum napim
Hoş buldum canım,benim 2. evliliğim çoookk mutluyum rabbime şükürler olsun.. Evlilik güzel şeymişşş.. Bebek için eylülde korunmayı bıraktım ve eğer yanılmıyorsam hamile olabilirim,yıl dönümü planlamasını eşime bıraktım :) Eşim geldi yemeğe ben kaçıyorum,mobilden girerim sonra iyi akşamlar :)